Как биха постъпили вашите мъже в тази ситуация?

• 6 744
  • 109
  •   1
Отговори
# 75
  • Ямбол
Зависи колко е болно детето. Ако може без единия от двама ни - тогава няма значение кой се е уговорил, единият излиза, а другият - при децата. Това го правим често и без да имаме уговорки.

# 76
Мъжът ми не би отишъл, ако му
кажа, че това е моето желание.

# 77
С две думи ситуацията е следната: Мъжът ми от 2 седмици се "точи", че негов приятел идва със семейството си от друг град и по случая да се съберем в едно заведение (и ние с дъщеря ми за мъничко) - става въпрос за тази вечер. Да отбележа само, че с този приятел се видяха миналата седмица на негова територия (мъжа ми беше в командировка там). Да обаче дъщеря ни снощи вдигна температура, сега пак имаше 39оС, та по тази причина ние с нея няма да ходим. Обаче мъжът ми отиде, преди малко излезе. Яд ме е на него.  Crossing Arms Всъщност и да си беше останал в къщи, нищо не може да направи, ама поне да чувствам моралната му подкрепа. Не знам дали съм права да се цупя, при положение, че отдавна се говори за това събиране, ама пък семейството не би ли трябвало да е на първо място. Моля споделете как биха постъпили вашите мъже? (хм, докато пишех и яда ми попремина)  Rolling Eyes

ма каква морална подкрепа. Laughing
защо да не отиде?
мъжът ми сигурно няма да отиде, не знам.
но дори и да отиде - изобщо няма да се цупя. животът е кратък и не търся под вола теле.

# 78
  • Стара Загора
Щеше да ги покани у нас на гости.

# 79
Щеше да ги покани у нас на гости.
  Peace и моят не би отишъл , но бихме ги поканили на гости у дома

# 80
няма смисъл да се ядосваш при положение,че тази среща е била уговорена и хората се ангажират да отидат на нея.Аз поне не бих се ядосала за такова нещо..случва се и е нормално.По-добре е отколкото детенцето ви да е болно и той примерно да те остави сама и да излезе на кръчма с приятели,тогава вече ще е нормално да си подразнена.не се тормози с такива неща. Hug

# 81
При условие,че е било уговорено,щях да отида,но готов да се прибера при нужда.
Нямаше да ми е спокойно и комфортно,обаче.
И да остана,какво ще помогна?
Децата често боледуват.Дай да провалим всички планове.
Семейството е най-важно,но не може да сме 100% от времето си с него.
Как да не подкрепя това толкова разумно и откровено мъжко мнение!Боре,много си прав,и мъжът ми така би постъпил.Не че на мен няма да ми е криво де,но какво от това...Ще го преживея някак и се е случвало.

# 82
Да и ако е моят ще се прибере леко подпийнал и ще ми се хили. #2gunfire Аз не бих излезнала, ако детенце ми е болно, дори и ако той го гледа. Не мога! Да не би сама да съм го правила туй дете?
И така...питам се как един мъж се чувства спокоен, щом детенце е болно, но неговата среща е уговорена отдавна, а една майка не би мръднала от леглото на детето си?

# 83
Първо-уговорено е наистина.Второ-и двамата да виснете над детето-каква полза?Трето-ако се уплашиш, че не овладяваш ситуацията и звъннеш да си идва и да хуквате по лекари-предполагам няма да откаже и да продължи да си лафи Thinking
Един мъж се чувства спокоен, когато детето е болно, защото детето в ръцете на майката.Или обратното.А да чупите китки заедно-пак казвам-за мен е безпредметно.Бащата също се притеснява, това, че е на заведение не означава, че детето му е извън мислите.
Все пак, за една температура аз не бих заточила мъжа си у дома, виж, ако е сериозно положението много-той сам ще ще скокне по болници да ни кара.Аз също вдигам температура, но моят татко не идва да ми носи чай/ че и майка ми не идва/Т.е.-температурата за мен лично не е повод за паники и заточения на някой. Peace

# 84
  • София
E, чак пък такъв проблем за 4 часа. Не видях детето да е чак толкова болно, с температура е само. Как издържате тогава по 10 часа мъжете ви да са на работа, или пък да са в командировка, а детето да е болно. Ама за едното може, защото е задължение, така се изхранваме, ама как ще се забавлява няколко часа без мен! ooooh!

# 85
Мисля си, че мъжът ми би искал да остане с нас, ноаз май бих настоявала да отиде. Нали са приятели и е уговорено отдавна  Rolling Eyes Мисля си, че е редно все някой от семейството да отиде на срещата

# 86
За съжаление ,ще отиде моят,даже ще бърза,защото знае,че аз с всичко /по отн-е на детето/ се справям успешно и сама.Знам лекарства,дози,....,а той -не!
  Миналия мес. замина за цели 2 дни  в провинцията при родителите си,за да им подмазва около новата дограма на прозорците!А ние,с детето бяхме парцали-болни от грип,с температура дни наред.А цели 2 цели дни ни остави,щото е ОБЕЩАЛ на техните си!А з нали се справям с всичко!
  Влачех се и пак си гледах детето,а свекито да са й честити прозорците-пак спести пари,че да не дава на майстори.То моят винаги е на тяхно разпол-е.Но ще дойде ВИДОЛОВДЕН!Тогава аз ще се "изявя" подобаващо.Отсега се подготвям и някой ден ще ги наредя и него,и свекито!Чакам да ми се освободят ръцете,т.е.детето да тръгне на градина и ще видим кой къде ще ходи,зото е обещал и не може да се отложи 'велия'ангажимент.Не че досега не съм ги станяла,ама покрай детето им отпуснах края!
  Има поговорка:Не си намерил черква,в която да се молиш.

# 87
Ако Рая е болна, нямаше да излезе, независимо колко дни преди това е уговаряна срещата. Само присъствето на един човаек в града, може да го изкара навън в тази ситуация и то, ако е много спешно и неотложно!

# 88
И моят мъж би отишъл. Имат някаква "мъжка" солидарност, незнам. Смекчаващо обстоятелство обаче е, че са от друг град хората, а и са се уговорили отпреди. Ако те знаеха, може би сами щяха да откажат идването. Аз поне така бих направила. Наистина е кофти ситуация. Ти си много притеснена за детето и очакваш подкрепа, макар и морална. Това те навежда да тълкуваш по този начин постъпката му. Ако го попиташ обаче, ще се окаже, че той по съвсем друг начин гледа на ситуацията. Не се  ядосвай-така няма да си помогнеш. Сигурно и той се притеснява, но не смее да им каже, а то и няма как вече. Дано няма усложнения и се оправи детенцето ти!

newsm10

Почти 99% от мъжете ще постъпят като твоя!!! Успокой се,дано детето е добре миличка!!!!

# 89
100% съм сигурна ,че нямаша да отиде и според мен е напълно естествено да е така Laughing
Ако все пак имах мъж който да ме остави с болно дете у дома ,после просто нямаше да го пусна да се прибере.......... да си търси да спи където иска Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт