Отговори
# 720

Така е Феми сладурка е Айча.

# 721
Ново  - Хазал с приятели на концерт на Мелике Шахин
https://x.com/HazalKayaFansL1/status/1844892509413179863

Адмирации за Хазалка умее да балансира между снимки, семейство и приятни развлечения!

# 722
Ново  - Хазал с приятели на концерт на Мелике Шахин
https://x.com/HazalKayaFansL1/status/1844892509413179863

Адмирации за Хазалка умее да балансира между снимки, семейство и приятни развлечения!

Ехаааа , тенкю за гифките. Супер са. Heart Eyes
Хазалджъм е Фурия! Много ме кефи умее да се забавлява и създава приятелства и балансира между семейство и кариера. Hands Clap Никога не съм се съмнявала в това дори, когато някой хора и предвиждаха край на кариерата й че никой няма да я търси, като гледа деца. Всеки избира дали да се отдаде само на семейството или ще съчетава и двете. Зависи и от мъжа, щото има и такива ,които искат да стоиш вкъщи. Алито не е от тия и я подкрепя и разбира.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 22:08 от femmi2

# 723
# 724
Диди, отново страхотни гифки на Яман и Мира си ни спретнала.
Гледаш ли "Medcezir"?!
Ново от сторито на Sümeyye Aydoğan:

# 725
Еми определено си припомням сериала като го правя много се радвам на кучето - Сафари.

# 726
Здравейте, дами!

Много лежерно е навсякъде из сайтовете.
Нормално - неделя е! Ден за почивка и реални удоволствия. А виртуалното пространство може да почака...
С кафето ви "поднасям" и едно позитивно и въздействащо стихотворение - за отскок и настроение.
Във неделя събирам мечти.
Нямам нужда от миг за почивка.
Като малките, силни пчели
неуморно се трудя. С усмивка.

И обичам неделните дни.
Цели чудни полета от обич
чакат мен. Да ги грабна. С очи
да обходим небето със поглед.
.......

Във неделя създавам мечти.
Даже Господ, мечтае в неделя.
А през всички останали дни…
Не, не спя. Сбъдвам ги.
И живея.
/Николина Милева/

"Най-важните хора в живота ти са тези, които ценят, че те имат в техния."

Емоционален и богат на усмивки неделен ден ви пожелавам!

# 727
Привет неделно с усмивка и кафенце☀️☀️🍁🍁🌷🌷🌷🏵️ Simple Smile☕☕☕☕🍰🍰🍰🥮🥮🥧🥧

Лежерно е навсякъде ден за релакс. Отдавна не се е случвало да сънувам ашкъма. Сънувах го но беше толкова кратко ..
сънища са се сбъдвали така че може да е знак че якънда ще ни зарадва и усмихне.  Може би в някои репортаж или снимка.
Да я избират вече тая екранна партньорка ако може опитна и гореща да е ако ли не поне да не дразни външно и с поведение. Искам и един як мъжки броманс ,той има свойството да си химичи с мъже.  Дано канала не е бившият Фокс  и там да е имаме опит вече.. Хем се радвам за новият изненадващ проект и че ще ни е пред очите,  хем не искам да се блъска в калабалъка за битка за рейтинги и да го мислим..
Както и преди коментирах убедена съм че си е опекъл нещата с клаузи в договора.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 11:38 от femmi2

# 728
Феми, сънищата винаги са ти се сбъдвали и те като кълбото не ти изневеряват.
Но да знаеш, че Чачо чака да пуснеш новата тема и тогава ще се появи.
Обича нашият красавец ласкателствата, а къде другаде може да прочете толкова много суперлативи за себе си.
Отговорът е ясен - в темите на Феми за Чачо!

# 729
Привет Чаатайки 💫😉

Уникално съобщение след тези зверства които видях вчера

https://x.com/laurapolettini/status/1845356526573068480?s=46

# 730
Привет Чаатайки 💫😉

Уникално съобщение след тези зверства които видях вчера

https://x.com/laurapolettini/status/1845356526573068480?s=46
Цитат
cagatay_italy_
01/03/2024 #Gaddar Еп 7 ♥️
Докато невежите критикуваха интелигентните, те обичаха сериал, който се опитваше да накара хората да разберат, че: ЖИВОТНИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПИПАТ
Dağhan винаги в сърцето ми ♥️

@cagatayulusoyy ТИ СИ УНИКАЛЕН благодаря, че съществуваш 🔝

# 731

Емииии:blush: ласкаеш ме но е така колкото и нескромно да е .  Винаги съм се чудела и колебала дали следи отзиви и коментари , критики или хвалебствия .. Вероятно го прави , но нереагира . Енгин бей също .
Ох пази Боже и пепел ми на мислите и пръстите да не преживеем отново същият кошмар от който се отървахме .
Не казвам че не искаме никоя напротив все някога ще се влюби и намери щастието. Въпроса е да не прилича на бившата на него му подхождат темпераментни , красиви и нежни брюнетки. Няма значение известна или не или ще е по обикновена . Факт е и си личи колко му е добре соло и си върна и предишните настройки. Така е като се освободиш от лоша енергия и токсична връзка .. Те си знаят най добре как са живяли и какви компромиси са правили.. Спомням си веднага като се вурнаха от Амсердам за РД на Дуда такъв хлад си личеше между двамата единия напред , другия назад, като непознати .. И после в Истанбул побърза да се види с аркадаша Мустафа и да спортуват . Той по принцип не демонстрира чувства , не е такъв човек . По сватби , като я влачеше бяха така .

Забравих да отразя  и благодаря за споделеното стихче.

Дидииии , само Гаддара ще ги вкара в пътя и раздаде справедливост ..

Хазалка от крими проекта Heart Eyes

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 14:32 от femmi2

# 732
Gaddar е нашият герой!

# 733

Нестандартен и различен супер герой и роля , която за много хора е неразбрана . Не мога да си кривя душата, че имаше недоизпипани неща в сценария. Като цяло се кефих на яките екшън сцени и партньпрство между всички. Атмосферата зад кадър е незабравима и уникална .

# 734
Хайде 4 еп.

Общи условия

Активация на акаунт