аз също останах с положителни емоции от родителската среща. И на мен директорката много ми допадна и начина, по който реагираше на въпросите и цялостната организация на всичко. Изобщо не им е лесно, но не се отказват и се борят. На децата ни също няма да им лесно нито на нас родителите. Много сложна ситуация наистина. Ние сме с класен ръководител, учител по история, доста добри първи впечатления остави у нас. Ние не сме си направили вайбър група и при нас не се коментираше ситуацията с ремонта, а само чисто организационния процес за началото на учебната година. Ще разчитаме на другите будни родители от випуска за общото благо на всички. Като ми се струва , че няма да сме сгрешили с избора на училище. Изглеждат сериозни нещата така както исках да бъдат. Дано на децата ни им хареса, да се учат и да имат добър колектив от приятели и добра среда. Да покажат и да научат нови неща и развият добри умения, които да са им полезни за в бъдеще.
Наистина дано този ремонт приключи до края на първия срок , че както каза, че може и да се проточи и след това направо не ми се мисли.