Мъж на 50г.Останах без работа януари месец,Същия месец ми източиха средствата елементарно отворих прикачен файл от Виваком "и финансите ми се изпариха на секундата.Започна се с това ,че не можех да спа вечер,в главата ми само мисли как ще си плащам квартира,сметки,само това ми се въртеше в главата .Потърсих си работа,но зимата е трудно в малък град,няма много работа,а и да има търсеха все млади кадри.Това още повече ме натовари .Започнах да не излизам от дома,цял ден лежа и само някакви негативни мисли.Цял ден спа,цяла нощ до сутринта будувам И влязох в някъв кошмарен кръговрат .Сметките се трупат,аз само си повтарям наум как ще ги плащам ,нямам работа ...
Загубих всякаква мотивация, самочувствие само за два месеца.
От няколко дена се стегнах да излизам, да си търся работа .Случва се ,виждам познати из града,и когато ми говорят аз изобщо не мога да се съсредоточа да ги слушам....те ми говорят аз съм другаде.
Започна и страха ако си намеря работа,дали ще мога да се справя,не съм вече това което бях .повтарям си аз не съм както преди .Не ми прави нищо просто,ако реша да излизам навън дори ми коства огромно физическо натоварване така го усещам предпочитам да легна ,вместо да излизам.
Вероятно съм за психолог, психиатър ,но финансовото ми състояние в момента не го позволява .
Това е накратко и ,реших да пиша за съвети!