Косопад - тема 26

• 56 710
  • 824
  •   1
Отговори
# 225
А сярата къде се съдържа?

# 226
MCM - метилсулфонилметан, съединение на сярата. Има го в аптеките
[quote author=R@N link=topic=1680977.msg48695361#msg48695361 date=1729073539]
А сярата къде се съдържа?

[/quote]

# 227
Тези желирани витамини някой да ги е ползвал
https://www.facebook.com/share/a854PNKfrPFWtCWq/
Търся нещо за човек който не може да поглъща таблетки.

# 228
Препоръчвам първо да се проверят Щитовидна жлеза, Желязо и витамини Д, Б9 и 12.
Един курс с Приурин (ама купен от Гърция ) и по 3 хапчета на ден СЛЕД хранене .. и след 3 месеца почивка пак още един курс с Приури. При мен това подейства доста положително

# 229
Дами,като количество колко ви е косопада,моя след сутрешното сресване свалям по толкова,в банята след къпане е същото и всеки ден от пода по стаите си събирам такава топка.Дължината ми е до раменете -не е дълга косата.

Аз съм в същата ситуация   , но след раждане. КОСИцата ми изпада.Купих едни ампули на Фито, но от тях получих ужасен пърхут.Сега взех серума на Cocosolis да видим дали ще подейства.

# 230
След раждане косопада е различен от този през които минаваме ние. Нещата се стабилизират в един момент с много по-леки препарати и с по-малко усилия.

При мен намаля косопада, но и аз пия желязо вече месец. Трябва да се подстрижа и ме е срам да отида на фризьор, то не остана коса. Абе мъка е.

# 231
Аз пия желязо от година и още имам косопад.

# 232
  • Бургас
Аз скоро изследвах желязото и феритина и са ми супер, както никога, а косопад си имам, не толкова колкото преди, ама то и космите по главата са ми доста по-малко де, та може и заради това да е

# 233
Да не би инсулина да има вина? Витамин д също влияе.

# 234
  • Бургас
инсулин на гладно ми е ОК, друг не съм изследвала, вит.Д пия от няколко години, сега ми е 55 /20-100/ така че и него броя за нормален, всяко година  пия поне по няколко месеца витамини за коса, щитовидните на са ми оптимални, но вече трима ендокринолози ми казват, че не трябва да пия нищо....почвам да си мисля, че оредяването при мен си е от напредването на годините и е необратимо - на 50г. съм

# 235
Един курс с Приурин (ама купен от Гърция ) и по 3 хапчета на ден СЛЕД хранене .. и след 3 месеца почивка пак още един курс с Приури. При мен това подейства доста положително
Приурина на големи таблетки ли е?

# 236
Приурина на големи таблетки ли е?

Може ли да се поръча онлайн от някъде точно този гръцкият?

# 237
  • Бургас
Аз си поръчах миналата година от аптека Промахон, бързо пристигна

# 238
Намерих го, благодаря. А, и цената му е добра.
Между другото отскоро забелязвам, че ми понамаля косопада със сигурно не е както преди като вървя и да пускам косми навсякъде, а след баня беше ужасно (всяка седмица отпушвах канали), да не казвам че и беба дъвчеше космите ми.
От 3-я месец след раждането ме започна косопада, а сега са минали точно 5 месеца откакто се боря с него. Не знам дали таблетките на Ducray ми помогнаха, но бих пробвала и приорина.
Някоя мама ако може да сподели нейният следродилен косопад колко дълго време е продължил.

# 239
  • гр.Пловдив
Намерих го, благодаря. А, и цената му е добра.
Между другото отскоро забелязвам, че ми понамаля косопада със сигурно не е както преди като вървя и да пускам косми навсякъде, а след баня беше ужасно (всяка седмица отпушвах канали), да не казвам че и беба дъвчеше космите ми.
От 3-я месец след раждането ме започна косопада, а сега са минали точно 5 месеца откакто се боря с него. Не знам дали таблетките на Ducray ми помогнаха, но бих пробвала и приорина.
Някоя мама ако може да сподели нейният следродилен косопад колко дълго време е продължил.

Моя следродилен е вече 2г и 3м -косата ми остана точно 1/3 от това,което е била ,направо ми се ревеее Weary

Общи условия

Активация на акаунт