Косопад - тема 26

• 57 973
  • 824
  •   1
Отговори
# 585
Веси, при теб вече спря ли косопада?

# 586
Веси, при теб вече спря ли косопада?
Спря, да. Аз знам, че при мен спира от миноксидила, но трудно преживявам онова засилено падане в началото, което предизвиква употребата на миноксидил при мен. Както знаете, аз го бях спряла за няколко месеца и сега отново предизвика усилено падане, продължило около 23 дни, тоест толкова са, защото аз си броя космите и записвам по дата колко са ми паднали. Аз имам проблеми с корема, ходих и на гастроскопия в четвъртък - нищо не се откри, но го казвам по повод на това, че спрях и всички хранителни добавки, които приемах, и то може би преди 2 седмици още. Иначе пиех геритамин, желязо, колаген и аминокиселини Ялупро, но сега са известно време няма да пия нищо, ще си мажа само миноксидила. И още нещо, щях да забравя, аз си поръчах миноксидил 2 % с финастерид от клиниката на Зарев, но след продължителна употреба от финастерида получих сърцебиене, докато се усетя от какво е, мислех, че са паник атаки и го спрях. Сега си мажа с миноксидил 2 % на Фолигаин от аптека Детелина, като аз имам и пяната, и течността. Пяната много ми сплесква косата и я слагам събота и неделя, а течния разтвор през останалото време. И си мия косата с низорал в корените, за дължините използвам друг шампоан.

# 587
Веси, аминокиселините Ялупро с каква цел ги ползваше, имаше ли ефект и колко време ги пи?

ПП Много се радвам, че косопада е спрял!

# 588
Веси, аминокиселините Ялупро с каква цел ги ползваше, имаше ли ефект и колко време ги пи?

ПП Много се радвам, че косопада е спрял!
Благодаря, нека през новата година да спре при всички. Аминокиселините случайно ми попаднаха от профила на Ванеска във фейсбук, прочетох описанието, и там като допълнителен ефект пишеше, че спира косопада и веднага ги поръчах, даже две кутии, че имаше отстъпка. Много малко ги пих, те са на еднократни дози, може би около 10 бр. изпих и спрях заради проблемите със стомаха. Не че те са оказали някакво влияние на този проблем, но понеже започнах лекарства, просто спрях всички хранителни добавки. 10 дни е много малък срок, за да си мисля, че е от тях, още повече че не ги пия от 2 седмици вече, но смятам, че са страхотен продукт и само да ми се нормализират нещата, ще започна пак да ги пия.

# 589
Веси, благодаря за отговора.
Коя от двете - Апостолова или Хайдудова - бихте ми препоръчали?
Процедурите (мезо и плазмо -терапия) имат ли ефект при вас?

# 590
Веси, благодаря за отговора.
Коя от двете - Апостолова или Хайдудова - бихте ми препоръчали?
Процедурите (мезо и плазмо -терапия) имат ли ефект при вас?
Аз лично клоня към д-р Апостолова, при мен плазмо терапията и мезотерапията нямат ефект, единствено има филъра за коса, писала съм малко по-назад в темата, от него виждам осезаем растеж на нова коса. За съжаление д-р Апостолова вече не го зарежда, защото са сменили фирмата доставчик. По-скоро питайте д-р Хайдудова дали го предлага, а може и д-р Жени Спирова в ДКЦ "Авис Медика". Аз от известно време ходя в София да си слагам. Но пък при Вас може да има ефект от мезотерпията и плазмотерапията, това че при мен няма, не значи че при всички е така. При някои хора комбинацията мезотерапия и плазмотерапия прави чудеса, но при мен не е така. Успех!

# 591
Аз съм ползвала много лосиони, шампоани, добавки и косопада все си е налице.
Чудя се дали да не пробвам Еукапил. Вече съм дала много пари за нищо, Еукапила си е доста скъп.

# 592
Аз съм ползвала много лосиони, шампоани, добавки и косопада все си е налице.
Чудя се дали да не пробвам Еукапил. Вече съм дала много пари за нищо, Еукапила си е доста скъп.
Да, скъп е.
При мен преди години, единствено той имаше ефект /писала съм в старите теми за него./ След хиляди похарчени пари за мазила, лекари, изследвания и сие, след 5 месеца употреба на Еукапил, имах резултат. И той ми излезе солено, но поне си казах - имаше ефект. Та, ако случайно решиш да го започнеш, си сметни разход за поне 3-4 месеца употреба.

# 593
Благодаря за отговора.
А след като го спря, косопада усили ли се?

# 594
# 595
Здравейте,

някой дали има опит с продуктите против косопад на DS Laboratories включващи наноксидил? Може ли да споделите впечатление ако сте ги ползвали?

# 596
  • Бургас
При мен нямаше никакъв ефект от наноксидила.

# 597
И при мен нямаше никакъв ефект от продуктите на тази марка.

# 598
+1, ефект 0 + мазна коса и олекнал джоб

# 599
Момичета,препоръчайте ми нещо за косопад,изследвала съм хормони,витамини,в норма са,може би е от стрес,тъй като имам преживян такъв,но има ли някакъв продукт в случая,който да го намали поне?

Общи условия

Активация на акаунт