Ясновидци - тема 46

• 67 315
  • 779
  •   1
Отговори
# 720
А също така ми препоръчаха Женя Урумова " Карти Таро - Пътуване с Ема", сайтът е "Ема и картите". Тя е кармичен астролог, нумеролог и Таро консултант. И сега се колебая между Стелина и Ема. Моля помагайте с отзиви за двете....
Бихте ли дали линк за “ Карти Таро - Пътуване с Ема"?

# 721
# 722
  • Sofia
Правила съм рийдинги с Емма - прекрасна е, отделя много време, обяснява подробно... Но, както и при Изпратено с любов, нещата, които излизаха на картите, просто не се случиха, стана точно обратното, за съжаление. Явно чрез картите може да се разглежда само моментна енергия и не е достоверен метод за предсказания.

# 723
Правила съм рийдинги с Емма - прекрасна е, отделя много време, обяснява подробно... Но, както и при Изпратено с любов, нещата, които излизаха на картите, просто не се случиха, стана точно обратното, за съжаление. Явно чрез картите може да се разглежда само моментна енергия и не е достоверен метод за предсказания.

Подкрепям напълно. Гледала ми е доста от Изпратено с любов, но нищо. Според мен Таро е моментна енергия. Скоро ми гледаха на обикновени карти и чакам резултати. Ленорман също са точни, но малко хора ги разбират.

# 724
Моля, споделете после отзив за обикновените карти дали има познаваемост?

Подкрепям напълно. Гледала ми е доста от Изпратено с любов, но нищо. Според мен Таро е моментна енергия. Скоро ми гледаха на обикновени карти и чакам резултати. Ленорман също са точни, но малко хора ги разбират.

# 725

Да, ще споделя. Първото, което в най-ранен срок очаквам е свързано с работата, та ще видим.

# 726
  • там, където ми харесва
Аз все още търся човек , които да се занимава с чистене. Може да е от Ямбол , Сливен ,Айтос и околните райони.

# 727

Чак днес успявам да пиша, но още вчера ми се обадиха от мястото, от което въобще не вярвах, че ще звъннат. На риск пуснах СВ за работа на място, в което искат висше, а аз нямам 😃 Реших на майтап да пусна, а те взеха, че се обадиха. Утре съм на интервю, та ще видим. Жената с картите ми беше казала, че до 14.02. ще се обадят, та влезнах в рамките на тия дни. Та, това е като отзив засега. Другите неща са любовни, за там не знам...

# 728
Някои чул ли се е с Фатме вече не вдига телефона.

# 729
Аз се чух с нея вчера. Обикновено посочва към колко часа да звъннете, защото.е.заета с посетители на място. На мен  ми каза, че нямам направена действаща магия, но на детето ми влияят. Препоръча, освен Киприянови молитви, и восъколеене. Има дарба тази жена....а Теменужка от Пловдив, не ми вдига телефона, но аз и писах, че нищо от предсказаното Ноември месец,.което очаквахме.да се случи в Декември, не стана. излъга си ме....   дреме и на Теменужка. Гледам я във фейскбука, барнала се, все обикаля, пътува...тя май не работи. живее от картите.си....демек, с измама...който се хванал, хванал...като се сетя, че първият път бях доволна от нея, и писах тук....много ме е яд...

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 10:16 от Liliange

# 730
Аз се чух с нея вчера. Обикновено посочва към колко часа да звъннете, защото.е.заета с посетители на място. Има.дарба.тази жена. На ме  ми каза, че нямам направена действаща магия, но на детето ми влияят. Препоръча, освен Киприянови молитви, и восъколеене. Има дарба тази жена....а Теменужта от Пловдив, не ми вдига телефона, но аз и писах, че нищо от предсказаното Ноември месец,.което очаквахме.да се случи в Декември, не стана. излъга си ме....   дреме и на Теменужко. Гледам я във фейкбука, барнала се, все обикаля, пътува...тя май не работи. живее от картите.си....демек, с измама...който се хванал, хванал...
Чух се с нея 1 път и повече не ми вдига, сигурно защото не и дадох никакви пари.

# 731
Скрит текст:
Аз се чух с нея вчера. Обикновено посочва към колко часа да звъннете, защото.е.заета с посетители на място. Има.дарба.тази жена. На ме  ми каза, че нямам направена действаща магия, но на детето ми влияят. Препоръча, освен Киприянови молитви, и восъколеене. Има дарба тази жена....а Теменужта от Пловдив, не ми вдига телефона, но аз и писах, че нищо от предсказаното Ноември месец,.което очаквахме.да се случи в Декември, не стана. излъга си ме....   дреме и на Теменужко. Гледам я във фейкбука, барнала се, все обикаля, пътува...тя май не работи. живее от картите.си....демек, с измама...който се хванал, хванал...[/]
Чух се с нея 1 път и повече не ми вдига, сигурно защото не и дадох никакви пари.
Аз я попитах каква е таксата и как мога да я платя. Трябваше да ми изпрати сметката по вайбър. Писах ѝ, отговори “Здравейте 🙂” и това беше. На следващия ден звъннах в уговорения час, помоли да звънна след още един час и след това телефонът беше изключен. Не мисля, че въпросът е в парите, по-скоро са някакви капризи и несериозност според мен. Ако са ѝ били важни парите, трябва да даде насоки как да ѝ бъдат изпратени, за да ги получи.

# 732
Здравейте, трябва ми телефон за връзка с Таролина, т.к. не намерих информация за контакт с нея. Ще съм благодарен!

# 733
Таролина май е само във facebook

# 734
Аз се чух с нея вчера. Обикновено посочва към колко часа да звъннете, защото.е.заета с посетители на място. Има.дарба.тази жена. На ме  ми каза, че нямам направена действаща магия, но на детето ми влияят. Препоръча, освен Киприянови молитви, и восъколеене. Има дарба тази жена....а Теменужта от Пловдив, не ми вдига телефона, но аз и писах, че нищо от предсказаното Ноември месец,.което очаквахме.да се случи в Декември, не стана. излъга си ме....   дреме и на Теменужко. Гледам я във фейкбука, барнала се, все обикаля, пътува...тя май не работи. живее от картите.си....демек, с измама...който се хванал, хванал...
Аз не съм и плащала също. То време не остана да я попитам, беше заета да посреща клиенти на място. И не е повдигала темата... не се отказвайте. Дори и за кратко да говорите...ако имам път натам, ще мина лятото да я видя...

Общи условия

Активация на акаунт