Отговори
# 645
Здравейте, дами!

Порових из нета с надеждата да открия нещо ново и интересно за Чачо, но уви...
Всичко продължава да се върти около "Tam Bir Centilmen".
А статиите с коментари, анализи, резюмета и ревюта се роят като досадни оси.
Днес ще се огранича до едно мнение на фенка, което ми допадна:
Цитат
#TamBirCentilmen, различна история, съставена от трудности, страдание, болка, самота, грешни избори на моменти, падания, на които всички сме изложени, но преди всичко ставане и започване отначало, бих казала житейски урок. #CagatayUlusoy 👑🥇#EbruSahin 🌺.

"Всеки, когото срещаме в живота... ни учи на нещо... Някои... да не бъдем като тях."

Много усмивки и настроение в днешния съботен ден ви желая!

# 646
Привет🌺

Очакваме #EşrefRüya.
                       #CagatayUlusoy 💥

Дано скоро излезе повече информация за този проект☺️

Приятна събота, момичета❤️‍🔥

# 647
# 648
Ebru Şahin ✘ Çağatay Ulusoy 

🛋️😍🎞️ Nehir & Saygın 🎞️🤩💫

# 649
Ebru Şahin ✘ Çağatay Ulusoy  

🛋️😍🎞️ Nehir & Saygın 🎞️🤩💫

Цитат
Филмът ''Истински Джентълмен'' е история за втори шанс.

Чрез Сайгън той ни показва, че въпреки че миналите ни решения могат да ни бележат, винаги има начин да променим хода на живота си 🥹

Тук в това видео   излива целият си гняв и болка от загубата и бунт срещу бляскавият живот и лукс . Сайгън остана сам загуби близките си , но продължи напред . Филма не е лек и лежерен , не може да се разбере от всеки затова едни го критикуват много , други го харесват  в двете крайности е . Трябва да се вникне дълбоко в историята и  истинските неща от живота . Филм без Табута . Ако някой си мисли, че Джентълмена е само секс сцени много греши . Нормално е да има такива все пак това е Нетфликс и  Чаатай играе жиголо. Друг път сме коментирали, че няма от какво да се срамува и си върши работата професионално. 
Визията му е ТОП многооо съблазнително красив. Има какво да се желае и потренира за тяло и плочки ,но и така е тамън и няма да го върнем. Много хора и зрители искат продължение на историята и аз също искам и ми е любопитно как ще продължат Нехир и Сайгън. Ще останат ли само добри приятели специални или ще изградят връзка. Между другото , като се поставя на мястото на двамата не е лесно да признаеш, че си жиголо и за пръв път се влюбваш и да приемеш такова нещо. Нехир разбра това , когато ги завари Серап и Сайгън в леглото гушнати. Серап е майка на най - добрата й приятелка Фулия. Има още неща непоказани и неизяснени все пак това е филм ,не сериал да разтягат.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 00:32 от femmi2

# 650
Хайде, Феми, ти си наред!
my legend.cagatay пита: "Кой ще познае къде е #cagatayulusoy на тази хубава снимка 😄💘 !?"
Аз разпознах Чачо, но не мога да разбера откъде е снимката и за какво събитие иде реч.

# 651
Хайде, Феми, ти си наред!
my legend.cagatay пита: "Кой ще познае къде е #cagatayulusoy на тази хубава снимка 😄💘 !?"
Аз разпознах Чачо, но не мога да разбера откъде е снимката и за какво събитие иде реч.

Фемито разпозна ашкъма дори и мениджъра. За сефте виждам тази снимка ,но по интуиция и памет ще кажа че това е от събитието в Рим през 2015 г. На фотото виждам и Кенан Им. и в гръб известен режисьор турски ,който живее в Италия и работи Ферзан Йозтепек.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 20:34 от femmi2

# 652

Фемито разпозна ашкъма дори и мениджъра. За сефте виждам тази снимка ,но по интуиция и памет ще кажа че това е от събитието в Рим през 2015 г. На фотото виждам и Кенан Им. и в гръб известен режисьор турски ,който живее в Италия и работи. ( Съжалявам забравих му името в момента )  
Феми, разби ме! Като енциклопедия си!
Как можеш да си спомняш всичко, свързано с Чачо, че дори и дати ми цитираш. Но ме ориентира какво да търся в Google.
Наистина става въпрос за Турския филмов фестивал в Рим през 2015 г. Намерих статии за това събитие и утре сутрин в рубриката: "Чаатай Улусой - екскурзия в миналото" ще пиша повече.
Ето още една фотка от фестивала:

# 653
Ех , ако бях и за други неща така. За Чаатай съм като енциклопедия. Има неща ,които съм позабравила и не помня с точност. Примерно за годишнини разчитам на феновете в соц мрежите. Ще ми е интересно да си припомня събитието в Рим с рубриката " Екскурзия в миналото"

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 00:05 от femmi2

# 654
Феми имаш фотографска памет.Ейваллах!

# 655
Здравейте, дами!

На чаша кафе и сладка раздумка в неделния ден. Спокойно, приятно и забавно.
Да се отърсим от ежедневните занимания и се потопим в света на Чаатай с позабравената ни рубрика.

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Изненадващ гост - Çağatay в Рим

28 април 2015 г.
„Турският филмов фестивал в Рим“, организиран от SRPİstanbul, председателстван от Serap Engin, се срещна с италианската кино публика за четвърти път тази година под спонсорството на марката Twigy.
Преди откриването на фестивала беше даден прием от посланика на Рим Айдън Сезгин в резиденцията на посолството.
Hümeyra, който получи „Почетната награда“ на фестивала, заедно с почетния президент на фестивала Ferzan Özpetek, Çağan Irmak, режисьорът на откриващия филм „Whisper If I Forget“, и главният актьор Мехмет Гюнсюр присъстваха на приема.
Гостите на фестивала Kenan İmirzalıoğlu, Çağatay Ulusoy и Sinan Öncel, главен изпълнителен директор на марката Twigy, която спонсорира фестивала, също присъстваха на приема. Във вечерта, на която присъстваха водещи имена на италианската киноиндустрия, честа тема на разговор беше интересът на италианската кинопублика към турското кино.

"Когато имаш своето слънчево ВЧЕРА, можеш да стоплиш едно намръщено ДНЕС."

Приятен почивен ден ви пожелавам!

# 656
Добро утро и от мен❤️

С няколко готини колажчета от феновете

И едни предложения за потенциално партньорство, отново от фенове. Не знам за женското, но за мъжкото съм сигурна, че ще е нещо страхотно😊

Чачо и Алперен

Чачо и Симай

# 657
Да продължа с пътуването до Рим през 2015 г., поствайки и една статия от Мeвлют Тезел, който остро критикува появата на Чаатай на този фестивал.
Някои журналисти не могат да се примирят с бързата слава на Чаатай и известността на Ferzan Özpetek.

Какво прави Çağatay Ulusoy в Рим?

Понеделник, 20 април 2015 г
MEVLÜT TEZEL
Фестивалът на турското кино в Рим се провежда от четири години. Нямам идея кои са организаторите на този фестивал, дали организация, в която се показват 12 турски филма, може да се нарече фестивал.
По някаква причина всяка година в новините се използва следното изречение: „Фестивалът, който има за цел да изгради мост между Италия и Турция въз основа на силата на киното, разглежда турското кино с „панорамна“ перспектива в програмата си тази година ."
Що за мост е това, че премиерите и статиите му в списанията обикновено правят новини? И изглежда, че любимите актьори и режисьори на Ferzan Özpetek винаги са водени в Рим. Чудя се дали Чаатай Улусой е бил отведен в Рим като актьор, който Озпетек харесва или е любопитен?

Нямам нищо против Улусой, той е популярен актьор от телевизионни сериали, обичан от млади момичета, но какво е направил, за да бъде представен на италианската преса и кино общността? Защо Улусой беше отведен в Рим, когато имаше много майстори, които посветиха живота си на киното, спечелиха награди и служеха на киноизкуството! Разбира се, сред гостите може да има хора, които ще се представят като „Това е младият, красив актьор на нашето кино.“
Има обаче млади актьори в тази страна, които са по-възрастни и имат по-пълноценна кино кариера от Улусой.

В КОЙ ФИЛМ ИМА ЗВЕЗДА?
Улусой има малка роля в „Анадолските орли“, а също така се появи като статист в „Реджеп Иведик“. Чудя се какво кино преживяване разказа Улусой на италианската кино общност и пресата?
Каква друга функция имаше Ferzan Özpetek в Рим, освен да увеличи броя на последователите в Twitter?
След като спонсорите са солидни и посолствата на двете страни го подкрепят, да се направи поне нещо свястно и тази организация да не е като тридневен римски празник, нали...

# 658
# 659
Гаддар Nature Boom

Статия от Бирсен  

Sümeyye Aydoğan, която привлече вниманието с телевизионния сериал "Gaddar", в който изигра главната роля с Çağatay Ulusoy миналия сезон, инвестира както в актьорската си игра, така и в английския си.

Новият проект на Сюмейе Айдоан след успешното й представяне в сериала Gaddar е въпрос на любопитство... След края на сериала, вместо веднага да започне нов проект, красивата актриса замина за Англия и си почина за известно време и подобри английския си . След като се завръща в Истанбул , тя продължава да се обучава от своя треньор по актьорско майсторство. Sümeyye Aydoğan заяви, че иска да се върне на екран веднага щом се появи проект, който й подхожда.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 17:04 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт