Ясновидци - тема 46

• 70 004
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
Някой чувал ли е за Хрисимира Добринова от Варна ? Добър нумеролог била и на таро гледала. Моя приятелка ми я препоръча, но никога не съм чувала преди това за нея.

# 661
Попаднах на тази стара книга за български екстрасенси.
Лично на мен са ми познати само имената на Вера Кочовска и Роберт Йовчев, запознати ли сте с останалите петима?

# 662
  • гр. София
Някой чувал ли е за Хрисимира Добринова от Варна ? Добър нумеролог била и на таро гледала. Моя приятелка ми я препоръча, но никога не съм чувала преди това за нея.
Привет! Правила съм две консултации при нея. По принцип мнението ми за Таро е, че улавя само моментното състояние и при нея не прави изключение. Нещата, които казва като нумеролог са точни, но те са малко по-общи и описващи човека,  а не ситуации и тяхното развитие. Но, пък можеш да си направиш изводите, ако ти опише някого, как ще действа в ситуацията.. Като отношение е много коректна и не взема много, мисля беше 50лв., като включва и нумерология и таро.

# 663
Направих си консултация и както казвате вие, супер общи неща, но при мен не са изцяло верни, особено казаното за мен. Аз задавах конкретни въпроси и отговорите бяха - ако вие решите, това ако е отговор …. Не съм очарована, не за друго, а заради това, че не описа точно мен като човек, аз ако не се познавай, кой. Да не говорим, че е от този вид - имам много клиенти и аз не греша - ясно, благодаря.

Привет! Правила съм две консултации при нея. По принцип мнението ми за Таро е, че улавя само моментното състояние и при нея не прави изключение. Нещата, които казва като нумеролог са точни, но те са малко по-общи и описващи човека,  а не ситуации и тяхното развитие. Но, пък можеш да си направиш изводите, ако ти опише някого, как ще действа в ситуацията.. Като отношение е много коректна и не взема много, мисля беше 50лв., като включва и нумерология и таро.

# 664
Едно от нещата които Таролина ми каза по единият въпрос който й зададох, вече се случи при мен.
Срокът който даде беше месец и половина,даже по-малко.
Не знам дали е повод за радост,дали мога да задам друг въпрос сега който ще е продължение на вече зададеният?

# 665
Момичета, здравейте. Някой от Добрич скоро да е ходил при Керанка? Нови мнения за нея? 🙂 Благодаря.

# 666
А каква е цената за въпрос при Таролина?

Едно от нещата които Таролина ми каза по единият въпрос който й зададох, вече се случи при мен.
Срокът който даде беше месец и половина,даже по-малко.
Не знам дали е повод за радост,дали мога да задам друг въпрос сега който ще е продължение на вече зададеният?

# 667
Как мога да се свържа с Изпратено с любов?
Аз съм правила 3 четения с Изпратено с любов и много точно описа настоящата ситуация, но на последното каза нещо супер убедена, а стана точно обратното само месец по-късно...
Привет!
Аз се свързах с Фатме и на мен ми каза блокирани чакри, разблокирането било пак с яйца...не го запомних - каза, че няма време да говори повече.
Бихте ли ми препоръчали от кого сте най-доволни от гледане на Таро, който гледа онлайн и има познаваемост ?

Таро  четен3 имах от Изпратено с любов.Описа човека ,за когото питах като характер 1:1 ,позна че е и далеч и тн.
 По друг личен въпрос,също позна.

При Таролина също, припокриха се с Изпратено с любов.
The moon forest path -и при нея. 1  въпрос-позна,но не я усетих много,много.

Не знам,не съм много веща в тарото.Отностно познаваемост, някакви прдаказвания... Дали е енергия,дали наистина се познава,не знам Simple Smile Нека по вещите да споделят.

Така,че дано съм ви била от полза Simple Smile

# 668
Как мога да се свържа с Изпратено с любов и с The moon forest path?
Привет!
Аз се свързах с Фатме и на мен ми каза блокирани чакри, разблокирането било пак с яйца...не го запомних - каза, че няма време да говори повече.
Бихте ли ми препоръчали от кого сте най-доволни от гледане на Таро, който гледа онлайн и има познаваемост ?

Таро  четен3 имах от Изпратено с любов.Описа човека ,за когото питах като характер 1:1 ,позна че е и далеч и тн.

Не знам,не съм много веща в тарото.Отностно познаваемост, някакви прдаказвания... Дали е енергия,дали наистина се познава,не знам Simple Smile Нека по вещите да споделят.

# 669
Как мога да се свържа с Изпратено с любов и с The moon forest path?
Привет!

Moon Forest Path има канал в youtube, мисля че под всяко видео има контакт и как да се свържеш.

# 670
И преди е споменавано за Божидар Трифонов, но някой скоро да се е свързвал с него? Следя групата му, понякога пуска блицове. Вече няколко пъти ми говори за отправена към мен негативна енергия, по- зле щяло да става и че имам нужда от "изчистване". Уж не го приемам на сериозно, но пак ме притеснява това. В допълнение, че наистина имам доста неприятности напоследък и се чудя какво да правя. Та какво ви е мнението за него?

# 671
И преди е споменавано за Божидар Трифонов, но някой скоро да се е свързвал с него? Следя групата му, понякога пуска блицове. Вече няколко пъти ми говори за отправена към мен негативна енергия, по- зле щяло да става и че имам нужда от "изчистване". Уж не го приемам на сериозно, но пак ме притеснява това. В допълнение, че наистина имам доста неприятности напоследък и се чудя какво да правя. Та какво ви е мнението за него?
Гледал ми е и всичко е познавал,макар че нещата не бяха хубави за мен!На лично и в блицове винаги ми е познавал.Също ми е казвал,че имам магии,за което мога да се съглася,но самия той ми поиска голяма сума пари за да ми ги развали.Не можах да си го позволя и се отказах!

# 672
В задънена улица съм. Наистина сумите, които иска ме спират и мен. Неговото е кожодерство. Засега мисля да ида на църква.

# 673
Ако не е тайна какви суми ви иска?

# 674
Ако не е тайна какви суми ви иска?
На мен преди около три години,за разваляне и цялостен енергиен баланс,към 1000лв

Общи условия

Активация на акаунт