Отговори
# 675
# 676
Привет🌺

"Погледни нагоре, когато другите се опитват да те съборят."

#ÇağatayUlusoy ✨#TamBirCentilmen ✨ @netflixturkiye

❤️

Хазал от сторито си:
Всеки, който се подиграва с думата феминизъм и подкопава значението й, трябва да се срамува от себе си. Всеки, който не се смята за феминист, трябва да се срамува от себе си. Всички трябва да се съгласим, че нищо не може да бъде по-болезнено от факта, че все още се борим да оцелеем през 2024 г. Всичко започва с думи, мъжки ругатни, подводно течение на унизително отношение и като се замислите малко, ще видите, че не осъзнаваме, че женомразството е навсякъде, само защото сме толкова свикнали с него.

Като възрастен, ако не сте обезпокоени от това неравенство и тази борба, ако го пренебрегвате, стига да ви е удобно, вината също е ваша.   

# 677
Галата на ТОД - Стая за Разпит Heart

# 678
"Възхищавам се на уважението на Çağatay Ulusoy към работата му, как той да се подготви за всеки сериал или филм, който прави. Понякога той прави 3 неща, всички от които са различни, и той прави ги професионално И без влиянието на социалните медии, той ги мрази, защото той знае, че това са просто глупости.
Ичерде, Защитникът , Хартиени животи, Фериха, Меджезир, Шивачът, Делибал, Гаддар, Истински Джентълмен, Кюбра....
 Всички те са различни и успешни проекти. Гордея се, защото съм твой фен и защото те обичам, братко ❤️"

"Започнаха снимките на филма #MaviBird с участието на Айтач Шашмаз и Аслихан Малбора."

# 679
Цитат
#HazalKaya, #ÇağlarErtuğrul, #OktayÇubuk #MelisaDöngel #BoncukYılmaz #BurakHakkı от вечерта на старта на #Sorgu

# 680
# 681
Здравейте, дами!

Кафе с усмивка, за тонус и настроение, че сутрешната ми обиколка из Х не ми достави удовлетворение.
Нищо ново от Чачо, но пък е изпъстрено със статистически данни за "Истински джентълмен".
Та ще започнем с тази информация:
Цитат
#TamBirCentilmen постигна 8,7 милиона часа гледане и 4,7 милиона гледания през втората си седмица. Достигна 17,7 милиона часа гледане и общо 9,6 милиона гледания. Турция и 46 държави #Netflix в Топ 10 ✨👏🏼 #ÇağatayUlusoy #ATrueGentleman #NetflixTürkiye

Скрит текст:
Глобални топ 10 на #Netflix - филми на неанглийски (30 септември до 6 октомври)

1. #ElHoyo2 - 19,4 милиона показвания [НОВО]
2. #Проблем - 10 милиона гледания [НОВО]
3. #ATTrueGentleman - 4,7 милиона показвания [=]
4. #GOATTheGreatestOfAllTime - 3,8 милиона показвания [НОВО]
5. #ElHoyo - 3,7 милиона показвания [повторно влизане]
6. #Ulajh - 3,3 милиона показвания [+2]
7. #AnInvisibleVictimTheElizaSamudioCase - 3,2 милиона показвания [-3]
8. #SaripodhaaSanivaaram - 2,8 милиона показвания [-2]
9. #BangkokBreakingHeavenAndHell - 2,6 милиона показвания [-7]
10. #OfficerBlackBelt - 2,3 милиона показвания [-9]

Глобални топ 10 неанглоезични филми в Netflix между 30 септември и 6 октомври

1. #ThePlatform2 🇪🇸
2. #Проблеми 🇸🇪
3. #Истински джентълмен 🇹🇷
4. #TheGreatestOfAllTime‌ 🇮🇳
5. #ThePlatform 🇪🇸
6. #Ulajh 🇮🇳
7. #AnInvisibleVictim: Случаят Елиза Самудио 🇧🇷
8. #SaripodhaaSanivaaram 🇮🇳
9. #BangkokBreaking: Рай и ад 🇹🇭
10. #OfficerBlackBelt 🇰🇷

"Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка."

Пожелавам ви порой от вълнуващи мигове, изобилие от споделени радости и очаквани щастливости.

# 682
Добро утро!  ☀️🍂🍂🌼☕☕☕☕🍰🍰🍰🥧🥮🥮

Благодаря на всички за споделеното и отразеното в темичката ни.

Много се радвам за успеха на Джентълмена екипа го заслужава, както и Чаатай.
Международната публика обича да го гледа и са свикнали най вече по Нетфликс , защото той е пионер там и чак досега.    
Възхищавам му се че е ХАМЕЛЕОН и всичко може да постигне и няма невъзможни неща.
Играе това, което му е на душа и доставя удоволствие и удовлетворение. Рискува и е  винаги различен. Това за един актьор е важно да се развива и да не тъпче на едно и също място.    
Проектите му напоследък са доста психологически и емоционални. Имат си своята тематика и послание. Филма ми хареса повече, преоткрих го като го изгледах отново, но продължавам да не усещам химия и флуиди между главните . Както и преди писах красива екранна двойка и толкова . Има нещо , което не достига в играта особено на колежката. Чаатай бей е много високо ниво и Класа. Първоначално бях шокирана и отне време да осъзная видяното. Повечето от нас мислехме, че ще е лежерен и горещ филм заради професията му , но се оказа обратното. Не е изненада предвид и продуцента. Искам го пак с такава визия и коса . Браво и на личната стилистка Илка за цялостната визия и образ на Чаатай.  

Страхотна е Хазалка на галата от глава до пети е безупречна. Останалите колеги също добре изглеждат и елегантни. Чаалар ми хареса. Мисля, че ще си химичат и взаимодействат двамата. От показаното също съм с това впечатление. Крими сериал ,нямам търпение да го пуснат. Надявам се рускините да го качат бързо някъде и преведат.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 23:01 от femmi2

# 683
Привееет!

# 684

Уауууу ! Прелест ! Heart EyesТакава топлота и добра енергия излъчва и като се усмихне е като слънчице .  Алито  е късметлия . Освен красота и талант Хазал е жена с характер и позиция .

Чаалар ми хареса усмихат и елегантен . Няма умора този човек снима проект след проект ..

Мелиса Дьонгел ми хареса умее да позира и е хубавка и талантлива .

# 685
Много слънчеви на галата.Фемс знаеш колко си харесвам Чаалар.
Хазал все с мои момчета играе напоследък които си ги харесвам и уважавам.Чакам следващото!

# 686
Много слънчеви на галата.Фемс знаеш колко си харесвам Чаалар.
Хазал все с мои момчета играе напоследък които си ги харесвам и уважавам.Чакам следващото!

Знам Дидко че го харесваш и гледаш Чаалар. Аз не съм запозната много какъв актьор е . Но с Хазал са сладури и ми харесват. Усещам че проекта ще е добър . Успех им пожелавам .

Ще пренеса думите на Хазалчето и тука с превод

"Това е странна история, много трудна, но не беше трудно да се впиша в нея. Това също не е нещо, което трябва да плаши публиката. Това са три сестри, които се справят с травмите си и вътрешните си битки. Всъщност героите са много добре написани."

# 687
Да кажа, че аз също харесвам и Чаалар😀 Много работи момчето и седи много добре на екран.
Надявам се този сериал да се преведе от някъде, защото това Тод изобщо нямам идея какво е. Но сюжета ми допада, баш мой стил- кримки и мистерии😀

# 688
Тод го знам като платформа от сериала на Бурчинка с Онур Туна ,но не съм гледала от самата платформа.

# 689
Цитат
Браво 👏🏻👏🏻 заслужено, когато име като #cagatayulusoy присъства във филма 👊🏻💯❤️‍🔥❤️‍🔥
#centelman

Общи условия

Активация на акаунт