Умопобъркваници и мистерии - 5

• 13 886
  • 493
  •   1
Отговори
# 150
аз съм в една стая с една маса от която взех дистанционно и батерии , а на стената има нещо червено ? какво да правя за да изляза
Комбинирай батериите и дистанционното и ги насочи към сензора.

# 151
трябва ли да го дам на човечето или да го допра до сензора?

# 152
Направо го допри

# 153
Kak da изляза от стаята с телефона и с бележката? Кой е номера и какво се прави с химикалката?

# 154
magi77 kak zabarka kokteila,pomagai 4e ne6to zaciklih  Praynig  Praynig  Praynig

# 155
Ally, първо вкл и изкл лампата три пъти. След това с химикалката покриваш плътно долната част на листа и ще видиш номера на който да звъннеш. Peace

# 156
Как минахте този червения под, дето свети?

# 157
Аз съм в една стая с телескоп и телефон и лист на който има нещо като ноти. Вдигам телефона, но само пращи.

П.С. Червеният коридор го минах с налучкване, горе долу две напред една назад. Трябва да потъмнее цялата пътека,за да се отвори вратата.

# 158
Как минахте този червения под, дето свети?
Тръгваш,и когато отзад плочката светне се връщаш,после пак продължаваш и така,докато целия коридор стане със тъмни плочи...Поиграй си малко,докато налучкаш.Не става от първия път.

# 159
ДесиХ2, кажи за телефона и листа с ноти? Какво правим там?

# 160
Я ми кажете,понеже одеве спрях да играя и съм изостанала.Последно излязохй от вратата във хола,с картината.Там какво правя? newsm78Стига донякъде и спирам и няма нищо...

# 161
ДесиХ2, кажи за телефона и листа с ноти? Какво правим там?
Аз изостанах,от обяд не играя...Май и сега няма да мога,защото излизаме.По-късно ще наваксвам явно.Жалко,защото играта е готина,даже май има още една предходна част.

# 162
Продължаваш напред, това е неосветен коридор.

# 163
honey dai tazi igra koiato igraete i az da se vklu4a

# 164

Общи условия

Активация на акаунт