Отговори
# 15
Снежи,

Хайде и аз от архива Grinning
Дени, Не съм забравила какви страхотни колажи с Чачо пускаше в Х. Радвам се, че и тук украсяваш темата ни с тях!
От мен малко Джемс Бонд - една от любимите ми фотосесии.

# 16
# 17
И Бирсен  в IG си е споделила снимката:
Цитат
1birsenaltuntas
#TaroEmir #BurakDeniz #ÇağatayUlusoy и #MustafaMertKoç сватбени спомени...

# 18

Хайде, едно наздраве от мен и Чаатай....малко рано за чашка, но става за добро настроение в събота Heart Eyes

Хайде и едно сърце в кафето, за малко повече усмивки Grinning

Май усмивката е на градус малко, но му отива Stuck Out Tongue Winking Eye

Повтарям за пропусналите "Наздравето" Grinning

А, тук фотошопа е играл яко, но добре се е получило Joy

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 09:24 от DeniAra

# 19
Здравейте, дами!

В новия ден, в новата тема с още едно кафе от мен - за настроение и релакс!
Дени,  благодаря ти за ранното кафе и хубавите фотки!
След малко ще продължа с поредната доза от рубриката: "Чаатай Улусой - екскурзия в миналото"
А дотогава ви оставям в компанията на "Истинския джентълмен"!

Пожелавам Ви един прекрасен нов ден, изпълнен с много усмивки, любов и хармония в чувствата!
Радвайте се на малките неща, които всъщност ни правят много щастливи!
Споделено и обичливо да ви е!

# 20
Феми свиркай сиии живота е хубав.

# 21
Споделено от руските групи:

# 22
# 23
Да някакъв Кемал 😳 не знам какво мислят да правят с него.За мен някой плаща велико за този тормоз над него.
Ще видим какво ще излезне от цялата ситуация но докато мениджърката ни се подпира и чака нещо да се случи не знам колко още помия ще обере Мердо.
Трябва му мениджър 🫢 защото просто го няма на мегдана.

Добре че Ча няма такива проблеми…🙏🤍

# 24

Дени, страхотен пост за Емир си ни пуснала.
Снимките също бяха подбрани с вкус!
Съжалявам, че не успях да го споделя.

# 25
Феми свиркай сиии живота е хубав.

Табикиии, че е хубав живота и Наздраве от Сайгън най добрият джентълмен на светаааа по който жените полудяват.
Няма да си разваляме кефа и рахата. Wink
Темата има свои почерк емблема и стил и няма фалш и всичко е искрено и читателите усещат и виждат това. 

Дени , беше написала страхотен пост със снимки  за Емир, който липсва и не знам защо след като е по темата. Няма забравяне сериала и Фемир колкото и време да мине. Това е нещо необяснимо и феноменално въздействащо. Чаатай израстна и възмажа пред очите ни и продължи да се развива, като актьор. Преследваха го къде ли не и цветя по колата му ръсеха. Той тогава беше по общителен и се отблагодаряваше за обичта.  Heart    
Пускам клипчета и се заглеждам ,но не искам да почвам пак сериала, защото отидЕ сън и всичко.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 16:29 от femmi2

# 26
За мен това ,че Чаатай най-много се обича с тези си две партньорки и още го искат на екран и с двете означава ,че е направил нещо голямо в кариерата си.Въпреки ,че Серенай ми е любимка уважавам много и Хазал тя е и мое момиче.Казала съм го чая от 5 еп по време на Гост няма забравяне.

# 27

Дени, страхотен пост за Емир си ни пуснала.
Снимките също бяха подбрани с вкус!
Съжалявам, че не успях да го споделя.

Ама, няма защо да съжаляваш, аз ще пусна отново снимки, само не разбирам хора, които си нямат друга работа, та нещо ги дразни и трият....аз ли, Чаатай ли, Емир ли, или просто сутрин се сърдят на себе си, следобед на останалия свят Grinning

Пускам и правя скрийншот. Ако изтрият, ще спамя до бан....то, май, само в мамата не съм получавала такъв JoyJoyJoy Опит с "с неспазване езика на общността" имам, колко някои нямат косми на главата....

# 28

Сладурка Ахсен Heart

# 29
Денииии ,  жестока си ..
Голем зор да ни затрият темата ей това ги дразни .  Нека се разсърдят на Чаатай на него му е през .. не отразява нищо и никого ..

Специално тази красота и харизмаааа в изобилие за теб ..

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 21:18 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт