Мнение за обувки adidas Court Platform

• 326
  • 4
  •   1
Отговори
https://www.sportdepot.bg/product/adidas_sportswear_obuvki_court … HQ4532-basic.html
Здравейте харесвам този модел, аз нося размер 38 и 1/2, но имат 38 и 2/3, тези размери почти еднакви ли са? Някой поръчвал ли си е този модел доволен ли е, и какви са като размер, отговарят ли на номера?

# 1
Специално този модел съм го мерила и беше умален с около 2/3. Потърсете го в Обувки бг и вижте таблицата, там посочените размери са винаги точни и ще прецените кой номер е за вас.

# 2
  • София
Имам модела. Леко умален е. Повечето дамски Адисаски са леко умалени. Или меря, когато купувам, или гледам дължината на стелката в таблицата, а не номерацията.

# 3
Имам модела. Леко умален е. Повечето дамски Адисаски са леко умалени. Или меря, когато купувам, или гледам дължината на стелката в таблицата, а не номерацията.

Значи “размер на стъпалото“ е размера на стелката, а не на моето стъпало?

# 4
  • София
Размер на стелката е дължината на твоето стъпало. От петата до пръстите. Мериш или по стара стелка, или стъпваш на картон и си очертаваш стъпалото, вземайки тези мерки.
Т.е. размерът на стелката Е размерът на стъпалото и поръчваш по него, а не по номера, защото има разминаване,заради тези 1/3, 2/3 и т.н.
Моето стъпало е 25 см. Нося 38 номер обикновено. Адидас нося 38,5. От номерата с третини - зависи от модела. Конкретно този модел - 38 и 2/3.

Общи условия

Активация на акаунт