Умопобъркваници и мистерии - 5

• 13 889
  • 493
  •   1
Отговори
# 405
значи кликваш кубчето да се появи на екрана ,цъкаш върху него и се появява едната дупка ,с отверката правиш втора ,дано ме разбра  Rolling Eyes

# 406
аз нещо немога рамката ми е розова,заека е син а пеперудата зелена и последното .... не го откривам

# 407
  • София
значи кликваш кубчето да се появи на екрана ,цъкаш върху него и се появява едната дупка ,с отверката правиш втора ,дано ме разбра  Rolling Eyes

Една дупка я докарах, ама втора ... нъц ..

# 408
отворих с ключа банята намерих втората част от машинката във шкафчето и сега се опитвам да подредя топчетата

# 409

пробвай с отверката

# 410
като си подредите пъзела, какво ви излиза, на мен нищо и се чудя защо  newsm78

# 411
  • София

пробвай с отверката

Успях  Party

# 412
  • София
Маша, какъв ключ? Къде го намери? Аз с ключа от кутията отключих шкафчето и намерих рисунката със заека и машинката. Къде го откри този ключ за банята?

# 413
при мен нестава имам всички цветове ама нестава  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out smile3511 smile3515

# 414
при мен нестава имам всички цветове ама нестава  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out smile3511 smile3515
и при мен нищо Sad

# 415
ключа е от кутията с картинките ,подреждаш ги правилно и ти дава ключ

# 416
Четвъртата картинка я налучках. Като знаете първите три е лесно, просто пробвайте последователно. Като уцелите комбинацията в чекмедженцето се появява ключ, който отключва тоалетната...

# 417
отворих кутията с кода ,имам ключ Grinning

помогни имам жсички цветове но трябвали да жзема клуча по някакъв др.начин помагаи

# 418
  • София
Пробвах да налучкам четвъртия цвят, не ми дава ключ...

# 419
зайчето на картинката не е зайче ,а птица

Общи условия

Активация на акаунт