Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 42 999
  • 786
  •   1
Отговори
# 780
Честит първи учебен ден на осмокласниците! Да им върви по вода учението, да са мотивирани и да имат прекрасни 5 години. Аз за жалост не успях да отида на откриването на учебната година, работата ме "затисна" и не успях да се измъкна. Той отиде сам, притеснен, но се чувахме по телефона няколко пъти докато пътуваше до училище. Свито ми е сърцето, но такъв е животът. Таткото е с малкото на първия учебен ден (четвъртокласник), забравили са раницата за учебниците.... , но поне и на двамата е полял вода на прага и не е забравил цветята за класната на малкия:)

# 781
НЕГ обявиха ли бала на момчето от последното класиране от петък? Не го откривам, а ми е интересно.
А НПМГ с географията дали го обявиха?
Моята се отказа да участва, въпреки че имаше големи шансове и ми е много любопитно с какъв бал са влезли.

# 782
Честит първи учебен ден!
Да са живи и здрави! Да намерят истински приятели! Да се справят с ученето!
Моят тръгна по къси дънкови гащи и тениска с якичка, за която аз настоях иначе щеше да отиде с черна тениска с изкрящо зелен надпис на нея.
Цветя категорично отказа.
И не ни искаше на откриването.
НПМГ предаваха на живо в youtube, така че гледах откриването на учебната година. Че и бабата и дядото във Велико Търново гледаха!
Дано се снимат в класната стая или пред училището когато свършат днес.
След училище, са се разбрали да ходят на боулинг.

# 783
  • София
Оле, нямаше ме няколко дни и цл роман изписан .
Аз пък бях в Мюнхен на обучение за РСВ, и съм много доволна.
Изпратих днес 8-класниците, не пожелаха да ходим с тях.

Едвам смогнах да направя една снимка у нас, докато се караха и разправяха.

Успешна година и да им върви по вода, да им е леко и да намерят само доброто, да са заобиколени от прекрасни деца и учители

# 784
  • София
На добър час, скъпи дечица и родители!
Пожелавам да са здрави децата ни и да им върви леко тази година.

Тържеството мина и в Испанската, беше приятно, осмокласниците бяха със свити от притеснение сърца, гледаха стреснато. Горките, дано бързо се опознаят и си паснат.

# 785
  • София
Отиде сама, закъсня , насмете се на вратата, това е нормално за нея/ за нас. Joy От утре не ми се мисли ... 1ва смяна Cold Sweat
Чухме се чак сега, запознала се с класната и децата, добър, готин клас по 1-во впечатление... доволна е

# 786
Честит първи учебен ден на всички наборчета! Да им върви по вода и намерят много нови приятелства, предизвикателства и да бъдат много успешни! Flowers Four Leaf Clover

С първия учебен ден дойде и време за новата ни тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт