Новият ТВ проект ще е зимният сезон ,както "Гаддара". Харесван или Йок и критикуван сериала оцеля. 20 епизода са достатъчно за да се продаде в чужбина . Не мога да си кривя душата има много неща в сценария, които трябваше да доразвият и не бяха написани добре. Дахан раздаваше справедливост по свой начин и разбиране.
За новото дизи още избират каст и партньорка. Любопитно е и кой ден ще ни сложат ,каква ще е конкуренцията и с кой канал ще се договорят. Вярвам, че ще изкара сезона и си е опекъл нещата и работата. С тоя рекорден хонорар няма как иначе.. След като му плащат толкова му имат доверие и разчитат и на голямата фен база и подкрепа. Повечето такава е международна и турците го гледат. Зависи и от сценария. Новият ни сценарист мъж е много хвален от най- добрите с опит. Актьорите харесват началната идея и сценарии в началото, но го има и момента, че нещата се променят в движение. Рядко се пише докрай сценарии. Не е като на дигиталните платформи от - до и да знаеш как ще завърши. Вече не мойш разбра и вкуса на туркиш зрителите на всичко се пренаситиха.
Помните ли Диди преведе буквално и точно заглавието на проекта "Почтен Сън" името идва от арабското Ашраф. Имената винаги имат значение и не ги измислят случайно. Ешреф - "Почтен"
Руя - "Сън ,Мечта". Сега не ми се рови да търся в рекордната тема на ОС сме обсъждали значението на това , като почнеш от Емир -принц . Толкова да му отиваааа това . Истински принц мечта не само в сериала , но и в живота.

и аз мисля да е само турското заглавие на проекта. Преди модератор се опита да сложи и преведено като ''Мечтата на Ешреф'' и не се събра цялото. Може и по нататък да пробваме пак. Не се знае дали в последствие заглавието няма да претърпи промяна от продукцията.