Пижо и Пенда на гости в Кралството-тема 6

• 23 531
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Цветето се казва латинка!

# 121
Цветето се казва латинка!
Анан, къде изчезна ? Добре ли сте?
Сега като препрочитах постовете забелязах, че съм пропуснала С-то на CHICK peas-a.
Бутона за редактиране не се вижда да се поправя Confused

Напоследък забелязвам как като пиша изпускам цели думи, остави буквите.  Confused А със сигурност ги мисля и оставам с впечатлението, че съм ги написала. (дали мисълта ми се движи по -бързо от пръстите или какво друго  да е? Confused Стрес ? Confused )

Вие стресирани ли сте? Аз имам усещането, че това е постоянното ми състояние.  Crazy

# 122
Гледахте ли Дънкън и Мария

# 123
Добре сме, благодаря Grinning. Вие как сте? Мира, ти като започна работа, Алекс промени ли си поведението по някакъв начин? Елена се правеше дълго време на бебе - да я храня, да я нося и обличам уф..........
Аз влизам рядко, чета, оставя компютъра, че Елена само си измисля разни причини да ме вика, ту и се пишка, ту е жадна, само и само да не заспи. Напиша нещо и като да го публикувам хоп, не сте се логнали/аз все  се логвам за 30 мин./, пък да се логна, постинга ми изчезва, пък си търся темата .......... Twisted Evil и накрая си викам а, те ще минат и без мойте мъдрости Laughing.
Това със забравените думи все повече ме тормози и мен. На детето говоря на един език, на всички други на друг, много трудно така. Елена обаче ме изненада онзи ден толкова приятно. Ядоса ме вечерта с влизай в банята, излизай от банята, облечи се, лягай в леглото - 100 пъти при това аз запазвам спокойствие и 100-те пъти са придружени с "моля те", и накрая хвърлих една от безбройните за тази вечер книги на леглото, тя се изненада защото това не е прието у нас Laughing  и каза "недей да хвърляш книги" на чист български!!! Може пък да не са били напразно всички усилия да я науча на български.
Нейните 2-г. минаха без тантруми и други подобни, обаче втората половина на 4-тата ми разказва играта Close.
Как е при вас мами на отрочета около 4-те г.?
Поздрави от нас.

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 23:21 от anan

# 124
Anan,
Аз доколкото си спомням ти си на пълен работен ден, докато аз съм парт- тайм. С Алекс се виждаме между заниманията- водене до гледачка - взимане от гледачка, водене на у-ще и взимане от у-ще. Не се усеща много липсата ни, понеже докато се усети (след 2.5ч) и хоп- един от нас отива и го взема. Работите ни- на мъжа ми, гледачката и у-щето са на една улица, моята работа 10 минутки бавно темпо от останалите три.
Алекс- нали е на мама момченцето Grinning - си се глезонтри и аз си го глезя Heart Eyes, но няма разлика от когато се гледахме с него по - цял ден 5 дена в  седмицата.

Тантрумите при нас почнаха да поутихват. Крайно време е.
На моя позната дъщеря и почнала с тантрумите от три години и били нещо невероятно, по нейните думи.

Какво стана с Дънкан и Мария? Отпаднаха ли?

# 125
Дънкан и Мърия продължават на финала.Дънкън танцува срещу Емили миналата събота

# 126
Здравейте момичета  bouquet,

Може ли някой да ми помогне с повече информация за International Baccalaureate от "кухнята". Знам, че на повечето от вас децата са малки, май само Мери има тийн, но сигурно сте чели из пресата, че някои частни училища са го въвели, защото не са доволни от резултатите от GCSE. Така както разбирам IB се равнява на взети A levels? Доколко обаче е признат от университетите, от всички или някои правят изключение? По-добрият вариант ли е? Всичко каквото знаете ще ми е интересно и от полза. Благодаря.

# 127
Noia, разгледай тук какво намерих- IB

Радвам се, че Мария и Дънкан стигнаха толкова напред. Но на мен, Кийрън ми е любимец Heart Eyes

# 128
Кийрън това ръгби играча ли беше и на мен ми хареса много миналата седмица.За ръгби играч е много раздвижен.

# 129
Aniji, да ръгбиста Simple SmileМного е добър. Още от самото начало, се представиха много добре.

# 130
Забравих да ви честитя новите 20 паунда съжалявам обаче не можах да намеря снимка

# 131
Хм, имам въпрос, относно празнуване на РД по местните земи. Сега в събота ще съберем няколко дечица (Мариана става на достолепната възраст от 2 години  Flutter), и се чудя какво да приготвя предварително (като забавления). Гостите ще са на 2+ (тя е най-малка).

Ще сме вкъщи; т.е. има купчини играчки, ама сигурно ще има нужда от нещо по-организирано. Като сме ходили на гости, или сме навън (ама е рано още!), или сме били в детски център (ама тя е малка; не съм им фен).

Та, иска ми се да направя 'pass the parcel' (аз ще опаковам нещо, освен ако не ми кажете откъде да го купя готово...или друга хватка, ако има). Мисля си за фейс пейнт (аз ще ги нарисувам - 6 хлапета ще са, колко му е!). Продават ли някъде pinata - това в САЩ го правят много - торби пълни с лакомства, дето се закачат нависоко, и хлапетата ги късат. Някаква друга игра да се прави?

Мерси за идеите   bouquet

# 132
  • Bristol
misholina, това са игрите, но мислиш ли че 2 годишни ще се справят  newsm78
Ние правим и играта статуя, пускаш музика, децата танцуват и като спреш музиката децата замръзват. Който  не замръзне изгаря. Така докато остане едно дете, което е победител. Друга игра е със столчета и в бг сме я правили. Слагаш столчета, с едно по-малко от колкото са децата, пуска се музика и като спре, трябва да седнат, което остане без стол изгаря. Така докато остане само едно дете.
За пас дъ парсел си правя сама пакета и подаръците. Боички съм виждала да се продават на много места, но точно сега не си спомням къде  Thinking Провери в парти шоповете, ASDA, Hobby craft. А торбата с лакомства която се закача на високо и се удря, забравих как се казваше, такива се продават със сигурност в ASDA.
Може да пуснеш песнички, които децата познават и на които се извършват специални движения и така да танцувате всички заедно.
В ASDA има много хубави игри, като Намери съкровището или Залепи опашката на магарето. Там и по парти шоповете има много идеи за тематични партита  Peace
Да не забравиш и парти баговете Wink Тортата не се яде на събирането, а след като се духнат свещичките, се слага по парченце увито в салфетка в парти бага.
Това от мен.
Желая ви весело парти  Party И по-малко стрес за теб  Crazy

# 133
Мишолина, смела жена си ти да събираш банда 2-годишни в къщи, и да им измисляш игри.

Можеш да купиш готови Pass the Parcel пакети от John Lewis и Early Learning Centre.

Други идеи:

-изрязваш им корони от цветна хартия и им даваш джунджирийки да ги украсят (значи освен хартията ти трябват пръчки лепило и неща от crafts corner на детските магазини или просто стикери), после всеки гордо си носи короната.

-може да "готвите"-малко счукани бисквити, разтопен шоколад и счукани ядки слагате във форми в хладилника, и като се стегнат, им начупваш (ако ти се занимава на всеки да изрежеш от прост плат по една престилка и да напишеш с фулмастер името, хем няма да се изцапат, хем другите майки ще запомнят кое как се казва).

Не знам дали имате градина, ако е хубаво времето там може да се мотат много успешно мъниците.

Хайде, успех. Миналата година за РД на Ели имаше тумба мъници у нас, и една моя приятелка като ги видя как безмилостно тарашат всичко мрачно си промърмори как не съм им била измислила игри, където те да са закопчани с белезници.  Дано да не стигаш до подобни мисли Simple Smile

# 134
Ето, да, мерси ви. Знаех си аз, че като питам, ще ми се размърда мозъка с идеи Crazy

Няма страшно, ще се оправим, те няма да са безпризорни, ще си дойдат с родителските тела Simple Smile Искам да имам някои неща приготвени, че ако вали или нещо ги стегнат шапките, да има какво да им предложа.

Повечето ще са българчета, та смятам ще си хапнем тортата на място, както си му е реда. Англичанките ще го намерят за екзотично цялото преживяване така или иначе Mr. Green

За белезниците, не знам, има време до събота, ако ме скове страх.... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт