Всичко върви добре, много сме доволни и много щастливи. Работим със страхотен екип. Освен това филмовият екип работи заедно от дълго време, познават се добре и се разбират от пръв поглед. Затова снимаме бързо и интензивно.
Да, имахме обучение: обучение по стрелба, близък бой, който все още продължава в бойните сцени. За първи път играя такъв герой, също не е лесно и ново за мен.

Да, знам. Много му благодаря за това. Той ни направи щастливи. Всъщност говорихме за това, докато снимахме. Ние също му желаем успех, Той е нашата гордост.
Много се интересувам от всичко, което се случва зад кулисите. Когато му дойде времето, пиша нещо на чернова. Да видим, всичко е по волята на съдбата.
Дай Боже, имам такива намерения, но сега е рано да говоря за това, сега просто наблюдавам.
Имаме много силен екип. Това, че сериалът има успех сред зрителите, е голям принос на всички актьори, които участват в сериала: Четин-аби, Мустафа-аби, Арас, Бенсу... Имаме силен сценарий. Нашите сценаристи са много успешни...
Всъщност, филмът е това, което винаги съм искал да правя, но аз съм много избирателен по този въпрос. Много искам да играя във филма, особено след края на сериала, определено искам да го направя. Освен това е необходимо за кариерното развитие и технически трябва да го направя.
Не знам какво ще се случи занапред в сериала, но ако песента се случи, ще я изпея с удоволствие. Обичам да пея.
Постоянно пишат нещо, какво друго да правят. Тези дами, които са с мен: едната е съпруга на моя мениджър и в същото време мой стилист, другата е приятелка на мой близък приятел.
Поради натоварения ми работен график не мога да мисля за нищо друго освен за работа. Концентриран съм само върху работата. Разбира се, любовта не избира времето, но сега съм сам, както виждате. Всичко е съдба....

Препоръчани теми