Къде в Пловдив??? - 106

• 33 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте.Не знам къде да попитам и за това пиша тук. На някой да му предстои явяване на ТЕЛК за преосвидетелстване? Днес получих писмо, че трябва да подам заявление -декларация  в приемната на РКМЕ Пловдив , защото телковото ми решение изтича м.март 2025г. Какви документи сте носили?

# 736
  • Пловдив
Къде в Кършияка могат да ми оправят телефона - изчезна му звукът? И по възможност да не ми режат главата.
На ул. Полк. Бонев (в близост до Новотела) има един сервиз Мобилленд се казва. Много добре работят момчетата и знаят какво правят. От години си нося там телефоните.

# 737
Здравейте.Не знам къде да попитам и за това пиша тук. На някой да му предстои явяване на ТЕЛК за преосвидетелстване? Днес получих писмо, че трябва да подам заявление -декларация  в приемната на РКМЕ Пловдив , защото телковото ми решение изтича м.март 2025г. Какви документи сте носили?
Като  начало идете при ЛЛ за да Ви пусне електронно направление за ТЕЛК( но да Ви го даде разпечатано на хартия). И го носите в картотеката на ТЕЛК. Принципно преди обед има големи опашки, та ако не Ви се чака идете малко по-късно( работят до 16, но след 14 затварят вратата, откъм ТЕЛК-а и можете да влезете през централния вход на РЗИ). Ако искате можете да занесете и всички налични епикризи и изследвания от последната година( не ги задържат вече- само ги сканират и Ви ги връщат). Добре е това всичко да го свършите 3 месеца преди изтичането на решението, за да не Ви спрат пенсията. Т.е. спокойно можете да подадете и в края на декември. След това, ще получите на мейл( който сте дали при подаване на документите) дата на която ще минете комисия, като това може да е навсякъде из България. Няма да се явявате, ще Ви пратят пак на мейл, когато имате решение и на хартия по пощата.

# 738

Общи условия

Активация на акаунт