Пижо и Пенда на гости в Кралството-тема 6

• 23 535
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
maimunka Честита Годишнина  да сте живи и здрави и много да се обичате

# 106
  • UK
О , благодаря за пожеланията, трогната съм.Хайде почерпете се от тези красоти дето Ани е постнала  Mr. Green Grinning
Днес тук е много слънчев и приятен ден и всеки мъкне цветя и торти, даже чух двама мъже да си честитят 8 март  Laughing Хубаво е да виждаш толкова усмихнати хора. Ние ходихме с майка ми и Ивана на тортичка . Вие отбелязахте ли празника? Аз и по английския календар ще го празнувам  Sunglasses А Ако някой ден се преместим в друга държава и по тамошния the  ;-)was

# 107
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДАМИ
БАДЕТЕ ЗДРАВИ,УХАЖВАНИ И ЖЕЛАНИ ПОЛОВИНКИ И МАМИ!!!
 newsm51 newsm51 newsm51

# 108
О , благодаря за пожеланията, трогната съм.Хайде почерпете се от тези красоти дето Ани е постнала  Mr. Green Grinning

Маймунка, я давай по - щедро с почерпката Whistling Не се опитвай да минеш метър Party
Извади салатата, дай ракийката и да празнуваме както си му е подобава.
Стига с тия тортички и кафенца Naughty. Grinning каза тя, която току що изяде един пакет с мини кроасанчета за обяд Mr. Green

Празнуване ли каза някой? Laughing

bouquet  bouquet  bouquetза всички вас

# 109

Dа ви е сладко

# 110
Пиячи между нас няма ли Blush/като мене/ айде тогава поне от салатата де ако сте на диета

# 111
  • ENGLAND
Как да няма? Ха наздраве за празника и на всички празнуващи.
Аз ще съм само на една малка, че моето торнадо ни събуди в 6.30 ч. и продължава с белите. И съм готова за леглото даже и без една малка.
Маймунка, честита ви годишнина.

# 112
А, да си дойдем на думата Laughing
Ани браво за идеята. Гледам салатата -втората на картинката с chik peas. Ние в Бг имаме ли такова и как се казва?  Confused Това цвете, което са сложили в/у нея се казва nasturtium, (на бг?) Имаме в градината и наистина става за ядене. Наши приятели го демонстрираха  Sick

Аз се почерпвам,след дълг ден, с биричка Grinning Ракийката я пазя за другата седмица.

(м/у другото днес времето отново беше разкошно)
Наздраве, мацки Party

# 113
 Честито на всички празнуващи днес по един или друг повод!  Simple SmileМира, chick peas не са ли страгалите /нахута/ ? Аз поне така мисля. А тази китка как може да се яде? Направо се учудвам. Все съм мислела, че само за декорация се използва.

# 114
Честито на всички празнуващи днес по един или друг повод!  Simple SmileМира, chick peas не са ли страгалите /нахута/ ? Аз поне така мисля. А тази китка как може да се яде? Направо се учудвам. Все съм мислела, че само за декорация се използва.
Анна, никога не съм ползвала това нещо в Б-я. Дори и тук, докато не ядох една салата с тях и реших да я направя. Салатата сега ми е в готварския запас от ястия за гости.

# 115
А аз да ви препоръчам още нещо което купих днес е Тофичийз/сирене с вкус на карамел/ продават го в Азда и Морисънс много е вкусно

# 116
АниConfused звучи малко странно newsm78 тофи сирене? Хм.
Аз от Морисънс пробвах едно софт сирене с ананас и някакво бранди и не беше лошо, но бързо омръзва.
Я, като се заговорихме за сирена, имате ли си любимо сирене?

Доре
,днес се разходих до Лидлс да видя дали и какви гръцки стоки имат и нищо нямаше. Купих си мини кроасаните от там и малко шоколадови яйца, пилета, зайчета за Великден.
Вие ще купувате ли шоколадови яйца, ще ги криете ли? Нямам търпение да дойде велкиден. Идеално е, че ще съвпадне с Българския. Миналата година, Били откри боите за боядисване на яйца в Морисънс, за което  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Иначе не бих се и сетила да търся, гледам за тях.

# 117
  • Манчестър
АниConfused звучи малко странно newsm78 тофи сирене? Хм.
Аз от Морисънс пробвах едно софт сирене с ананас и някакво бранди и не беше лошо, но бързо омръзва.
Я, като се заговорихме за сирена, имате ли си любимо сирене?

Доре
,днес се разходих до Лидлс да видя дали и какви гръцки стоки имат и нищо нямаше. Купих си мини кроасаните от там и малко шоколадови яйца, пилета, зайчета за Великден.
Вие ще купувате ли шоколадови яйца, ще ги криете ли? Нямам търпение да дойде велкиден. Идеално е, че ще съвпадне с Българския. Миналата година, Били откри боите за боядисване на яйца в Морисънс, за което  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Иначе не бих се и сетила да търся, гледам за тях.

Моето любимо сирене е Моцарелата и го унищожавам буквално в промишлени количества и по всякакви начини. Другото е Халуми - кипърско сирене,много е хубаво леко запържено на тиган или запечено на грил(това ми е скритото оръжие за гости).
За Лидъл взех лиифлет минала неделя и имаше много хубави картинки,но смятам да отскоча в събота да видя какво е останало. Иначе доста интересни неща - включително замразени банички със сирене и спанак.
Бои за яица има в БГ онлаин магазина.

# 118
Нашето любимо сирене е Канадското мисля че беше 5-ца силно е а днес освен това тофи си купих Бре и сирене със шунка ох ями-ями Blush утре освен кик бокса и 2 часа във фитнеса да ги изгоря тези бисквити със сирене Crazy

# 119
Аве, Халуми и на мен много ми харесва. Прилича ми на домашно сирене.
Моцарелата - последния път като купих нещо ми нагарчаше. Дали от базила или от факта, че беше фул фат newsm78 Иначе, моцарелата я ядем само в салата от домати с базил.  chef (готвено сирене в къщи за съжаление не се яде Cry)
Харесва ни Стилтън. Брито се котира в нас. На мен ми харесва козето сирене, тоже. 
от чедър сиренето, най- ни харесва farmhouse.
Ани,Канадското не съм/ сме купували, но ще го пробвам от любопитство, сега когато го спомена.
след това double Gloster.

Общи условия

Активация на акаунт