Пижо и Пенда на гости в Кралството-тема 6

• 23 528
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Musholina, хвърли едно око в woolworths. Там съм виждала тези кутии- под формата на крокодил, които се бият с пръчки, но къде ще я закачите? Да не ви отиде полюлея.  Simple Smile
Бои за лице има също така в ЕЛС.

Колко са големи децата?
Досега на нито един от рождените дни, на който сме били не е имало игри. Прекалено малки са били за да могат да  се съсредоточат. чак сега- на 3.5г, съдейки по сина ми,  би могъл да се заиграе.
В ЕЛС има много и най- разнообразни идеи за творене, рисуване, апликиране. Погледни от ляво на екрана, в червеното поле и следвай линковете

# 136
Побут,побут
Каде се губите бе мами то времето че е хубаво е хубаво ама се отбивайте и тук че пак сме на 2-ра страница Peace

# 137
Аз лично спирам да пиша тук. Ако някой има питане и аз съм в състояние да отговоря по някакъв начин- ще се включа. Но иначе - няма смисъл. Насила хубост не става Confused

# 138
  • ENGLAND
Ох, Мира и мен не ми се пише тук. И не само тук. Вече ми писна от сърдити физиономии. Пък нали само за  времето трябва да си говорим (така писаха някои съфорумки). Ако ти се приказва кликни на кЮ-то.

# 139
  • UK
ехооо, какво става кой ви е разсърдил  Sunglasses аз не пиша щото нямам какво съществено да кажа- почивам си и набивам  Grinning   chef
Мишолина,честито за лентичката  Grinning

# 140
misholina Много  поздравления за лентичката и от мен!!!   bouquet Разкошна новина !
маймунка,честита годишнина!  bouquet
Пинята и аз видях в woolworths ,че са и малък размер-тъкмо като за възрастта на рожденничката и гостите.
 Аз не съм влизала отдавна ,защото ходихме на почивка и сега докато ви изчета...
 Laughing
За чадърите от Буутс- явно се е променило качеството ,защото ние имаме 1 сгъваем 10годишен от там който си работи още прекрасно.
За градината запретвам ръкави тази седмица ,че сме сами с майка ми и ще садим здраво.Ако някой с опит сподели подходящи цветя,храсти,заоколо ограда,лесно да се поддържат и да са поджодящи за съжителство с малчугани -ще съм много благодарна bouquet

# 141
Мерси, за помощта и поздравленията  Sunglasses Ще имам още въпроси към вас; сега се боря със системата да си избера болница и да ми направят първи ехограф. Видях се с ДжП, но даже нямам официален термин...Ама дотук добре  Crazy

Днес направихме и предложение за апартамент, стискайте палци да го приемат! Точно до Hampstead Heath  Simple Smile

# 142
Аз лично спирам да пиша тук. Ако някой има питане и аз съм в състояние да отговоря по някакъв начин- ще се включа. Но иначе - няма смисъл. Насила хубост не става Confused

Мира, защо така? Какво е станало? Има ли причина за това да спираш да пишеш? То вярно, че нищо не е както преди, но все пак.

# 143
Здравейте!

Искам да питам едно въпросче тези от вас, които са раждали в Англия. При изписването прието ли е нещо да се носи за лекарите като почерпка или само цветя и нещо от този род?  Grinning

# 144
  • UK
по-скоро само картичка  Grinning леко раждане!

# 145
Anna,, нищо не е станало, но имам чувството, че само аз и Аниджи се пънем да пишем, за да поддържаме огъня на огнището. Което, в крайна сметка, е излишно и никому ненужно усилие. Дали темата ще е на първа страница или 5та ... Confused

Може би, на мен така ми се струва. Дори и за времето не искате да си говорим Grinning
Вчера си мислех, да честитя на Мушолина лентичката. Поздравления и лека бременност.
Около мен, всички забременяха втори път или пък родиха по още едно дете след първото (връстниците на Алекс).
По - рано не ми е правило впечатление да има толкова много бременеещи мами.  Simple Smile

Уини, ние подарихме букет на акушерката, която ми оказа най- много помощ и разбиране.
Мисля, че биха се зарадвали и оценили кутия бонбони, ако сметнеш, че си заслужава човека. Не е прието и не се очаква. Ако ти искаш, направи го.

Мъжа ми и неговите колеги винаги се трогват, когато получават бонбониери, шоколади, алкохол ,подаръци от техни ученици. 

# 146
Мушолина, честито, чудесна новина.
Уини, не се носи нищо. Може доктор така и да не видиш, ако е нормално раждането anyway.
Мира, ами няма време, душа.

# 147
И аз си мислех за картичка или цветя, евентуално бонбони или шампанско.Благодаря за бързите отговори  Hug

# 148
Уини, не се носи нищо. Може доктор така и да не видиш, ако е нормално раждането anyway.

Алиса, за трудещите се в ситито  приемам извинения Wink

# 149
  • Манчестър

Алиса, за трудещите се в ситито  приемам извинения Wink

А за трудещите се далеч от Ситито??

Общи условия

Активация на акаунт