Препоръчайте доверен сервиз на Дженерали

• 1 410
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте! Ако имате добър опит с някой доверен сервиз от списъка на Дженерали, моля да препоръчате! За съжаление тези сервизи, които фигурират, не ми говорят нищо. Започнах да търся мнения за всеки подред, но няма достатъчно информация като цяло.

# 1
Давам добри отзиви за този на бул. Европа

# 2

Благодаря! "Авто Вип сервиз" ли? Ако е той, ми е един от отбелязаните...

# 3
Бул. Европа - там правят оценката, завеждат щетите. Добър сервиз - бил съм в два техни сервиза - не препоръчвам под моста на Малашевци, а този в Орландовци Полмо е коректен

# 4
Много благодаря!

# 5

Здравейте,

Дали използвахте услугите на сервиза и доволни ли сте? Предстои ми избор на доверен серзиз към Дженерали, за да боядисам няколко детайла на колата и търся мнения.

Забелязах, че към днешна дата "Авто Вип сервиз" е с адрес на бул. Сливница. В момента с адрес на бул. Европа е сервиз "ВР Аутоексперт ООД". Може ли да споделите услугите на кой сервиз използвахте и дали са се справили според очакванията Ви?

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 06:56 от ina_dimitrova_

# 6

Здравейте,

Дали използвахте услугите на сервиза и доволни ли сте? Предстои ми избор на доверен серзиз към Дженерали, за да боядисам няколко детайла на колата и търся мнения.

Забелязах, че към днешна дата "Авто Вип сервиз" е с адрес на бул. Сливница. В момента с адрес на бул. Европа е сервиз "ВР Аутоексперт ООД". Може ли да споделите услугите на кой сервиз използвахте и дали са се справили според очакванията Ви?

Здравейте,
Автомобилът ми ще има нужда от нова задна броня, пребоядисване и автотенекиджийски услуги след ПТП . Дали успяхте да ползвате услугите на някой от изброените в темата автосервизи? Ако имате и впечатления от други сервизи от списъка на Дженерали, моля да ги споделите. Ще съм много благодарна на всеки отзовал се!!!!

# 7
Здравейте,
Автомобилът ми ще има нужда от нова задна броня, пребоядисване и автотенекиджийски услуги след ПТП . Дали успяхте да ползвате услугите на някой от изброените в темата автосервизи? Ако имате и впечатления от други сервизи от списъка на Дженерали, моля да ги споделите. Ще съм много благодарна на всеки отзовал се!!!!

Общи условия

Активация на акаунт