За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 22 927
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • България
Точно в двата ходих и в двата имаше лунни сладки. Утре ще ги снимам, че ги оставих в колата.
В Минг Лонг ми казаха, че виното е свършило и утре ще има, но утре няма да стигнем пак до там.

# 616
  • София
Точно в двата ходих и в двата имаше лунни сладки. Утре ще ги снимам, че ги оставих в колата.
В Минг Лонг ми казаха, че виното е свършило и утре ще има, но утре няма да стигнем пак до там.

Оооо, като се върна в Сф отивам значи, много благодаря! Аз ходих точно за Mid-Autumn фестивала, защото миналата година имаше. Та накрая поръчах тези:

Скрит текст:
Зимен пъпеш - доста станно нещо като тиква, с паста от червен боб, паста от бял лотус и с 5 вида ядки. Отделно си взех и едно от кантонските с жълтък, но не съм го снимала. 

# 617
Започнах The Judge from Hell. Още не са излезли всичките серии, но не съм обърнал внимание при започването. Както и да е. Изгледах 5 серии от общо 6 излезли до момента и.... това е моя сериал Simple Smile . До момента си е чиста 10-ка от всякъде. Дано не го повредят по азиатски в следващи серии.
Преди да започна съдия от ада се пробвах с една серия от The Untamed (2019). Зарибих се от една реклама в my drama list 
Withdrawal from Alchemy of Souls? Try The Untamed! обаче не се получиха нещата,просто не е моята драма и история.

# 618
  • София
Започнах The Judge from Hell. Още не са излезли всичките серии, но не съм обърнал внимание при започването. Както и да е. Изгледах 5 серии от общо 6 излезли до момента и.... това е моя сериал Simple Smile . До момента си е чиста 10-ка от всякъде. Дано не го повредят по азиатски в следващи серии.
Преди да започна съдия от ада се пробвах с една серия от The Untamed (2019). Зарибих се от една реклама в my drama list 
Withdrawal from Alchemy of Souls? Try The Untamed! обаче не се получиха нещата,просто не е моята драма и история.

The Untamed става интересно след втората серия. При мен даже след 10-тата. Между 1 и 15 серия го гледах над месец, може би даже два, между 15 и 50 - три дена. Grinning Е, не мина без превъртане и той. Но трябва да се преглътнат лошите ефекти и някои нелогични неща в сценария.
Но пък и аз бях чела коментари Withdrawal from The Untamed? Try Word of Honor!, обаче вторият се оказа много голяма скука за мен, тъкмо ми стана интересен за 2-3 епизода и пак скука. Накрая го добутах до края за 8-9 месеца.

# 619
  • вятърничава
The Judge from Hell е текущ сериал,14 епизода, приключва на 2-ри ноември. По 2 епизода седмично излизат май в петък и събота. Ще трябва да имаш търпение. И винаги има опастност да го "повредят по азиатски" до края.

# 620
Не с The Untamed, а  пробвай с The Untamed Special Edition . Има го в you tobe -  тук

# 621
Идвам с две древни картини за успокоение преди сън и един фантастичен образ за сладки сънища.
Скрит текст:

# 622
  • България
А аз със снимка на лунни сладки. Grinning

Душата трябва да се пълни, но и за материалната част от нас също е хубаво да се погрижим. Joy

# 623
  • София
И картините, и сладките са много, много хубави. Като се върна веднага отивам да купя сладки, дано не са свършили дотогава. Зимата търсих под дърво и камък в Пекин, защото уж били толкова популярни, че ги правели целогодишно, ама нъц - имаше само новогодишните им десерти.

Минах още три епизода на Go Back Lover - почна да ми доскучава доста, загуби малко от първите епизоди, а и май вкарват “любимата” ми богата, разглезена злодейка, която има сума власт (но ще видя), нещо се появяват и изчезват герои за 1 епизод. 😄

Скрит текст:
Уж готвеха риалити шоу за бивши двойки, бяха намерили всички кандидати… за които нямаше кастинг, ми ги спираха по улиците… накрая бившите двойки станаха групата приятели от училище около ГГ. .

Надявам се само да са приключили темата за домашното насилие, защото ми е много болна и едвам ги изгледах тези сцени. Та там всъщност ме издразниха с нереализъм - един епизод отиде за това и накрая разрешиха проблемът за две минути…ще ме извиняват. Но, както и да е, ще го видя и натам.

Следващият в списъка ми е Kill Me, Love Me - казват, че е като Till The End Of The Moon, а дано!

# 624
Простете невежеството ми, но защо тези лунни сладки се казват така и с какво са по-специални?

# 625
Простете невежеството ми, но защо тези лунни сладки се казват така и с какво са по-специални?
Ето защо
Празникът “Средата на есента”

# 626
Дани, благодаря! Много интересен и сладък празник. Напомня ми на празника на корейците, който показаха в АС - на 9 ден от 9 лунен месец, когато Со пи чай с отрова

# 627
  • България
Има защо да ти е познат.
Корейците имат празник Чусок.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D1%83%D1%81%D0%BE%D0%BA

# 628
И така този изгледан Love in the Desert

И гледки има за дамските очи Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Лек и приятен за гледана и само 26 серии. Като приказка. И накрая има полу щастлив край, от двете двойки само едната е щастлива в края Wink
A днес ще си направя спа на бедните ми крачета- то не беше рок концерт, Шрек рейв парти, тренировка...
Ще си ги поглезя с това ,че и със сърчица

да добавя и малко настроение за вечерта
Аз предпочитам съблечения
Оооооо BlushSunglasses
и нали скоро е Halloween

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 22:27 от Danifin1

# 629
  • Русе
Данифин, а аз току-що приключих "Дворецът Куннин" (  хваля се Simple Smile ) Ееее, имаше голи женски рамене и страстни целувки, ама от мъжка страна. Бай Лу беше малко "плаха". Joy
Като имам предвид, че досега си лягаха с ботуши, зимна пола и поло и...хоп...точно тогава е забременяла, то гледката за евентуална натурална любов си беше чиста наслада - дъжд от листенца на цъфнали вишни. Rolling Eyes Но иначе сериалът е добър, няма много възможности за мишка.
Защо ми се струва, че МДЛ дава по-висок рейтинг на китайските сериали?

Общи условия

Активация на акаунт