Citroen C3 или Suzuki Swift

• 2 069
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, предстой ми закупуване на автомобил и се чудя между тези два модела. Бих искала да изкажете вашето мнение и да ми помогнете да реша.

# 1
  • София
Имам ситроен С3, досега оплаквания нямам. Модел 2007 г. е, икономично, почти не се разваля (пу-пу), но не е от най- мощните.

# 2
Помня, че Сузукито е с някакъв специфичен и проблемен двигател. Карала съм С3 3 години (първата ми кола Сиси ❤️) и беше железна. Много пъргава и маневрена кола. Но бензин. За дизелите съм чувала само лоши неща.

# 3
Сузукито е японско. За тях съм чела и слушала, че са много здрави. Ситроена не ми харесва и не бих го карала. Може да питаш в тази тема:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1610799
Поназнайват. Успех в избора!

# 4
И на мен тези двата модела са ми от любимите. Мъж ми не иска и дума да чуе за японска кола (сузуки, тойота), че частите са скъпи. Дизел не взимай, ще ги спрат, но не знам кога.
Гледай и на колко км са и съответно особеностите на всяка предложена ти кола.

# 5
Ситроенчето вози много по-комфортно от сузукито. Суифт е малко каручка. Иначе напомня мини купър във визията и за мен е много по-симпатично от с3-то.

# 6
Здравейте! Какво мислите за VW Polo.

# 7
Питала съм един продавач на коли, коя жена е най-добре за жена, начинаеща, и той това ми каза VW Polo.

# 8
Здравейте, отново! 🤣
А какво ще кажете за Ford Fiesta.
Съжалявам за постоянното питане, но от всякъде ми предлагат различни марки коли.

# 9
  • София
Последните 2 модела имат над 30 години производство. Как да отгатнем за коя генерация точно питате? Същото е и за тези от заглавието на темата- над 20 години производство, множество генерации, различни двигатели и т.н.... Confused

# 10
  • Между гори и планини
Аз съм със Ситроен С3, обичам си количката! Малка, маневрена, идеална за градско, въпреки, че аз я карам и извън града. Дори мъжът ми, който е почти 2м се чувства комфортно в нея ( като си дръпне седалката назад разбира се).

Общи условия

Активация на акаунт