Отговори
# 30
# 31
Денииии ,  жестока си ..
Голем зор да ни затрият темата ей това ги дразни .  Нека се разсърдят на Чаатай на него му е през .. не отразява нищо и никого ..

Аааа, не, не искам нито да съм жестока, нито нищо....не ме засягат някакви пристрастия или съревнования, не ме интересува. Нито знам или искам да знам, кой, какво и къде пише, трие, докладва или не знам какво друго.

В тези теми съм за забавление и нищо повече. Всеки има право да пише по която и да е тема или да споделя фенските си чувства към имената в заглавията на темите. Затова съществува този форум, ако е за нещо друго, на мен не ми е известно. През последните седмица, две, започнах често да ви навестявам (не само тази тема) и взеха, че махнаха пост....голяма работа! Макар че, така и не разбрах, какво му беше грешното, ама каквото - такова Grinning

Обаче, май си е по-добре само да си чета и да Не пиша никъде, защото става повод за дразги, а това вече излиза извън забавленията и не ми е приятно. Напрежение в живота има достатъчно, за да се напрягам и тук.

Любимците си мога да следя и извън темите....да ги харесвам също мога, да гледам проектите им също мога....

# 32
Дени , аз го казвам в друг смисъл това  просто ме изкефи как се изрази и усетила нещата.
Далеч сме от мисълта да се съревноваваме с който и да е било. Отдавна форума те напряга вместо разтоварва. От време на време следя и други теми и всеки с лудостта си и там се трият постове. Лошото е като се вкараш прекалено у филма и вманиечиш по нещо или някого.
Форума го открих заради ОС и заради сериала и Чаатай започнах да се интересувам и пиша.
Все още заради него съм тук и разбира се заради приятната ви компания.

Недей се отказва да пишеш, когато имаш възможност и желание.
Имаш много хубаво дар слово и талант и е удоволствие човек да те чете.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 14:30 от femmi2

# 33
# 34

Новички на Хазалчето:yellow_heart:
https://x.com/HazCagForever/status/1827103806708183180

Дидиии , филма с Айча Туран нерде е излязъл по Нетфликс ли или кината ?

# 35
Излезна на 23 още не съм го гледала.

# 36
Значи по платформата. 
Как му е заглавието с превод. Ако някой намери филма моля да сподели линк с превод или без.
Как се казваше колегата партньор че забравих.

# 37
https://youtu.be/mZpFHfWHrcE

Сватбата снимали са и колата на Чаатай как пристига по същия начин е влезнал и Мердо ай умираммм ;д

https://www.hdfilmcehennemi.sh/sevmek-yuzunden/

Филма на Айча - Sevmek Yüzünden

# 38
Момичета, не смогвам да ви изчета.
Изчезнах за няколко часа и сега не мога да наваксам пропуснатото.
Нямам желание да коментирам случващото се, затова да продължим да се забавляваме и да обменяме инфо и снимки с нашия Патрон.

П.П. Диди, извинявай, сега видях поста ти. След малко ще направя гифки  ако се получат от линка, които си пуснала.

# 39
О, имаме видео ли:heart_eyes:
Ако не може от линка на Дидето ще го намерим в Туитър

# 40
О, имаме видео ли Heart Eyes
Ако не може от линка на Дидето ще го намерим в Туитър
Феми, изгледах видеото - нищо интересно.
От 10 минутно видео за 20 секунди казват, че Чаатай Улусой и Мерт Рамазан Демир са присъствали на сватбата и автопартито.
Ето и гифка от този момент.

# 41
# 42
Красота от руските групи:

# 43
Имаме си рожденник днес Арас Булут става на 34 години.
Да ни е жив и здрав и много успехи му желая Heart

# 44
Здравейте, дами!

Горещо кафе, приятна компания и релакс в днешния почивен ден.
Няма нищо ново из сайтовете. Чачо продължава да почива активно. Феновете продължават да гадаят към коя продукция ще се насочи, а аз продължавам с традиционната ни рубрика:

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Репортаж от улицата

5 ноември 2016 г.
Срещаме се през нощта с Чаатай Улусой, който в момента интензивно снима сериала "İçerde".

- Да попитаме за "İçerde", може би сега ти изживяваш най-приятните си дни?
Pencil2 Всичко върви добре, много сме доволни и много щастливи. Работим със страхотен екип. Освен това филмовият екип работи заедно от дълго време, познават се добре и се разбират от пръв поглед. Затова снимаме бързо и интензивно.

- В поредицата героят на Чаатай, Сарп, е донякъде твърд и безразсъден персонаж. Никой не може да му устои.
 За да играе Sarp, Çağatay премина през предварително обучение в Америка.
Pencil2  Да, имахме обучение: обучение по стрелба, близък бой, който все още продължава в бойните сцени. За първи път играя такъв герой, също не е лесно и ново за мен.

Докато Çağatay дава отчет, един продавач на цветя идва и също е възхитен от актьора: „Ти си луд феномен на целия свят, нека това цвете бъде подарък от мен за теб.“

- Казват, че Арда Туран също е фен на "İçerde".
Pencil2  Да, знам. Много му благодаря за това. Той ни направи щастливи. Всъщност говорихме за това, докато снимахме. Ние също му желаем успех, Той е нашата гордост.

- Çağatay Ulusoy се изкачи до върха в своята актьорска кариера и се доказа. Сега е време за писане на скриптове.
Pencil2  Много се интересувам от всичко, което се случва зад кулисите. Когато му дойде времето, пиша нещо на чернова. Да видим, всичко е по волята на съдбата.

- След като е написал своя сценарий, Çağatay иска да направи филм по него.
Pencil2  Дай Боже, имам такива намерения, но сега е рано да говоря за това, сега просто наблюдавам.

- Çağatay Ulusoy казва, че екипът играе голяма роля за това сериалът да бъде обичан от публиката.
Pencil2  Имаме много силен екип. Това, че сериалът има успех сред зрителите, е голям принос на всички актьори, които участват в сериала: Четин-аби, Мустафа-аби, Арас, Бенсу... Имаме силен сценарий. Нашите сценаристи са много успешни...

- След края на сериала "İçerde", Çağatay казва, че иска да играе във филма.
Pencil2  Всъщност, филмът е това, което винаги съм искал да правя, но аз съм много избирателен по този въпрос. Много искам да играя във филма, особено след края на сериала, определено искам да го направя. Освен това е необходимо за кариерното развитие и технически трябва да го направя.

- Да преминем към песните. Наскоро в един от епизодите Чаатай изпя песен. Сякаш дава на сценаристите да разберат: ти пак пиши, аз пак ще пея.
Pencil2  Не знам какво ще се случи занапред в сериала, но ако песента се случи, ще я изпея с удоволствие. Обичам да пея.

- В момента се обсъжда твърдението, че Чаатай Улусой е имал връзка с Ханде Ерчел.
Pencil2 Постоянно пишат нещо, какво друго да правят. Тези дами, които са с мен: едната е съпруга на моя мениджър и в същото време мой стилист, другата е приятелка на мой близък приятел.

- Çağatay казва, че не мисли за нищо друго освен за работа.
Pencil2  Поради натоварения ми работен график не мога да мисля за нищо друго освен за работа. Концентриран съм само върху работата. Разбира се, любовта не избира времето, но сега съм сам, както виждате. Всичко е съдба....

След разговора Чаатай отива при колата, а феновете му полудяват след него...

Добра дума, мил поздрав, спонтанна усмивка. Все малки неща, които не струват нищо, но винаги ни дават положителен заряд.
Прекрасен ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт