Болка и парене след секс

• 805
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте заразена съм със човешки папиломен вирус и на скоро ходих да ми обгорят папиломче. Не бях правила 3 месеца секс. И 1 месец след обгарянето реших вече да го правя и както винаги отново със същия човек с който си го правя винаги, но на другия ден както винаги пак изпитвам парене и болка и лек сърбеж боли ме при уриниране. Преди да ми изгори папиломчето гинеколожката ми ми изписа гиналгин защото имах много лошо течение с ужасна миризма. Сега имам някакво леко течение, но пък винаги един ден след секс направо умирам от болка много пари и боли и сега отново се лекувам със гиналгин защото говорих с гинеколожката и каза да ги продължа след като мина вече месец. Но незнам какво да правя страх ме да правя секс вече винаги след това боли ужасно. Какви изследвания трябва да си пусна и да не са много скъпи? Това не се търпи.

# 1
Здравейте заразена съм със човешки папиломен вирус и на скоро ходих да ми обгорят папиломче. Не бях правила 3 месеца секс. И 1 месец след обгарянето реших вече да го правя и както винаги отново със същия човек с който си го правя винаги, но на другия ден както винаги пак изпитвам парене и болка и лек сърбеж боли ме при уриниране. Преди да ми изгори папиломчето гинеколожката ми ми изписа гиналгин защото имах много лошо течение с ужасна миризма. Сега имам някакво леко течение, но пък винаги един ден след секс направо умирам от болка много пари и боли и сега отново се лекувам със гиналгин защото говорих с гинеколожката и каза да ги продължа след като мина вече месец. Но незнам какво да правя страх ме да правя секс вече винаги след това боли ужасно. Какви изследвания трябва да си пусна и да не са много скъпи? Това не се търпи.
Ако си го правила все със същия човек,и си лепнала това,този човек не го прави само с теб...този вирус си е венерическо заболяване,предаващо се по полов път,просто спри връзката си с него.Прочети и до какви неща води папилома вируса при жените ( рак ма шийката на матката и т.н.т

# 2
С нови теми всеки ден няма да си решиш проблема.
Намери начин да те консултира венеролог.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 12:14 от Пролетно цвете

# 3
Като партньорът е заразен и не се лекувал, естествено е, че той ще й предава вируса и пак ще има проблеми. Лекуват се и двамата партньори, като има някаква болест. Явно мъжът, с когото прави секс, няма сериозна връзка с него и й е страх да му каже за проблема си и да настоява и той да се изследва и лекува. Няма нищо лошо да правите секс с мъж, с когото нямате връзка. Естествена нужда е. Но здравето ви е на първо място, а не заради едно удоволствие да си съсипете здравето. Сигурно го правите с него без презерватив. Ако е така, трябва да го правите с презерватив. Не знаете с колко жени прави секс и дали го прави с презерватив. Може да има още 2-3 жени, с които има "приятелство с привилегии". На ваше място на всеки 2-3 месеца щях да изисквам взаимно да си правим изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт