Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 207
  • 786
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Lena ,
аз също останах с положителни емоции от родителската среща. И на мен директорката много ми допадна и начина, по който реагираше на въпросите и цялостната организация на всичко. Изобщо не им е лесно, но не се отказват и се борят. На децата ни също няма да им лесно нито на нас родителите. Много сложна ситуация наистина. Ние сме с класен ръководител, учител по история, доста добри първи впечатления остави у нас. Ние не сме си направили вайбър група и при нас не се коментираше ситуацията с ремонта, а само чисто организационния процес за началото на учебната година. Ще разчитаме на другите будни родители от випуска за общото благо на всички. Като ми се струва , че няма да сме сгрешили с избора на училище. Изглеждат сериозни нещата така както исках да бъдат. Дано на децата ни им хареса, да се учат и да имат добър колектив от приятели и добра среда. Да покажат и да научат нови неща и развият добри умения, които да са им полезни за в бъдеще.
Наистина дано този ремонт приключи до края на първия срок , че както каза, че може и да се проточи и след това направо не ми се мисли.

# 736
Здравейте, дами-осмокласни Simple Smile
Четох Ви по диагонал тези дни, че две родителски, работа и задачи без край ...
Наборката е готова за първия учебен ден, тази година вместо цветя им искат настолна игра. Но тя реши да вземе и цвете, защото е с нова класна. Много е доволна от опознавателния лагер, харесва класа си, ще ги кани всички на рождения си ден, който е на дневен ред, та ще съм много благодарна за идеи, защото едно от децата трябва да се пази и не може VR, картинг, paint ball. Засега измислихме игрите в Play Ground в някой мол и после да хапнят в заведение.

# 737
  • София
Здравейте, дами-осмокласни Simple Smile
Четох Ви по диагонал тези дни, че две родителски, работа и задачи без край ...
Наборката е готова за първия учебен ден, тази година вместо цветя им искат настолна игра. Но тя реши да вземе и цвете, защото е с нова класна. Много е доволна от опознавателния лагер, харесва класа си, ще ги кани всички на рождения си ден, който е на дневен ред, та ще съм много благодарна за идеи, защото едно от децата трябва да се пази и не може VR, картинг, paint ball. Засега измислихме игрите в Play Ground в някой мол и после да хапнят в заведение.
Моят син последно празнува с боулинг. Там имаше и билярд, и други игри за разнообразие след боулинга.

# 738
  • София
Ние започнахме училище днес. Беше много вълнуващо и зареждащо. Имаше павилиони на деветокласниците, свързани с езика. Снимахме се с корейски носии. Наборката и приятелките й сияеха от щастие.

# 739
  • София
Merilen, а ескейп стая?

Почти сме готови за заешкия лагер от утре. Остана да подредим багажа.
Купихме тази сутрин обувките. Пак е дигнал номера. Малката и тя с порастнал крак. Ужас. Поне с голямата пропускаме търсенето на чепици тази есен.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 15:00 от ves+

# 740
Благодаря Ви за идеите Flowers Hibiscus
Боулинг + игрите в залата беше последният път. Има доста момчета, иначе мислех девойките да мацат в Мацало, но за младежите ми се струва, че това ще е скучно занимание.

# 741
  • София
Върнахме се и ние в София, а тук... студ голям!   Sad
Определените дрехи за първия учебен ден трябва да се сменят, за да не замръзнат утре децата. Сега ходихме за цветя и подготовката започва.

Да е успешна годината на всички 8-класници и техните братя/сестри! Да се чустват добре в новите класове, да попаднат сред себеподобни, да намерят приятели и прекрасни учители!   Simple Smile

# 742
Кофти започва уч.година за нас - след нея и мен ме хвана нещото, вчера, днес по цял ден висока Т, как ще отидем утре не знам. Пием цялата аптека 😄
Хайде успешна учебна година на всички! ❤️❤️❤️

# 743
  • София
Успешно да е новото начало за децата ни, а ние да сме спокойни, че са на точното за тях място! Flowers Four Leaf Clover
Връщаме се от шопинг с наборката, смени тоалета за утре, сега се въртят пералня и сушилня, че да са готови до утре новите одежди. И нови снимки си направи, не се харесвала на старите. Добре, че другите две деца са ми момчета Joy

# 744
  • София
Аз не знам какво е решила да облече. Не хареса нито едно от предложенията за бонбони, които й изпратих (а Брюж е целият шоколад и ако от там не може да си избере, не знам). И аз се тръгнах да се оправят с баща й тогава. Но аз днес оставих голямата в Белгия и ми е толкова мъчно, че дори не се притеснявам как са се оправили.
Пожелавам на всички една спокойна, щастлива и успешна учебна година!

# 745
  • София
Аз днес изпратих третокласника, утре сме с каката. Постарала се беше Кирилова в 18-то. После ходихме зад НДК на корейска храна и танци. Сега се чудя на дрес кода за утре. Дъщерята държи на рокля

# 746
  • София
etomira, ще се справи голямата ти щерка и ще е много щастлива там, ще видиш Flowers Four Leaf Clover
Аз утре ще съм НЕофициална, така и така ще сме нейде отзадзе, поне да ми е комфортно.

# 747
  • София
Аз също. Денят съм го предвидила неработен, но с много лични ангажименти и ще ми е важно да ми е удобно.

# 748
То с това време отпадат всякакви предвидени тоалети. Моята вече мисли да е с дънки.

# 749
И аз ще съм в удобни дрехи. Ще седя някъде назад и надалеч и ще се смесвам с тълпата.
Никакъв ентусиазъм няма в моята девойка, чак взех да се чудя. Дори не си е измислила как ще се облича.

Общи условия

Активация на акаунт