Догодина, до амина, в "Искам бебе" бебета ще има

• 15 933
  • 512
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета, записвам се, че нали няколко дълго чакани бебенца са на път.
Честит Теодор!!

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 08:56 от Одри ♡

# 46
Честит Теодор!! Колко хубав подарък тази година, Le Strange🩵
Аз минавам, защото покрай празниците забравих да пиша - при Маринов прегледът мина много бързо и добре, наистина страхотен лекар - благодаря много за съвета!
Сега се надявам да не съм прихванала Ковид, стискайте палци. 🥹 Имахме контакти с близки, които днес ни казаха, че са болни и да измрънкам, че мега много ме дразни, че не си казват, че ги боли гърло и тн овреме и да вземат някакви адекватни мерки. Напрегнах се малко 😅

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 19:17 от fearless

# 47
Fearless, и аз много се издразних по празниците на роднини, които идват болни. Единия дума не обели цяла вечер,  по едно време го гледам, ами то го втриса! Ние сме отишли том с детето. Много ме хваща яд! Да предупреждават,  ние нямаме против да си останем вкъщи в намален състав, ако те планират да ходят болни! Rant over! 😂

# 48
  • Замък сред облаците
Леле, Диди, сега като се преименува, добре че е темата да те познаем с новия ник Grinning
Това вместо запис Grinning

Нашите роднини първата година и половина за щастие бяха много съобразителни. Едната леля сега на коледния обяд като дойде предупреди че подсмърча и че не й е било добре предния ден, но седя далеч от нас и детето.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 23:00 от АА

# 49
И при мен беше проблем с болните роднини. Събирахме се у свекърите и племенницата беше болна. Предложих да си отидем по-рано или да спим на хотел, но уж според майка ѝ вече не била в заразна фаза, ама детето се съдра да кашля и малко съжалих, че останахме. Засякохме се само за една нощувка и засега ме разминава, ама нямаше да е първия път да боледувам заради някоя майка, която не си е съобразила сопола на детето (той бил безцветен, то остатъчна кашлица и т.н.) Доста се напрегнах, защото знаеха, че съм бременна, ама и аз трябваше да съм по-настоятелна да си отидем на хотел, така че аз съм си виновна до някъде. Уж да не вкарвам напрежение за празника, ама накрая напрежението си беше само за мен.

# 50
АА, крия се 🤣 Ама ми отива, нали съм зла лелка 😁
Ние с роднини много не се събираме, та си живея доста спокойно живота 🤣 А и всички са на максимум 20км от нас, та дори и няма къде да отидем на село Simple Smile

# 51
Весели празници, гърлс! Честито на печелившите мами и бъдещи мами. Ако не пиша преди Нова година, бъдете здрави, спокойни, обгрижвани, фертилни на 1000000% и всичките хормони да са ви в идеалните граници. Нека си имаме още бебчета през 2025 Wink

# 52
Честита Нова Година на всички мами и бъдещи мами в темата! Пожелавам ви здрави дечица, здрави семейства и една много щастлива и благодатна година! Heart

# 53
Честита нова година и от мен!

Аз съм с термин 21.06 на още един господин. Blue Heart

Върви 1 седмица напред и ме притеснява да не ми изместят термина, защото баткото е роден на  9 юни, та ще станат много наблизо. А и аз ще съм секцио, та направо ще са на 1 дата ако се наложи да се мести термина. Grin

Не сме го планирали така, но така стана.
Аз се надявам и боря за 16ти юни, че да имат поне 1 седмица разлика. Grinning

# 54
Страхотни новини Рокетче!
Едва ли баш на 9ти ще оцели Simple Smile

Честита нова година на всички!

п.п.
И трите деца на брат ми са родени на много близки дати - двете са в средата на април (с две години разлика), третото на 2ри май Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 20:35 от Одри ♡

# 55
Честити сини гащи 🍀
Не се мести термин, защото бебето върви напред. Моят син до 25 седмица вървеше все напред и накрая се роди под 3 кг 21 дни преди термин. То понякога е Божа работа
Аз познавам двама братя родени на една и съща дата 😉

# 56
Честити сини гащи 🍀
Не се мести термин, защото бебето върви напред. Моят син до 25 седмица вървеше все напред и накрая се роди под 3 кг 21 дни преди термин. То понякога е Божа работа
Аз познавам двама братя родени на една и съща дата 😉
В темата за юни има поне 10 жени със сменен термин и съм направо в шок. След 2м ако върви по-малко дали пак го сменят се чудя…

# 57
На мен ми смениха термина с една седмица. На мен последният цикъл беше на 17.07 след обяд и е записан на 18.07. Първоначалният термин ми беше 24.04.2025г. На първата ФМ казаха, че трябва  да се промени на 17.04.2025г и го промениха. Малката и тогава вървеше напред и продължава да си върви напред. Не знам дали до край ще е така.

Честито синички Rocket

# 58
Благодаря ви Hug
И аз някъде бях чела, че се сменя ако върви 2+ седмици по-голямо, но другият път ще обсъдя с Док дали има такава опасност.
Днес се видях с него и вметна, че е около седмица напред, но не ми се сменя термина въпреки това. .. ама сега като прочетох, че има случаи на сменен и малко се шашнах. Grinning

# 59
Те го сменят, ако се съмняват в ранна овулация. При мен бебчето е доста едричко и върви напред, но понеже се знае точна дата на зачеване, няма да ми променят термина. Просто бебчо е пухкавелко. 🩵

Общи условия

Активация на акаунт