Препоръчайте ми лаборатория в София

• 1 608
  • 11
  •   1
Отговори
  • София
Моля, препоръчайте ми лаборатория. Искам да си направя разни изследвания.
В квартала има много и се чудя коя да избера.
Синево нещо ми се видяха скъпи...

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 16:20 от Не се сърди, човече

# 1
  • Melmak
Бодимедц Синево и геника.

# 2
Цибалаб.
Ако е за хормони- Бодимед
Редактирам се да кажа да ги пуснеш в централата, ако става въпрос за някакви по-специфични, а не обикновена пкк.

# 3
Бодимед, Рамус, Геника. В  Цибалаб - не, особено биохимия.

# 4
Аз съм много доволна от cibalab. С Рамус имам поне 2 лични скандални истории + 1 на познати. Никога не бих стъпила там повече.

# 5
Рамус са много зле. Цибалаб, Бодимед или Геника.

# 6
  • Melmak
Рамус никога. За тях се знае отдавна, че не е ясно как успяват да имат лиценз. Там е едно към гьотере, не бих се доверила!

# 7
Еха, не знаех, че Рамус е с лоша слава. Само за хормоните знам, че не са ОК, но явно и за други изследвания.
Цибалаб постоянно объркват биохимия и дават фалшиво влошени резултати, но пък са с удобна локация. (Говоря от личен опит с тях, но и от работата си с други хора, изследвали се там.)
Добавям Кандиларов: аз съм доволна от тях.

# 8
Кандиларов също се славят с неточни резултати. Аз съм доволна от Цибалаб, досега не са ми обърквали изследвания.

# 9
Извинявам се за глупавия въпрос, но как разбирате, че са ви сбъркани изследванията?
Сравнявате с резултати от друга лаборатория, предполагам, но как сте сигурни, че и те са ок.
Питам по повод лошите мнения за Цибалаб, аз само там се изследвам, че ми е най-близо.

# 10
МОля за същата препоръка към днешна дата и Синево как са?

# 11
МОля за същата препоръка към днешна дата и Синево как са?

Перфектни са във всяко отношение. Доста пъти им правя засечки с кръвна захар, холестерол, триглицериди. Изследванията им идеално отразяват моето поведение. От 2014г. семейно сме при тях и сме изключително доволни. Винаги разполагат с бътерфлайки и ги използват при проблемни вени.

Общи условия

Активация на акаунт