Догодина, до амина, в "Искам бебе" бебета ще има

• 17 467
  • 555
  •   1
Отговори

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 10:36 от Диди 💙💙

# 1
Запис от мен !
И дано все повече момичета от "Искам бебе" да се присъединяват към тази тема ❤️

# 2
Благодаря за новата темичка 🤗❄️

# 3
Записвам се и аз в тази тема 😊 четох ви в предишната, но не се бях включила все още. Очакваме момиче, засега терминът ми е 14.03.2025 след около година опити и много ценни съвети в темата за бебеправенето ☺️

# 4
Здравейте и аз се записвам Simple Smile моят термин е 25. 04. Очаквам момиченце Simple Smile Две години ни отне, много помощ и подкрепа имаше в Искам бебе Simple Smile дано да има повече хубави истории Simple Smile

# 5
Добре дошли момичета, добавени сте в първия пост Wink

# 6
Диди, благодаря за темата, много хубаво е оформена. Heart Hug И аз се включвам, с термин 21.05. Ние очакваме момченце, за което се борихме 4 години. Blush Blue Heart Леко бременеене на всички.

# 7
Привет от мен. Диди💙💙 благодаря за темичката. На мен термина ми беше изместен от 24.04.2025 на 17.04. Девойката върви с 1 седмица напред. На нас ни отне 6 години, но пък се надявам всичко да е наред.

Благодарство са препоръката и за Маринов. Тази седмица минахме на ФМ и на Фетална ехокардиография. Според лекарите всичко е наред с бебока.

Дано да се включат и още момичета 🤗

# 8
пълнолуние браво за добрите новини и поздравления, че си инициативна и си направила ехокардиографията без да е имало показания. Спокойна бременност ти желая и леко раждане на финала

# 9
Благодаря за новата тема! Flowers Tulip

Сега видях, че съм пропуснала да се запиша в списъка на родилите, пък синът ми вече е на 2.5г Grinning

Лека бременност на всички бременни!

# 10
Здравейте и тук , момичета! Повечето се познаваме! Много се радвам за всички! Леко бременеене и хубави новини за всички!Записвам се с термин на 05.05 момче. И моята хетална мина добре. Опитвам се да запиша час при др Маринов, дано успея. Искам да направя ехокардиография за всеки случай.

# 11
Момичета, не ми позволява да редактирам повече първия пост, ще сте във следващата Simple Smile

# 12
Мила, радвам се, че всичко е наред 🤗❤️ Колко е хубаво толкова познати никове да бременеем заедно ☺️
Диди, може да информираш модератор и ще можеш да редактираш. Аз понеже имам вече доста опит в правенето на теми и не съм имала проблем. Може да е някакъв бъг.

# 13
В кои седмици се препоръчва феталната ехокардиография? И аз искам да направя такава. Отделно искам да направя втората фетална морфология на две места. Тъй доколкото разбрах не е особено хубаво да се правят често, на какъв период отстояние мога да ги направя и двете?

# 14
Ехокардиография по всяко време след 20 седмица. Фетална имам една в 23 и една в 27 седмица, но така се наложи. Иначе една между 20-24 седмица уж е достатъчна и вече късната към 31-32

Общи условия

Активация на акаунт