Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 60

• 54 572
  • 558
  •   5
Отговори
  • София-Младост
Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари!

"Тема за всеки, който иска да покаже, разкаже и коментира.
Нека да имаме свободата да покажем ежедневното ни меню в снимки и коментари.
Да можем свободно да изкажем мнението си за видяното - да похвалим,
да критикуваме, да попитаме.
Има едно единствено условие - когато се пише текст на рецепта да БЪДЕ в скрит текст!
Моля само за едно - нека няма злобнички подмятания и хапливи забележки! Предупреждение – ВСЕКИ пост със  снимки взети назаем от чужди блогове или интернет – ще бъдат изтривани !  

На мобилната версия няма иконка за скрит текст, таговете се изписват на ръка:

Код:
[spoiler]текст, който желаете да "скриете"[/spoiler]

# 1
Благодаря ти за чудесно оформената нова тема, Бени! Heart Eyes Нека да е лято! Nature Full Moon With FaceFlowers Palm Tree
Вълнувам се, че съм първата публикувала в темата, макар и само тази скромна гозба- картофи с ориз на фурна. Съвсем обикновено ястие е, но много вкусно и лесно за направа.😋🥔🥘☺️
https://inthebeniskitchen.com/2024/08/25/%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%8 … 1%80%d0%bd%d0%b0/

# 2

Салата с айсберг и риба тон и пържени тиквички с чеснов сос.

# 3
Бени, пълнят ми душата антикварните ти чинии и красивите като картички снимки. Heart Eyes

Благодаря за темата. Flowers Hibiscus

Един постен бобец, но вкусен и мек като масло:

Скрит текст:

Много обичам аромата на босилек в боба и в моята чиния хвърлям цял стрък.

# 4
Днес много ни липсваше Испания, та си спретнахме по едно бокадийо с бекон, кашкавал, маслини и задължителните домати и зехтин ❤️. И розов джин за душата.

# 5
  • Враца
Скумрия във фраер:

Гъби в масло, с копър и чесън:

Паниран патладжан:

# 6
  • In transit
Алби, благодаря за прекрасната тема! Kissing Heart И у нас е лятно..като гледам времето ще му се радваме още.
Благодаря на всички за загрижеността. Hug
Скрит текст:
Ще се оправя, чакам да се обели кожата и гледам да си пазя ръката, което е най-трудното, защото не ме свърта, добре, че мм се върти около мен и много ми помага. Heart

Сисли, никога не съм слагала босилек в боба, даде ми чудесна идея да пробвам.

Сандвичи с кашкавал и с кашкавал + мортадела

Смокини с горгонзола и орехи

Хрупкави бейби калмари по гръцки

# 7
  • Once there was a Hushpuppy...
Ала Бала благодаря за новото местенце! Heart

Аз пекох гювеч тази вечер, но на вилата не се сещам да снимам почти нищо...
Не е от работа, да кажа май ме беше питала мама Яси Stuck Out Tongue Winking Eye Повече си почивам честно казано, освен къщната работа.

Но, държах да се запиша, а нямам нищо интересно, все скари тия дни.
Ето, днешната

Мики, сигурно съм пропуснала че си пострадала. Желая ти бързо възстановяване! Heart

# 8
  • под тепетата
Благодаря за новата тема, Ала Бала!
Записвам се с една снимка на днешния тутманик, която едва успях да направя, че хукнах за РД на малкия внук . Днес става на цяла една годинка!

И по- добре ми се е получавал, ноооо баба забрави, че трябва първо отдолу да се пече и не ми се навдигна така, както исках. Но вече е в историята. Успешна и лека последна августовска седмица на всички!

# 9
  • София
Ала Бала, благодаря! 😘
Страхотна ни е темата (ама то, щото ние сме готини 😘).
Благодаря, момичета за атмосферата, която цари тук! 🤗

Панирах кашкавал тази вечер (като го видя на промоция под 20 лв купувам и съм напълнила хладилника 😁).
Панирах го по класическия начин и стана супер

И една баница/чка  (като няма хляб, баница ядем 😉), едва успях да снимам... (значи се е получила)... пак трябваше да чистя хладилника.

# 10
Благодаря за новата тема!
Китайско пилешко със зеленчуци и нидъли, и айрян с газирана вода.
https://

# 11
  • София
Нещо като таратор с овче кисело мляко и без вода 😊

# 12
  • София
AnyHr, виждам, че си от София. Има много фирмени магазини на по-малки ферми. Там винаги има кашкавал под 20 лв.

# 13
# 14
  • там където има винаги вятър
Останали варени картофи:

Моята салата с добавена сурова чушка, която си разделихме с Animal Dog2 /много ги обича - чушките/

Лято е...

И кекса на Бени:

Нали имаме много сливи тая година, то не бяха компоти, мармалади ... и за кексове се оглеждах, но пусто скъпо масло все ми се свиди Worried А всичко с него е толкова вкусно
Мики, и аз не съм разбрала че ръката ти е пострадала 🤔 а то било много сериозно Rolling Eyes Тази година  на няколко пъти леко си изгарях пръстите от олио Rage

Hushpuppy, познах че си за завиждане Satisfied

И аз много обичам кашкавал като AnyHr, скъп не скъп - не оставаме без него.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 09:22 от mama iasi

Общи условия

Активация на акаунт