Бели приказни облаци плуват, омайни мартенски дни се редуват - Варна (17)

• 13 628
  • 271
  •   1
Отговори
# 90
Честита Баба Марта! Здрави и щастливи бебета,мами и татковци!

И на мен ми казаха,че др.Райков е извън страната по спешност и ще преглежда чак през април.
Педиатърката и дате тел.на др.Живков в Майчин Дом. Някой ходил ли е при него?

# 91
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Здрави и щастливи, румени и засмени мамчета и бебчета   bouquet

# 92
Marishka на мен много ми го похвалиха този др.Живков и тъй като Райков го няма ще заведа Марти при него, две мои познати си водиха децата при Живков и са доволни.

# 93
Честита баба марта мили майчета, много здраве и любов на всички и весели и румени бебоци

# 94
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Да се оплача ние сме с отит и ревем вече два дни  smile3511, идва днес лекарката и ни изписа капки но още май не са подействали и се държим на ръце.Направо не си чувствам ръката. newsm45 newsm45

# 95
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ! ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ МАМИ И БЕБЧЕТА !

Незнам защо ви казват , че д-р Райков го няма , като именно той ни прегледа вчера в Майчин Дом ? Ама часа си го записах отпреди 2 седмици !

# 96
troia, трябва ли предварително записване при Райков?

Аника, сега прочетох, че си писала за Райков, че заминава за чужбина. Другия доктор къде преглежда? Аз ще ходя без направление, че нашата доки чак на 27. март ще го даде, а не ми се чака.

# 97
Днес бях навън от 2-5 ч. и съм на върха на щастието. Даже се запознах с някой мами Simple Smile

А Теа си има нов номер: Бавно и внимателно си поставя целия юмрук в устата и започва ужесточено да го смуче  Joy А мама като ми го маха от там, аз и се сърдя.

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 19:57 от iva-bebe

# 98
Честита Баба Марта и от нас!Да сте живи и здрави,весели и засмени!

# 99
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Бели и червени, румени, засмени!

Абе мацки! Стига сте ме хвърляли в паника!Много си въртяли главите ... Ми с пиронче ли да му я ковна да седи на едно място?! Не е ли нормално все пак?! Като се замисля и аз си въртя главата! И потенето ли е признак за рахит? Ми като му е топло ще се поти детето! Ако е на топло и си го гушнал или пък е завито със завивка, по-дебела от колкото му е необходимо в момента ще се изпоти! Хвърляте ме в много дълбок размисъл!
Айде сега като ме луднахте и мен дайте координати, телефони и цени на г-н д-р Живков, че да не гоним Райчев в чужденеция! 
bela, мила, лекувайте се и дано скоро му мине на мушморока!

# 100
Честита Баба Марта и от нас  bouquet
Баба Марта откъде ли
пак намери сто къдели?
Как можа от тез къдели
да направи куп модели?
Казват, има тя отмяна –
внучка пъргава, засмяна.
Ден и нощ преде, завързва,
никой не подмина, бърза
тя на баба да помогне,
та навреме пак да смогне.
Мартенички дето върже,
там се радва всичко бърже.
Нищо, че е тъй красива,
нека вече си отива.

# 101
Днес цял ден нямахме нет,та за това малко позакъснях,но все пак по-добре късно отколкото никога.Та:

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на малките джуджута и техните майчета!!!
Бъдете живи и здрави,румени,червени,весели и засмени!!!

# 102
Честита Баба Марта и от нас с Вели!

# 103
  • Варна
ох и аз да мина да ви честитя в последните минути!
днес нещо не съм в настроение,ще ме прощавате - снощи пилето заспа чак в 01:30  Tired

# 104
  • Откъм Варната
Мойто пиле още не спи, ама аз хич не му бая, оставила съм го с едни играчки да се изморява и ма й се унася вече

Момичета погледнете тук, ако някои може нека се включи
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=160390.0

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 00:40 от KaliMa

Общи условия

Активация на акаунт