Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 50 922
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
Морето е пълно с щипалки. На пясъка пък има едни насекоми като пчели, само че по-тънки. Мира не ти дават нито в морето, нито на шезлонга.
Ужас аз по това време не помня да е имало щипалки.

# 511
Никога няма да стъпя повече в Албена и хич не ме питайте. Това е най-ужасния курорт в България и няма такива тикви, добрички тикви, Добрички, от Добрич, а не добрички, които са персонал и мениджъри никъде по света, и в България няма. Няма такова ниско ниво и в африканските държави няма.
Съжалявам ви всички, които ще ви стъпи кракът там. Нищо не мога да направя, който е тръгнал се проваля, ще го направи.
Една стотинка повече няма да вземат от мен докато съм жив.

# 512
Да, и аз това си мислех. Курортите ни се превръщат в място за почивка на чужденци. Тези пари, които искат за няма и седмица почивка са в пъти повече не само от минималната работна заплата, но и от средната работна заплата. Отделно, че когато беше приватизацията през 90-те години си купих приватизационни бонове точно от фонд "Албена" Първите години плащаха някакви стотинки дивидент, но последните 7-8 години не мога да осъществя никакъв контакт с никого, за да попитам какво избщо се случва с тези приватизационни бонове.
Разрових се в сайта на Албена и намерих информация за дивиденти. https://albena.bg/bg/informaciya-za-investitori

# 513
Татко Мелцан, защо такъв обрат?
Помня  отзивите ти от Ралица, такива фермана изписа, доволен та преодолени беше.

# 514
Никога няма да стъпя повече в Албена и хич не ме питайте. Това е най-ужасния курорт в България и няма такива тикви, добрички тикви, Добрички, от Добрич, а не добрички, които са персонал и мениджъри никъде по света, и в България няма. Няма такова ниско ниво и в африканските държави няма.
Съжалявам ви всички, които ще ви стъпи кракът там. Нищо не мога да направя, който е тръгнал се проваля, ще го направи.
Направо съм учудена. Спомням отзива ви от миналата година. Ако не бъркам сте били възхитени от Албена. Какво се случи сега че сте променили мнението си на точно обратното?

# 515
Ми то рибата се вмирисва откъм главата, разбирай Красимир Станев...
Никой не иска да работи в Албена поради горната причина..

# 516
  • София

Я пък ти?! Почти 1 година след ферманите, които ни пишеш за биричка и плажче, сега....това?
Защо, разкажи? Нещо от миналата година, предполагам, едва ли от сега?

# 517

Я пък ти?! Почти 1 година след ферманите, които ни пишеш за биричка и плажче, сега....това?
[/quote] Още миналата година явно се случи нещо, защото суперлативите изведнъж секнаха.

# 518
  • Русе

Още миналата година явно се случи нещо, защото суперлативите изведнъж секнаха.
[/quote]

И на мен ми е интересно как така бързо се обърнаха нещата.

# 519
Здравейте от х. Гергана за сега с много добри впечатления сме.
Басейнът
Гледка от лоби бара

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 19:49 от kikair

# 520
От 13.07. сме в Арабела бийч.Някой да сподели мнения.....

# 521
Добро утро малко снимки от плажа и Балтата.

# 522
  • В.Търново
Тия дни някой писа на момента от Арабела.

# 523
  • пустинята Гоби
В момента сме в реновирания Боряна, апартамента изглежда страхотно, като го сравня с това, което беше миналата година…Храната ми харесва в Боряна, имам миналогодишни впечатления от Калиакра, там не искам да стъпя повече. Ходихме и до аквапарка, оправили са едно от съоръженията, което миналата година не работеше - сферата, която излива вода в детския басейн. На най-високата пързалка налягането на водата е една идея по-слабо и на места с мъжа ми засядахме, хем не сме едри и пълни. Хубаво е да се внимава.

На мен Албена ми е любим курорт от 45 години. Обслужващият персонал, с който съм вземала-даване е ок, сравнен с доста места в България. Не съм ги питала къде са родени и къде живеят, та да мога да ги обиждам, ако ми накривят шапката.

# 524
  • Русе

Докато сте там ако случайно разберете дали наистина през есента ще започне основна реновация като в Боряна, моля пишете.

Общи условия

Активация на акаунт