Кухо яйце 5 седмица

• 1 646
  • 20
  •   1
Отговори
Здравейте,на 8.08 бях на лекар откри бременност в5с+2 днес на 20.08 отново бях на лекар гледа ме през корема и видя че бременноста е 5с+4 ... Минали са 12 дена и бременноста стои все така
Знам че най-вероятно е кухо яйце и ще трябва да го махна , но моля ако някой има подобна история с щастлив край нека да я разкаже да ми вдъхне малконадежда

# 1
Здравейте ,според мен е редно прегледа да се направи с вагинален ехограф,той дава по-точна информация ,когато бях в 6г.с+2дни ме гледаха с вагинален и не се видя нищо освен сака,и въпреки това не са ми казали че се съмняват за кухо яйце,аз съм страшно притеснена въпреки всичко,и се надявам на следващия преглед когато ще съм 8гс да видим бебе и сърчице.Не се притеснявайте потърсете друго мнение и да е с вагинален ехограф задължително ❤

# 2
Да,но за 12 дена да е пораснало само с два доста изоставане е
Ще изчакаме още една седмица,но и самата тя не дава надежда

# 3
То и моят 11-годишен син беше кухо яйце, ама ето сега е умно, но инатливо дете, дето ме прави на луда калинка.

# 4
А може ли да има такова разминаване,защото ме гледа през корема не през влагалището

# 5
Здравейте! Понеже видях в една друга тема, че пишете за кюретаж... Моля ви не прибързвайте! Идете на свестен лекар с добра апаратура! Живеем в 21 век. Толкова ранна бременност се гледа задължително на вагинален ехограф. Успех!

# 6
Благодаря за съвета!
Аз ще изчакам но все пак човек трябва да е подготвен,колкото и да не му се иска Cry

# 7
Благодаря за съвета!
Аз ще изчакам но все пак човек трябва да е подготвен,колкото и да не му се иска Cry
Не бързайте изобщо ,аз в крайна сметка отидох днес на преглед и за разлика от първия когато бях в 6седмица и 2дни  и имаше само сак днес когато съм 7седмица и 6 дни има и жълтъчно мехурче, ще се надявам и ще вярвам до последно,сака ми е пораснал, но се движи седмица назад отговаря на 6седмица и6дни,доктора ми каза след 10дни ще видим какво е положението и тогава ще решим какво да правим но ме окуражи,каза мисли позитивно винаги има надежда.В моята седмица вече трябваше да има ембрион с пулс,но няма и въпреки всичко ще изчакам още 10тина дни преди да взема решение .Пожелавам ви успех ❤

# 8
Ох мила завиждам благородно на позитивното мислене... Само така продължавай...ще се опитам и аз така да мисля ,но ...

# 9
Здравейте,на 8.08 бях на лекар откри бременност в5с+2 днес на 20.08 отново бях на лекар гледа ме през корема и видя че бременноста е 5с+4 ... Минали са 12 дена и бременноста стои все така
Знам че най-вероятно е кухо яйце и ще трябва да го махна , но моля ако някой има подобна история с щастлив край нека да я разкаже да ми вдъхне малконадежда

Здравейте,днес бях на преглед и се видя ,че плодният сак е пораснал и отговаря на 6+3  ( пораснал е с една седмица),но все още не се вижда ембрион
Та чуденето ми е защо единият лекар на 8.08 вижда 5+2 миналият вторник (12 дена по-късно)тази лекарка,която посетих днес вижда 5+4 и днес седмица по-късно отговаря на 6+3

# 10

Здравейте на всички!
Изчетох много по темата освен това съм се сблъсквала 2 пъти до сега с кухо яйце ..
Желая да се обърна към жени с подобни истории,които имат горчивия опит с този проблем.
Бях на преглед вчера и имам тази снимка- 3та бременност като пътвите две са били с къхо яйце. До сега не сме имали на снимка жълтъчно мехурче и зачатъци на ембриом,което не ме успокоява за съжаление ...
С нередовна менструация съм и не зная кога и дали имам овулация като цяло ... според доктора съм в 8 г.с според първия ден ба последната ми ментруация. Казва,че за сега му прилича на кухо яйце пак но не е сигурен имало надежда,можело да е късна овулация ...
Моля за съвети и мнения...
След няколко дни отново съм на преглед.
Благодаря предварително!

# 11
Здравейте, след 3 домашни теста, положителни, днес бях на гинеколог, би трябвало да съм в 5г.с.. Според гинеколожката обаче сакчето е кухо, размера отговарял, но вътре имаше една точица много малка. Прегледът не беше с вагинален ехограф, утре трябва да отида на кръвен тест.Със сигурност ще искам още най-малко едно мнение, лошото е,че чак сега разбирам че толкова рано е добре да се гледа с вагинален ехограф. Колко време мога да чакам, преди да взема решение какво да правя? Реално теста го направих преди 5дни, а имам закъснение на цикъла от 8-9дни някъде. Много ми се иска всичко да е наред, макар че ми е първа бременност, а съм на 41, осъзнавам че е много вероятно да не са ок нещата. Поста ми сигурно е леко неадекватен, но прегледът ми беше буквално преди 40мин. и чета хаотично в интернет.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 16:06 от Cookiee

# 12
Здравейте, след 3 домашни теста, положителни, днес бях на гинеколог, би трябвало да съм в 5г.с.. Според гинеколожката обаче сакчето е кухо, размера отговарял, но вътре имаше една точица много малка. Прегледът не беше с вагинален ехограф, утре трябва да отида на кръвен тест.Със сигурност ще искам още най-малко едно мнение, лошото е,че чак сега разбирам че толкова рано е добре да се гледа с вагинален ехограф. Колко време мога да чакам, преди да взема решение какво да правя? Реално теста го направих преди 5дни, а имам закъснение на цикъла от 8-9дни някъде. Много ми се иска всичко да е наред, макар че ми е първа бременност, а съм на 41, осъзнавам че е много вероятно да не са ок нещата. Поста ми сигурно е леко неадекватен, но прегледът ми беше буквално преди 40мин. и чета хаотично в интернет.

В 5 г.с. единственото, което може да се види е плоден сак и къде е разположен в матката. Освен това в ранна бременност винаги се гледа с ВАГИНАЛЕН ехограф. На 7-8 дни закъснение почти нищо друго не може да се каже. Отидете в 6+5 или 7 г.с. за ембрион и пулс. И сменете тази некъдърна докторка. За кухо яйце ( сак без ембрион) може да се твърди едва след 7-8 г.с.

# 13

В 5 г.с. единственото, което може да се види е плоден сак и къде е разположен в матката. Освен това в ранна бременност винаги се гледа с ВАГИНАЛЕН ехограф. На 7-8 дни закъснение почти нищо друго не може да се каже. Отидете в 6+5 или 7 г.с. за ембрион и пулс. И сменете тази некъдърна докторка. За кухо яйце ( сак без ембрион) може да се твърди едва след 7-8 г.с.
Благодаря ви, ще изчакам още малко и ще отида на друго място, сутринта си пуснах и кръвен тест.

# 14
Днес бях в Надежда, при доктор Манастирски в 6г.с. и 5 ден съм, гледаха ме на вагинален ехограф и чух пулс! Пуснаха ми ЧХГ бета и след 48 часа още веднъж. Но тези няколко дни ми беше много тежко

Общи условия

Активация на акаунт