количка за близнаци

• 51 220
  • 323
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Така е , не е абсолютно хоризонтално , но на повечето колички е така. Но се води легнало положение и става за новородени Peace Аз съм с подобна количка на Graco и при нея е така. В описанието на модела дето си показала пише, че става за новородени .

# 241
тези с двете близки предни колела са ужасно нестабилни, обръщат се даже по-лесно от триколка.

П.П. Бертонито е към 15 кг, за мен не е тежка, а другите по колко са?

# 242
Възможно е, обаче максималното отпуснато положение на гърба беше някъде към 150 градуса. Или продавачът не е бил наясно с всичко или бъркам наименованието на модела.

Верче, до 30 градуса наклон не е проблем при новородени - даже понякога (ако има проблем бебето с повръщане) го препоръчват - повдигане на матрака на кревата, количка и всичко останало. Не се притеснявай за това - ако ти е удобна и ти харесва можеш да я ползваш. А и бебенцата няма да са вечно бебета - нямаш си на представа колко бързо минават месеците  Hug Hug Hug

# 243

Верче, до 30 градуса наклон не е проблем при новородени - даже понякога (ако има проблем бебето с повръщане) го препоръчват - повдигане на матрака на кревата, количка и всичко останало. Не се притеснявай за това - ако ти е удобна и ти харесва можеш да я ползваш. А и бебенцата няма да са вечно бебета - нямаш си на представа колко бързо минават месеците  Hug Hug Hug

абсолютно Peace
На бебетата с рефлукс им подлагат навити пешкири под дюшека, освен това те не са в седнало състояние в крайна сметка.

# 244
Тази на грако колко тежи.

# 245
Тази на грако колко тежи.
В сайта им пише 10,2 кг.
Все пак ми остават колебанията, че твърде бързо ще им отеснее.
Майките, които са ползвали тази количка, до каква възраст ви беше удобна?

# 246
http://www.gracobaby.com/catalog/product.aspx?modelNumber=6551CL … &CategoryID=2
Това грако и това едно и също ли са. Май не. Мисля, че първото става за новородени. Или греша?
[GRACO DuoSport - 580 лв.
Много ми хареса. Лека, много маневрена, много лесно завива. Невероятно лесно се сгъва. За съжаление и тя е доста тясна, както и не става за новородени. Отзад позициите на гърба се регулират с колани. Обмисляхме вариант за отпускането им, но има една джаджа от долната седалка, която ограничава и мисля, че няма да стане пълно легнало положение дори с отпуснати колани.
В цената няма чувалчета за краката, както и чанта.

Vera, нещо бъркаш -тази става за новородени  Peace

# 247
Нещо не можах да го публикувам както трябва. С две думи въпросът ми е дали тези два модела на грако са едно и също?
Тук във Варна нищо не можахме да видим на живо, след толкова обикаляне. Затова ви притеснявам с въпроси  bouquet

# 248
момичета ето кво намерих и ми хареса Simple Smile изглежда ми здрава и стабилна с подвижна дръжка и гоооотини гуми:))
я майчета от софия да кажат виждали ли са я отблизо и колко тежи Simple Smile)
ето я:
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=137& … id=08fd6daa397c01
Моля за вашето мнение ако сте я видяли  bouquet

# 249
Нещо не можах да го публикувам както трябва. С две думи въпросът ми е дали тези два модела на грако са едно и също?
Тук във Варна нищо не можахме да видим на живо, след толкова обикаляне. Затова ви притеснявам с въпроси  bouquet
Мисля, че са различни. Ние гледахме такова синьо като на снимката.

# 250
момичета ето кво намерих и ми хареса Simple Smile изглежда ми здрава и стабилна с подвижна дръжка и гоооотини гуми:))
я майчета от софия да кажат виждали ли са я отблизо и колко тежи Simple Smile)
ето я:
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=137& … id=08fd6daa397c01
Моля за вашето мнение ако сте я видяли  bouquet
пълно копие на тази, която аз имам. супер доволна съм  Peace като моята има вграден дъждобран и мрежа за комари

# 251
ох и аз само чета и не мога да взвма решение...
rumialka   ти виждам че като мен си се ориентирала към чиполино, знаеш ли им цените и далин все още продават от старите модели, защото тази която в момента е в сайта им ми се струва по различна. Нели Ди , аз определено съм се насочила към количка като твоята но в зелено... това е моят цвят ) но мисля че това е по стария модел на туини, кажи ми моля те бъркам ли ил просто на снимката изглежда различно

# 252
Дъмпер   а тази количка става ли и за лятна? наистина е хубава

# 253
  • София
Момичета, ей такава рикша
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=144869&cat=fav
се продава в магазина на KEV (бившето TCM) в Младост 2. Цената е някъде под 200 лева.

# 254
да и аз я гледах тая рикша Simple Smile) ама няма къде да я пракирам:))
кака Мая количката е комбинирана ,на мен лично много ми харесва изглежда ми здрава ,но е много тежка разбрах че тежи 20кг. мен лично не ме устройва
Така че май за сега и аз се спирам на чиполино туини тя е 12 кг  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт