Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 239
  • 786
  •   1
Отговори
# 600
  • София
В нашия клас във 2АЕГ са 27 - 13 момичета и 14 момчета. Там са близнаците на Бебчо. Simple Smile

Санака, от къде имаш информациятаза броя момчета и момичета? Аз знам само в кой клас е разпределен.
В дигиталната раница излиза поименен списък на класа. Аз нямам данни за вход в нея, но приятел ми го прати. Simple Smile В нашия клас е пълно с повтарящи се имена - по двама, трима с еднакво първо име. Наборът каза: Кой ги мисли тези класове?

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 19:02 от sanaka

# 601
В нашия клас във 2АЕГ са 27 - 13 момичета и 14 момчета. Там са близнаците на Бебчо. Simple Smile

Санака, от къде имаш информациятаза броя момчета и момичета? Аз знам само в кой клас е разпределен.
В дигиталната раница излиза поименен списък на класа. Аз нямам данни за вход в нея, но приятел ми го прати. Simple Smile В нашия клас е пълно с повтарящи се имена - по двама, трима с еднакво първо име. Наборът каза: Кой ги мисли тези класове?
А къде се вижда списъкът на класа?

# 602
  • София
Е, нали съм го написала - в дигиталната раница.

# 603
  • при моите любими
И аз влязох да видя списък и не го намерих в дигиталната раница.

# 604
Момичета, подарявам много запазени  кецове найк , оригинални, 39 номер.За гр.Варна може и лично предаване:)

# 605
Cydonia, влез в Тиймс. Аз там успях да го видя. Бяха го добавили в група Английски език ООП и там може да се видят участниците. В неговия клас са 14 момичета и 14 момчета.

# 606
Е, нали съм го написала - в дигиталната раница.
Е, къде в дигиталната раница?

# 607
  • София
Вече казах, че аз нямам достъп до дигиталната раница, така че е очевидно, че не знам къде точно. А точно преди Вашия пост са писали за Тиймс.

# 608
  • София
helli_sun, и аз нямам идея в коя стая е родителската среща за нашия клас. И ми е много притеснено.

Вчера повторих бавно и ясно кое училище, кой клас, колко часът. Оставила съм раница и джоб с документи. И си купих валидол. Като знам колко пъти ми звъни от магазина и изтръпвам.

Нали съм ви разказвала историята от 8 клас с голямата като я попита "Това твои приятели от Френската ли са?" А тя, завалията, учи в Испанската.

# 609
  • София
Вече казах, че аз нямам достъп до дигиталната раница, така че е очевидно, че не знам къде точно. А точно преди Вашия пост са писали за Тиймс.
Ние ще си изкараме последна гимназиална година и без дигитална раница. 😁
През 2019/2020 нямаше още профили в Тиймс, а тогава дъщеря ми беше седми клас.
Иначе в Школо, секция Администрация/ Потребители, за 2 АЕГ не се виждат имена на деца, само на учители и вашето собствено като родител.

# 610
  • София
Това е ново явно. Преди се виждаха и децата, и родителите.

# 611
  • София
Според мене зависи от самото училище и каква информация подават към Школо.
За предишното (основно) училище се виждаха и деца, и родители, и учители.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 20:04 от Red

# 612
  • София
Може и така да е, да. В Испанската виждах учители, ръководство, деца и родители.

# 613
  • София
На дъщеря ми точно от Школо й бяха пратили децата.
Иначе идеята на дигиталната раница е съвсем друга, по-скоро да е източник на ресурси. Като ни дадоха профилите миналата година, учителите качваха там материали, имаше и електронни варианти на учебници.

# 614
  • София
Да, ние коментираме училище, което по принцип не ползва МС, а Гугъл. И в този смисъл материалите се качват другаде, а не в дигиталната раница.

Общи условия

Активация на акаунт