Пижо и Пенда на гости в Кралството-тема 6

• 23 531
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • Манчестър
И аз си мислех за картичка или цветя, евентуално бонбони или шампанско.Благодаря за бързите отговори  Hug

Не знам каква е традицията в болницата където ще раждаш,но тук в нашата местната ми казаха,че толкова народ ще се изреди да ме види,че на някои няма и да запомня физиономиите. И трябва да ти кажа,че влязох в болницата в 23.50,Алекс се роди в 00.10 и след 12 часа( същия ден на обед си бях в къщи). та за тези 12 часа видях поне 10 акушерки и всякакъв друг персонал,няма как да обърнеш внимание на всички. Та аз дадох букет и картичка на акушерката,която беше с мен и на рецепцията оставих картичка и кутия бонбони......гледах ,имаше маики ,заминаваха и нищо не оставяха.
И друго ми направи впечатление,след това идваше в къщи акушерка през 2-3 дена ,колкото пъти съм предлагала нещо за пиене или бонбони  винаги са отказвали....

# 151
Мира, това е защото повечето нямаме време. Аз например се прибирам уморена и докато оправя това -онова, да обърна внимание на детето и то станало никое време. После сядам и набързо хвърлям един поглед тук и просто нямам сили за писане.
И аз не знам какви точно са традициите, но ние дадохме картичка на акушерката, която беше до мен по време на раждането и оставихме кутия бонбони на рецепцията за всички. Доста учудени бяха и по това съдя, че явно не е масова практика. Но ние така го разбираме и така го направихме.

# 152
Winnie,ако те е следил 1 и същи лекар през цялата бременност и ражданетое прието да се прати снимка на бебчето -но след няколко месеца .Ние изпратихме букет цветя след 2-3 седмици.Никой не очаква от млада майка да тръгне да се занимава с благодарности към акушерки и лекарки скоро след такова важно събитие  Peace

# 153
Winnie,момичетата са ти писали относно раждането тук.За първата ми дъщеря съпругът ми занесе кутия бонбони на рецепцията,та го гледаха като изкопаемо и казаха,че не е нужно.На мен за първото и второто раждане ми се смениха по 3 екипа от акушерки:).Със втората щерка даже и бонбони не занесохме Embarassed.Бяхме много притеснени и наистина не се сетихме.Мисля,че картичка е най-добрия вариант.
Мира не всеки има време да влиза в бг-мама.Аз лично съм прекалено заета с децата ми и те са ми на първо място.Форума не трябва да е като задължение,а като развлечение преди всичко.
Ние цяла нощ не сме спали:(.Малката ми щерка повръща и има висока температура.Онзо ден май се поразболя на парка,ама тя и у дома има навика да се разкарва гола.Това лято ще гледам да ги покаля -хем на планина,хем на море в Б-я.

# 154
 newsm59 на Мариана на misholina! Да расте слънчева и усмихната за радост на мама и тате!  newsm59

# 155
Цитат на: miravmbd link=topic=168353.msg3438189#msg3438189
[b
Алиса[/b], за трудещите се в ситито  приемам извинения Wink

Не само това, ами за борещите се като свиня в тиква, да се преместят и да станат партньор.....

# 156
  • UK/София
misholina, честита лентичка!Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!Честит рожден ден и на дъщеря ти!Да е жива и здрава и да расте много щастлива!
 Алиса, от все сърце ти желая успех!Дано пребориш всички тикви и прасета и да постигнеш целта си!
 Мира, Дорет, детската градина ли ви залипсва, бре newsm78Какви са тези сърденици и фасони ShockedМи това е форум, не място за задължително посещение.Никой не е длъжен да пише на всеки въпрос.Мълча си, защото не съм компетентна по темите които се разискват в момента.Нито съм раждала в УК, нито се занимавам с градинарство.По-добре да мълча, отколкото да пиша глупости.Отнася се и за другите, ходят на работа, гледат семейства.Да ме извините, но много се смях на сръдливите ви реплики Simple SmileЗа Мира признавам, че прави всичко възможно да подържа разговор, браво за това.Но може би ми трябват още няколко години живот в Англия(дано не ми се случи наистина Mr. Green), за да мога да вляза в тона ви, момичета.В този млък град и откъсната от света съм като индианец в цивилизация.

# 157
Мишолина, честит рожден ден на русото ангелско същество! Много здраве и усмивки, много безценни моменти с хората, които ще и покажат пътя в живота, много щастие!

# 158
  • Bristol
Мишолина, честито!   bouquet Днес ли ще е партито  Flutter

# 159
  • UK
Честито на Мариана на Мишолина и на Мадлен на Мистик   bouquet

Ама много се разписахте ей  Mr. Green  :Dbut

# 160
Благодаря много за пожеланията, и специалното посещение от mystic  Heart Eyes

Мариана ви черпи (засега) виртуално, и обещава голямо парти в новата къща, живот и здраве, скоро!

Партито е в събота, аз работя днес  Crazy , а Марианата замина щастлива при лелята childminder, където ще има също малка веселба...

# 161
Биляна, мерси за пожеланията, ако се наредя скоро сред тиквите и прасетата, ще кажа.
Мишолина , кога се очаква да купите къщата? Да не вземеш да спазваш традицията на бременни с 2-ро дете да се местят дни преди/след термина (аз бях така).

# 162
  • София /Абсурдистан
Записвам се в отбора, тъй като скоро и аз ще идвам насам  Simple Smile Ще следя темата с интерес, как ли съм я пропуснала до сега  newsm78

# 163
  • Bristol
Някои след като купят къщата забременяват  Laughing

# 164
Мери, това ще да са организираните жени. Не съм от тях, Как' Сиййке.

Общи условия

Активация на акаунт