Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите?
Как се чувства бебето по време на бременност и какви са мнениятата на бъдещите майки за това?
Какви са контракциите и усещанията на бебето и как се различават?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите?
Контракциите са като стягане и втвърдяване на корема. Те се различават от усещанията за пърхане или гъделичкане, които са по-скоро усещания от бебето. Контракциите могат да бъдат силни и краткотрайни, втвърдявайки корема, или да представляват болка, подобна на тази преди менструация, ниско долу в корема.
-
Как се чувства бебето по време на бременност и какви са мнениятата на бъдещите майки за това?
Усещането на бебето може да варира при всяка жена, като някои го описват като усещане за подводни движения или леки побутвания, докато други го сравняват с контракции или болки ниско в корема. Обикновено усещанията стават по-очевидни с напредването на бременността. В рамките на форум различни мнения от бъдещи майки обсъждат ранното усещане на бебето и различни симптоми и усещания, свързани с движението на бебето в корема.
-
Какви са контракциите и усещанията на бебето и как се различават?
Контракциите са като стягане и втвърдяване на корема, докато усещанията на бебето могат да бъдат подводни движения, пукания или побутвания. Контракциите могат да бъдат силни и краткотрайни, втвърдявайки корема, или могат да представляват болка, подобна на тази преди менструация, ниско долу в корема. Усещанията на бебето могат да бъдат като усещане за движение под водата, ритмични удари или нежно побутвания.
-
Какви са впечатленията от доктора по фетална морфология в МЦ „Фемина“?
-
Кога бебетата започват да усещат?

Честит имен ден на всички именици, да си носите името с много здраве.

Все още не съм усетила бебо да се движи, но прочетох че при първа бременност се усеща към 18-20 седмица. Въпреки това постоянно си мисля за това
изпуснала съм доста така че сега се захващам да изчета всичко.

ако може да ни събереш на куп