Отговори
# 165
Почна се с меметата 🤣.
Скрит текст:

# 166
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 167
  • Някъде в Матрицата
Пуснаха го най-накрая. Щото нали веднъж го обявиха за май миналата година, а после се размина, та така... докато не се случи не им вярвам. Grinning

Въпреки, че историята е по-семпла и кратка не очаквах сериите да са по-малки от час.
За онази сцена зад дървото - чие е това хрумване изобщо?
Като цяло на мен ми хареса. Да видим малко какво се случва извън замъци и войни. Очаквам появата и на другите персонажи. Изборът на Егг ми харесва. Дънк също изглежда спрямо представите ми. Е можеше да е още малко по-висок Simple Smile Моят мъж - той не е чел историята - пите ме - този да не е предшественик на Планината. Казах му, има връзка с друг висок персонаж от Троновете, ама сети се сам. Joy

Предполагам, че сезона ще е посветен на първата им история. Едва ли ще прескочат в следващата. Но предвид, че се говори за още един сезон, а историите за Дънк и Ег са три, чудя се дали ще видим реализация и на трите. Но да не забряваме, че Нетфликс придобиха целия бизнес на Уорнър Брадърс, та не знам доколко това ще се отрази на бъдещите проекти от вселената на Вестерос.

# 168
  • Варна
Предполагам, че сезона ще е посветен на първата им история. Едва ли ще прескочат в следващата. Но предвид, че се говори за още един сезон, а историите за Дънк и Ег са три, чудя се дали ще видим реализация и на трите. Но да не забряваме, че Нетфликс придобиха целия бизнес на Уорнър Брадърс, та не знам доколко това ще се отрази на бъдещите проекти от вселената на Вестерос.
Вторият сезон вече се снима - ще излезе през 2027.

# 169
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Няколко пъти трябваше да го изгледам епизода, за да реша дали ще го хейтя или харесвам.
И всъщност много ми допадна, в пъти повече от Домът на дракона ако трябва да бъда честна.
Има нещо толкова мило, наивно, по детски чисто в Дънк и двамата заедно с Ег правят страхотен
тандем. Започнах да чета за тях и досега според мен доста стриктно си се движат по написаното от чичо.
Стига дракони, вълци, рози и лъвове, нека видим как и обикновените хора живеят и оцеляват по времето
на великите домове от Вестерос. Единствено не ми хареса пуп сцената, но се преживява.
Да няма нищо зловещо, геройско, или особено вълнуващо в пилотния епизод, но някакси ми
прикова вниманието и ми свърши много бързо епизода. Приятно изненадана съм и не очаквах, че би ми
допаднал Рицарят, радвам се, че му дадох шанс на сериалчето.
Въпрос към по-запознатите
Скрит текст:
Кой ще е майстер Егон от нощната стража? Ег ли?

# 170
  • Варна

Скрит текст:
Скрит текст:
Майстер ЕМон е, и е брат на Ег Simple Smile.

# 171
И аз харесах първата серия. Дори моментът с ака..о не ми направи голямо впечатление, защото знам, че обичат нарочно да провокират.

# 172
Скрит текст:
Скрит текст:
Майстерът е Емон. Ег е Егон и майстер Емон е негов по-голям брат. Емон се отказва от трона в полза на Ег. Когато майстер Емон умираше в Игра на тронове, спомена Ег в предсмъртните си бълнувания.

Общи условия

Активация на акаунт