Догодина, до амина, в "Искам бебе" бебета ще има

• 15 939
  • 512
  •   2
Отговори
# 30
В надежда винаги има най-много и най-скоро часове за бременни и съответно за деца. Докторът лично ми е казвал, че предпочита да преглежда там, за справка за апаратурата - едно нещо което му отнема 30 мин да го види на ехографа в НКБ, в Надежда го вижда за 5 мин. Няма как доктора да работи най-много там и ехографа да не му е ок. В Марковс дава изключително малко часове

# 31
Алисън, в Надежда не преглежда ли най-вече бебенца и малки деца? Не съм от София и отидохме специално за прегледа и съм останала с впечатлението, че преглежда бременните в Марковс, а дечицата в Надежда с предимство ... Препоръча ни преглед след раждането на детето, защото видя мъничък дефект, който бил тръгнал да се оправя сам, но със сигурност ще искам да го проверим пак при Маринов и да знам къде да запазя час, когато му дойде времето.

# 32
Аз вече бях запазила час в Марковс, когато разбрах че преглежда и в Надежда. Най-вероятно и в двете клиники техниката е много добра. Прегледа е 5-10 минути, като може и таткото да присъства. Поне ние ходим с нашият татко заедно на всички прегледи.  Маринов се шегуваше, че малката е голяма дивачка и няма респект от баща си за да стои мирно. Готин човек е.

fearless Успех в понеделник и те чакаме с добри новини.

# 33
Гери не, преглежда си бременни в Надежда много по-отдавна отколкото в Марковс. Няма как да преглежда с предимство, защото часовете за деца и за бременни са в различни дни. Нас ни е викал с детето в 20:00 ч вечерта, когато вече са минали всички бременни например. В Надежда също може да присъства таткото. Между другото има часове всяка година на 24 и 25 декември. Почива само на нова година
Пълнолуние най-готиният е ❤
fearless сигурна съм, че прегледът ще мине добре и ще си възможно най-спокойна за раждането

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 11:52 от AlisonParker

# 34
И на мен ми дадоха час за понеделник в Надежда.
Fearless, успех,  може да се засечем!

# 35
Успех с прегледите, момичета Simple Smile

# 36
Здравейте! Не бях много активна в темите, но ви чета всички. След една трудна бременност, на 12.12. се роди Теодор с планово секцио. Много хубав съвет за ехокардиографията. Ще си позволя да добавя един от себе си - редовно следене на шийката с вагинален ехограф, ако има скъсяване, да се хване навреме.
Успех на всички бременелки! 🍀

# 37
Жив и здрав, Теодор и да има много късмет в живота Simple Smile

# 38
Аууу, че страхотна предпразнична новина! Честито момченце, LeStrange, да бъде здрав, усмихнат и игрив малкия Теодор. Hug Blue Heart И страхотно име сте избрали, с ММ сме се шегували преди години, че и ние така ще кръстим нашето, хаха. Но след бременността още не сме говорили за имена.

# 39
Le Strange, да е здрав и щастлив Теодор! 💙

# 40
Честит да Ви е Теодор 💙 Да Ви е здрав и много много да Ви радва. 🍀

За следене на шийката и това го научих от темите във форума. На мен ми я следят от самото начало с вагинален ехограф. При мен и плацентата беше легнала на шийката, което разбрах, че не е нещо ненормално. В началото на 5я месец започна да се вдига.

# 41
Здрав и благословен да бъде Теодор 🍀

# 42
Здрав и благословен да е Теодор, и да ви носи много радост и любов 🍀🩵

# 43
Нека да е здрав и благословен малкият Теодор! Светли празници! 🤗❄️❤️

# 44
Le Strange, честито бебе! Да ви е жив и здрав Теодор и много да ви радва!

Общи условия

Активация на акаунт