Здравейте!

Търсих из по-старите теми препоръки за бижутер в София, но не открих точно това, което търсех, затова отварям нова тема. В случай, че нещо съм пропуснала - моля, насочете ме, благодаря предварително.

Търся си бижутер в град София (за предпочитане - в източен квартал), който да може да ми преправи една златна обеца в пръстен. Тя беше обеца с обикновено закопчаване тип "пеперуда" (обикновен винт), която веднъж беше преработвана да бъде с винт с резба, тъй като за самото място на ухото е по-удобно. Във времето, обаче, спрях да я нося и оставих дупката на ухото ми да зарасне и тъй като няма къде да си закача вече обецата, а ми е подарък - затова бих искала да я превърна в пръстен.

Първото преправяне беше в бижутерска къща Uvel и не бях много доволна - занесох им точен модел, по който да се преправи обецата (винтът да е на определено място), а получих нещо сходно (т.е. винтът не беше където/както трябва). Та, бих искала да ида другаде, та поне пръстена да изглежда както искам.

Ще съм много благодарна, ако можете да ми препоръчате бижутер в София, от когото сте останали доволни, или поне за когото да имате положителни отзиви Simple Smile благодаря предварително!