Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 51 116
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Ние утре пътуваме. Ще бъдем в Ралица аква клуб за първи път. Дано да не е толкова зле, колкото чета за предни години. Пътуването ми е служебно, та нямам право на избор.

# 601
Добро утро, след 6 дни във Фламинго гранд, сме повече от доволни. Бяхме в студио делукс, реновирано и много голямо, 55 кв., с отделно единично легло за детето и 2ра тоалетна. Храната беше отлична, пресни плодове всеки път, 3 ястия тип готвено, винаги по 2 супи, всяка вечер цяла ципура на жар печена, та даже си платихме допълнително и обяд. На басейните бяхме само 2 пъти, доста пълни бяха. През останалото време на плажа, малкият/на 3 и половина/ не искаше да си тръгва.

# 602
Ето и програмата с участието на Веско Маринов директно от лобито на Фламинго Гранд. 🤓
А кой беше казал, че щяло да вали всеки ден..!? 😛

# 603
  • БГ
Има и други участия, на сцената до Ганвие или вътре в Ганвие, различни от обявените на страницата на Албена, снощи бяхме на участието на Гого Лидаки, гръцка певица. 😉 Васил Найденов имаше участие, преди една седмица, пак там.
1605, храната в ресторанта е чудесна! (отзив от уикенда и като цяло от този сезон, засега 👌).

# 604
Добре, че се махнаха гръмотевичните бури, че бях много се изплашила какво ще правим с децата 5 дни... Случвало се е юли да сме увити в хавлии и да е много студено.

# 605
Давам отзив за Ралица аква клуб, пристигнахме вчера. Да, в ресторанта храната е супер, вечеряли сме и закусвахме. Ще видим днес на плажа дали ще се доредим до Ресторант Рай или ще трябва да се връщаме до Ралиците.
Стаите ме изненадаха, запазени са след реновирането. Теснички да, но....
Дописвам се...
Нямали сме право да обядваме на плажа, били сме ол инклузив, то важало за ултра ол инклузив. И до аквапарка нямаме безплатен достъп. Учудващо си намерихме място в шатъл за нагоре, а след обяд се върнахме на плажа по диагонален, сравнително пряк път. Не се усети толкова далеч.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 14:21 от 1605

# 606
  • София
Здравейте,
Къде в Албена има фитнес зала?
Имам спомен, че в хотел Гергана имаше предишни години, сега дали има?

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 11:19 от pnet

# 607
  • София
Здравейте,
Къде в Албена има фитнес зала?
Имам спомен, че в хотел Гергана имаше предишни години, сега дали има?

Има си я залата в Гергана, поне до миналата година си беше там, няма причина да си е там и тази година. Лично съм пробвал, има различни тежести, колело, не е зле, като за море.

# 608
Давам отзив за Ралица аква клуб, пристигнахме вчера. Да, в ресторанта храната е супер, вечеряли сме и закусвахме. Ще видим днес на плажа дали ще се доредим до Ресторант Рай или ще трябва да се връщаме до Ралиците.
Дописвам се...
Нямали сме право да обядваме на плажа, били сме ол инклузив, то важало за ултра ол инклузив. И до аквапарка нямаме безплатен достъп. Учудващо си намерихме място в шатъл за нагоре, а след обяд се върнахме на плажа по диагонален, сравнително пряк път. Не се усети толкова далеч.

Здравейте!
Може ли да кажете защо няма безплатен достъп по аквапарка?
Ние също имаме резервация за Акваклуба и отново отворих офертата, за Allinclusive включва и ежедневен достъп до аквапарка. За съжаляние не сме получили точните условия по имейл при резервацията и се ориентирам само по написаното в сайта на Албена.
Благодаря Ви предварително!

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 19:44 от mimipm

# 609
Нямате ли договор подписан с условията?

# 610
  • България
1605, когато правих резервацията ми казаха, че свободен и неограничен достъп до аквапарка имат гостите на Калимера Ралица Супериор, Ралица Акваклуб и Вита парк.

# 611
Дописвам се...

Здравейте!
Може ли да кажете защо няма безплатен достъп по аквапарка?
Ние също имаме резервация за Акваклуба и отново отворих офертата, за Allinclusive включва и ежедневен достъп до аквапарка. За съжаляние не сме получили точните условия по имейл при резервацията и се ориентирам само по написаното в сайта на Албена.
Благодаря Ви предварително!
Май се оказа, че не сме и ол инклузив, нещо ни прекараха организаторите на обучението.
На рецепцията едни девойки, нищо не знаят, Абе чудо.

# 612
Включвам се директно от плажа пред Меритим, морската вода е топла, но има много щипалки (и хора). Grinning

# 613

Май се оказа, че не сме и ол инклузив, нещо ни прекараха организаторите на обучението.
На рецепцията едни девойки, нищо не знаят, Абе чудо.

Обадете се в кол центъра и изяснете въпроса, на рецепция никога нищо не знаят.

# 614
  • БГ
1605, точно щях да Ви питам на какъв борд сте - ОВ, ВВ, НВ или FB и с какви гривни сте - хартиени или PVC с чип? С хартиените не може да се ползват р-нт Рай и Аквапарк. В Ралица Акваклуб няма UAI, т.е. гостите на АI ползват всичко!
EmmaT, май не става въпрос за персонална резервация, а за нещо като семинар/обучение, т.е. фирма/организация/министерство е договорило 50-60 стаи с Албена АД, едва ли през Кол центъра, за хотел, за 2-3 дни, на поносими цени.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 12:45 от stefaniika

Общи условия

Активация на акаунт