Ясновидци - тема 46

• 70 402
  • 779
  •   2
Отговори
# 270
Здравейте,
Някой да е ползвал услугите за гледане на някой от гадателите в тик ток, тези които гледат на карти и да е доволен,че са познали?

Здравей,

Аз бях ползвала на Памела Пенева и на Гинка, които имат профили в тик-ток. Памела е малко прехвалена, каза ми много общи неща, някои от които въобще не се случиха. Гинка вижда минало и настояще с детайли, позна всичко, което доста рядко се случва някой да ми познае. За бъдеше ми е казала неща, сега ще видим дали ще се случат. Аз лично бих ви посъветвала да пробвате с Гинка, защото тя прави лайф всяка вечер и взима точки за гледане, мисля че 200 т за един въпрос и 400 т за цялостно гледане, което не е много скъпо спрямо останалите, които взимат 40+ лв.

Здравейте. За ginka.taro ли става на въпрос? И как се случват нещата събскрайбвате се и чакате лайв? След това коментирате на лайф въпросите си и тя отговаря или гледа за сфера примерно любов, работа и тн?

# 271
Ами това е проблема,че тя е от тези без такса оставяш и каквото обичаш и няма изгода от това. Даже и за магий казва как ти да си я развалиш,и не взима допълнително пари.

# 272
Подобна ситуация и при мен беше с Таролина.
Тази която ми гледа е онлайн по телефона и съм доволна от нея, винаги гледа да съдейства. Ако някой я иска нека да ми пише на лично, че не искам да рекламирам тук.

Може ли да споделите къде ходите?
Писах на Изпратено с Любов няколко пъти и получавам имейл че ще отсъства. Времето си минава и няма отговор. А видеата в ютюб си вървят. Някой знае ли нещо?
Иначе при последното гледане на Таролина нацели настоящата ситуация на 100%, само че за бъдещето нещо не позна. Буквално стана обратното,освен ако нещата не са завъртят напълно наново до 1-2 месеца. Май това ще е първото ми разочарование.

# 273
Аз пак да питам за някой за енергийно изчистване?

# 274
Специално за "Изпратено с Любов", тя си прави клиповете предварително и просто ги пуска да се гледат на конкретни дати, не е да се крие така да се каже. Към мен е била много коректна, но от относно познаваемост е само за настоящия момент. Добре описва хора, ситуации, чувства и т.н., но за в бъдеще не съм имала никаква точност. Но според мен не е от нея това, а от самите карти. Таро винаги дава избор на човек и по-скоро е ориентир как да се действа на момента. Не мисля, че предсказват бъдещето, поне не и в далечен план. Моят опит е такъв.

quote author=unknown23 link=topic=1681583.msg48648550#msg48648550 date=1728221744]
Може ли да споделите къде ходите?
Писах на Изпратено с Любов няколко пъти и получавам имейл че ще отсъства. Времето си минава и няма отговор. А видеата в ютюб си вървят. Някой знае ли нещо?
Иначе при последното гледане на Таролина нацели настоящата ситуация на 100%, само че за бъдещето нещо не позна. Буквално стана обратното,освен ако нещата не са завъртят напълно наново до 1-2 месеца. Май това ще е първото ми разочарование.
[/quote]

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 21:04 от Viollaa

# 275
Когото се включваме за рекламата, то не е без основание. Не е на основа само публикуванато мнение.

Дайте ги координатите на дамата, която гледа на кафе, преди да се появят десет поста по въпроса.

# 276
Някой може ли да напише актуалния телефон на Фатме от Несебър защото май има разминавания или има друга която се представя за нея.
0898535435.
На този телефон звъня аз
A на вас вдига ли телефон?
Все е заета, и после не вдига, в посоченото от нея време...

На мен винаги ми вдига. От първия път преди няколко месеца, колкото и пъти да се обадя винаги намира време за мен. Може би усеща енергията и ако някои не и допадне не вдига

# 277
Някой да се е допитвал скоро до Лили от Разсадника? Дали работи?

Следя
Моля някой да ми препоръча от град София ясновидец, който наистина познава и не подпитва.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 09:10 от Need to know

# 278
Някой скоро да се е чувал с Теменужка? При мен май се сбъдна едно от казаните от нея неща,  не смея да говоря, че е за здравето на татко....все ядове около него си имахме....

# 279
Здравейте, някой да е чувал за Алина от Враца? Гледала на карти, чисти. Мисля, че е туркиня, но само мисля. На една позната е взела 500лв за чистене. Някой нещо да знае?

# 280
Здравейте, моля ви препоръчайте ми някоя врачка, баячка, ясновидка или който и да е от този род, който може да ми помогне във връзка със сина ми. Той страда от алергия, която не се повлиява значимо от нищо, което сме опитали от традиционната или алтернативна медицина. Какво ли не сме пробвали и нищо. Понякога си мисля, че това не е болест, а проклятие. Отчаяна съм. Той не можа да ходи на детска градина, а сега и на училище не може да ходи,а вече е втори клас. Не знам как ще продължим напред.

# 281
Хомеопатия пробвахте ли?

# 282
Петър Димков има два тома с билкови рецепти. Може да ги намерите в столична библиотека.

# 283
Здравейте, някой да е чувал за Алина от Враца? Гледала на карти, чисти. Мисля, че е туркиня, но само мисля. На една позната е взела 500лв за чистене. Някой нещо да знае?
500 лв за чистене...според вас, дали тази жена ,притежава дарба ?

# 284

Нищо неразбира тая жена само взема парите и не е туркиня

Общи условия

Активация на акаунт