СРЕЩА НА НОВИТЕ КУЧЕТА:)

• 11 732
  • 352
  •   1
Отговори
# 225
Значи, девойки аз към 20ч. ще се цъфна в Бара, само като направите резервацията пишете на чие име е . . .
И да не се насвяткате с Гъргаробластерчета докато се появя  . . .

# 226
Коригирала съм списъка... и Рашко бързо да оздравяваш... Hug

Хайде да уточним кой къде ще дойде и кои половинки ще присъстват...

Дърпам списъка малко по-напред - среща в София в петък на 23 март 2007 в 18:30 на Попа в градинката на пейките... 

1. elpet                                - на Попа
  2. Morgy                               - на Попа
  3. anita7                              - в бара
  4. Veri4                                - на Попа
  5. pretty                               - в бара
  6. Бонбониера                    - на Гарибалди
  7. STELLA_B                         - на Попа
  8. DesiT                                - на Попа
  9. Рожбо
10.
11.
12.

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 14:06 от Veri4

# 227
  • София
Мацки и аз ще дойда направо в бара, че до 20:00 съм на работа.
Нека някоя си даде GSM-a на лични, ако нещо има промяна.

# 228
Неразбрах сега половинки,май никой няма да води,че мъжо ме пита какво да прави докато ме няма и да знам какво да го правя 

# 229
Аз ще дойда сама (повтарям се, ама повторението е майка на верния списък хихихих  Joy ) Laughing Но ако на някой мъжлето реши да дойде няма проблем. Стига само да кажем точната бройка, за да може Veri4 да направи списъче, а  Morgy да резервира местенца.
Ах, хайде вече да е петък, че нямам търпение да ви видя всичики сладуранки  newsm44

# 230
  • София
И аз съм сама.
Мацки мерси за телефончетата.

# 231
И аз съм без половинката, но с анитка ще дофтасаме заедно . . .

# 232
Добре, значи обаждам се за резервето. Simple Smile Ще направя за 10-12 човека, така че ако има още някой, да може да се вкючи спокойно Simple Smile

# 233
  • София
 Peace
Иделно
Само дано не ти поискат капаро (или там имаше познат, нещо се обърках  newsm78)

# 234
  • София
Ей, Пловдивските мераклийки... Grinning. Запазила съм 10 места за събота. Утре ще отида сутринта да дам капарото, защото днес говорих само по телефона, но човека ми обеща да запази. Днес малко ми се претрупа програмата и затова. Та за часа, аз мисля 19.30, но мога да го уточня и утре, така че ако сте против казвайте.

# 235
Добре мацки, запазени са места в Бара за 18.45-18.50 на името на Мариана Василева. Обаче има един проблем. Понеже, както се сещате е петък и беше пълно... и затова резервацията ни е до 10 без 15. Предположих, че ние така или иначе няма да стоим до по-късно и се съгласих.

Аз обаче не разбрах кои ще се виждате на Гарибалди. Като гледам списъка само Бонбониера е за там.

# 236
Ами не се притеснявайте не съм от срамежливите и ще си вляза и сама ако трябва  Hug

# 237
Morgy: Ама това не е никакъв проблем мила  Hug От 18.45 до 21.45 са цели три часа  newsm09 Ще имаме достатъчно време да се наприказваме smile3521

# 238
 kativk колко капаро искат .пари трябват ли ти

# 239
  • София
Консумацията е по 10 лв на човек, обаче като се видим в събота тогава ще оправяме сметките живот и здраве. Аз утре ще се оправя, няма проблем...
ПП: Само часа да уточним, защото утре трябва да кажа окончателно...

Общи условия

Активация на акаунт