Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 52 022
  • 765
  •   1
Отговори
# 435
С две деца вземам Сенди бийч и си решавам грижите с храната. Ама моите много лесно се изхранват, защото ядат едно и също Wink Сенди го предпочитах като беше детето в количката, защото ако се размрънка за нещо я на плажа,  я на басейна за под 5 мин сме в стаята.
Столовата на Сенди е меко казано отвратителна.Миналото ляро бяхме там за седмица.Не бих повторил

# 436
Какво знаем към днешна дата за Боряна? Целият хотел ли се реновира?

# 437
  • Русе
Какво знаем към днешна дата за Боряна? Целият хотел ли се реновира?
Да целия се реновира. Ние сме там от 1 юни и ще пиша как са се справили с ремонта. Поне всичко ще е новичко и чисто. Вдигат и с една * категорията.

# 438
Здравейте,
Никога не съм почивала в Албена и имам няколко въпроса.
Двама възрастни с дете на 4 и бебе сме Simple Smile Приоритет ми е забавлението и изхранването на голямото дете 😄
За вашите дати сякаш се ориентираме към Матирим. Наблизо до плажа дали има нещо за хапване тип супа, готвено на обяд или се яде в хотела. Не предлагат пълно изхранване 🤔 Също дали плажът е достъпен с количка?
Мисля че в комплекса все има къде да се разтиквам, но искам и удобен достъп до плажа.
Пише че имало площадка в хотела, но никъде не видях снимки. Важно ми е да има някакво място за игра на открито.
Знаете ли дали в началото на септември ще има анимация?
Благодарь ви предварително:)
Също някой почивал ли е на вилите в Албена?

# 439
  • Белгия
Маритим Парадайз е до самия плаж, пресича се пешеходната алея и започва пясъка. В началото има дървени скари, но стигат до последните няколко реда само.
Детска площадка има до центъра на аниматорите. Малка е, но има неща за пързаляне, люлеене, катерене. В детския басейн има страхотно съоръжение, което занимаваше моите деца години наред, по цял ден.
Ако топъл обяд е важен, резервирайте Амелия. Той на практика е свързан с Парадайз. Храненето е на ол инклузив, хотелът е прекрасен и споделят същите открити пространства с Парадайз - басейн, плажен бар, анимация. Само на плажа имат отделни сектори.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 01:32 от mik123

# 440
Благодаря! Обмислях този вариант. Той просто ми се стори някак по-неприветлив като интериор и не толкова подходящ за дете.
Също гледах Кариакра Маре понеже изтлежда сйщо има много съоръжения и пързалки за деца. Но явно 4мата не може да се настаним в двойната стоя там. Уж има стаи, но като напиша и децата изчезва опцията. Той като плюс има и UAI с напитки.

# 441
Вземете си апартамент. Той се състои от две стаи, с две бани. Стаите за 4 човека, макар и малщи деца са малки.
Благодаря! Обмислях този вариант. Той просто ми се стори някак по-неприветлив като интериор и не толкова подходящ за дете.
Също гледах Кариакра Маре понеже изтлежда сйщо има много съоръжения и пързалки за деца. Но явно 4мата не може да се настаним в двойната стоя там. Уж има стаи, но като напиша и децата изчезва опцията. Той като плюс има и UAI с напитки.

# 442
Здравейте,
Никога не съм почивала в Албена и имам няколко въпроса.
Двама възрастни с дете на 4 и бебе сме Simple Smile Приоритет ми е забавлението и изхранването на голямото дете 😄
За вашите дати сякаш се ориентираме към Матирим. Наблизо до плажа дали има нещо за хапване тип супа, готвено на обяд или се яде в хотела. Не предлагат пълно изхранване 🤔 Също дали плажът е достъпен с количка?
Мисля че в комплекса все има къде да се разтиквам, но искам и удобен достъп до плажа.
Пише че имало площадка в хотела, но никъде не видях снимки. Важно ми е да има някакво място за игра на открито.
Знаете ли дали в началото на септември ще има анимация?
Благодарь ви предварително:)
Също някой почивал ли е на вилите в Албена?
Може на обяд да хапвате в ресторанта на Маритим на 1 етаж.
Плажа е пред хотела, достъпен е с количка. Има детски дискотеки, детски басейн. Аз съм пристрастна към хотела, наколко пъти сме почивали в него.
Препоръчвам стаите със собствен басейн.

# 443
  • Русе
Има ли някой вече в Албена?

# 444
А имате ли наблюдения за морето в началото па септември. Познати ми обясняват, че на север вече е студено септември.
Но предполагам, че ако има сериозно застудяване ще се усети и на юг. Няма гаранции за времето.

# 445
Няма гаранция за времето.
Ние сме ходили през септември в Албена (в Маритим, когато го откриха, бяхме около 6 септември). Ходехме след 9ч на плаж, леко хладна беше водата.
Зависи и от вашето усещане. За мен водата в морето беше хладка, за други може да е студена.
Ходили сме и в последните дни на август, първите дни на септември, тогава беше по-добре. Но всичко зависи от годината.

# 446
Последния път като отидохме септември такъв вятър ни брули 5 дни, че повече не си го причинявам. Времето е много променливо и може и да вали. Водата в басейните е студена и с деца е мъка , ако няма закрит басейн. Затова вече не ходим септември.
Но наистина си зависи и от годината. Вече времето е толкова променливо , че няма гаранция за нищо.

# 447
По принцип първата седмица на септември обикновено има едно рязко захлаждане, след което времето пак се стопля и по мои критерии става за плаж. Личното ми усещане за Албена е, че най-добрите периоди за отсядане там са преди и след пиковите седмици на юли и август.

# 448
Ние винаги сме изкарвали добре в Албена.
Най - много ми харесва в началото на юли (5-15.07) или след 27-28.08. до около 4-5.09.

# 449
  • Русе
Вече 5-6 години ходим по празничните дни около 22 септември да "закрием сезона" и мога да кажа, че времето е супер. Слънцето не е толкова силно, водата е топла, няма навалица и нито веднъж не ни е валяло дъжд.

Общи условия

Активация на акаунт