Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 51 928
  • 765
  •   1
Отговори
# 240
Ние също сме с големи деца, дъщеря ми е над 12 години, наемам две стаи една до друга с врата по средата.
Кажете си изискванията тук, ще ви ориентираме.

# 241
  • София
Ние също сме с големи деца, дъщеря ми е над 12 години, наемам две стаи една до друга с врата по средата.
Здравейте, само за информация, като наемате 2 стаи (с врата между тях) как ви таксуват? Предполагам като за 2 отделни стаи или втората е с някаква отстъпка? Апартамент би ли бил по-изгоден?

Питам, понеже едното ни дете вече е на 12, но другото е на 7, та....чудим се.

# 242
  • Русе
Здравейте, само за информация, като наемате 2 стаи (с врата между тях) как ви таксуват? Предполагам като за 2 отделни стаи или втората е с някаква отстъпка? Апартамент би ли бил по-изгоден?

Питам, понеже едното ни дете вече е на 12, но другото е на 7, та....чудим се.
Плащат се две отделни стаи, а относно апартамента зависи в кой хотел. Има апартаменти със спалня в едната стая и две отделни легла в другата, но има и такива със спалня и разтегателен диван в хола, което за мен не е ОК предвит цената, която плащаш. Има доста хотели, в които има стаи със спалня, единично легло и разтегателен диван, което според мен е добър вариант за семейства с големи и малки дечица.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 10:29 от Polina238

# 243
  • София
Как се наемат двете стаи с врата по средата? Какво се отбелязва при резервацията?

# 244
  • Русе
Как се наемат двете стаи с врата по средата? Какво се отбелязва при резервацията?

Пишете изискванията си в полето "Допълнителна информация" или звъните на КОЛ центъра.

# 245
Не, няма отстъпка. Правя две резервации, една за 2ма възрастни и една за 1 възрастен и 1 дете и като наближи датата, се обаждам в хотела да кажа, че искам да са заедно стаите.

# 246
Отзиви за Арабела бийч? На първа линия съм обиколила почти всички, с изключение на петзвездните. Миналата година бях в Боряна. Сега след ремонта, цените са двойни от миналата година. Та точно в Арабела не сме били - четох отзиви в гугъл и други сайтове, който са много различни. Та ако има някой, който го е посетил миналата година - нека напише как е там.

# 247
  • Русе
Относно Боряна ми е много интересно какво точно ще реновират, защото в момента цената и е по-висока от Калиакра и равнана Гергана. За Арабела също отначало имаше информация, че и той ще бъде реновиран едновременно с Боряна, но после е отпаднл явно са преценили до къде ще им стигнат възможностите. Приятели бяха в Арабела тази година и казаха, че стаите и общите части вече са доста амортизирани и за ремонт, а относно храната казаха, че била сносна каквото и да означава това.

# 248
Хотелите се реновират от инвеститори, не от Албена АД.

# 249
  • Русе
Хотелите се реновират от инвеститори, не от Албена АД.
Може рабрах, че гстите на Боряна ще са основно авсрийци.

# 250
Боряна ще бъде реновирана съвместно от Албена АД и Дертур - един от големите немски туроператори, в чието портфолио е хотела. Пише го в една статия от 25 август в сайта на БТА,  не се справям с линкове от телефона ,затова не я качвам.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 23:52 от Lady B

# 251
Отзиви за Арабела бийч? На първа линия съм обиколила почти всички, с изключение на петзвездните. Миналата година бях в Боряна. Сега след ремонта, цените са двойни от миналата година. Та точно в Арабела не сме били - четох отзиви в гугъл и други сайтове, който са много различни. Та ако има някой, който го е посетил миналата година - нека напише как е там.
Писала съм назад в темите. Тази година бяхме, храната е малко кофти, базата - захабена. Но всичко друго е ок.

# 252
Храна кофти, база захабена. Какво остава за ок?

# 253
  • В.Търново
Тя базата и храната е най-важното в един хотел. 😁

# 254
Храна кофти, база захабена. Какво остава за ок?
Ами имахме гост, който дойде да ни види и плати 32 лева, за да вечеря с нас. За беда, въпросната вечер имаше само кебапчета и кюфтета, нищо друго, та той остана леко разочарован.
За базата - олющена мека мебел във фоайето, но иначе удобни кресла и канапета. Хубав алкохол имаше винаги. До хотел Арабела се намира Калиакра Бийч, който предлагаше богат избор от храна на снекбара, а на Арабела имаше само понички и сладолед, това беше другия минус.
 ММ резервира днес за две седмици през август догодина, живи и здрави, пак сме там. Гледахме и Лагуна Гардън, но там стаите му се видяха малки за трима ни.
За 2025, искат 25% от сумата до месец след резервацията, а останалите 75% - месец преди настаняване.
Четвърта поредна година ще сме в Албена.

Общи условия

Активация на акаунт