Отговори
# 60
Тя е открила " топлата вода"
Де да беше само палав, Simple Smile огън е той, Огън

И с музика Simple Smile

https://www.instagram.com/p/Bbu0LxBlnp9/?igsh=MWx1Y25pczQ5cndsYQ==

# 61
Здравейте!

# 62
Добро утро! Coffee

Цвети, аз точно това направих,
видях че няма нищо интересно и се върнах пак в леглото.

Един поздрав с това прекрасно момче!

# 63
Ами, то добре, че има сватби от време на време, че нашето момче да се появява, иначе е на същия принцип "няма нищо особено" и пак се скрива. Най-близката сватба за която знам е на Аджун, със сигурност ще има много хора от артистичните среди, но дали Чачо ще е там... не знам, по-скоро не.

# 64
Цвети, той с Аджун май няма отношение.
Тоя Аджун, за кой път ще се жени?
Но се замислих, че наш Чачко като се зажени, дали ще разберем изобщо, с това негово криене....ха ха!

# 65
Добро утро,  Момичета
"Приемете това, което е.
Пуснете това, което е било.
Имайте вяра в това, което ще бъде."

Днес съм ви приготвила изненада Simple Smile
Жаки от два дена е на вълна Яман, и ме гъделичкаше да разровя старите теми, извадих малко инфо от деня преди финалния епизод,...

И не мога да се въздържа,

Приятен ден, момичета ♥️

# 66
Нани, много ти благодаря!
Пак ме върна в приказката на Мира и Яман.
Приказка, приказка, колко да е приказка, това тяхното си е било цял реал!
А тия гифчета са направо като реални....особено на средната!

# 67
Цвети, той с Аджун май няма отношение.
Тоя Аджун, за кой път ще се жени?

Джаки, за четвърти път ще му е. Тази сватба ще е като парад на звездите и елита на Турция.

Ето я четвъртата булка.

# 68
Ето я четвъртата булка.

Ами тя, тая булка е много старичка бе?
Аз си я представях една знойна руса с дълги крака, а тя.... Joy

# 69
Джаки, объркала съм. Той толкова пъти се жени, че бъркам вече булките.
Точно такава е каквато си я описала. Ама, не знаех, че си познавала вкуса му.

# 70
Еййй, не е изневерил на стила си!
Тъкмо си помислих, че вече си е намерил по-улегнала жена....ама не!
Не иска още да се предава, че вече не е толкова млад.
Всички мъже като влезнат в критическата и съвсем оглупяват като им се появи някое русо, младо и дългокрако.

# 71
Привет от България, момичета!
Снощи късно се прибрахме след 5 часа висене на границата.
Сега се захващам с планината от багаж, която ме чака! Sweat Smile
Благодаря ви за всичко, което сте сподилили! Hug
Според мен до премиерата на Джентълмена, Чаатай няма да се появи.
Дано да се появи и тогава, де! Grinning
Видях, че вчера сте сподилили за наградата на Ибо.
Не знам дали сте чели, но има някакъв скандал около нея. Ибрахим Челиккол, вече бил обявен за победител, но проблемът е, че името му не фигурирало в списък на присъстващите актьори, защото се появяват само сериалите с техните имена, а не актьорите (имам предвид международните сериали, където пишеше и Терзи).
Вчера  от фестивала поднесоха извинение в Instagram, но предполагам,че това няма да се отрази на наградата му.

"Винаги сме имали голямо уважение към публиката, която ни е следвала и подкрепяла през всичките тези години. Благодарение на вашите доклади разбрахме, че сме направили грешка при въвеждането на имената в хода. Опитваме се да разберем дали това е разсейване или ИТ грешка. Когато разбрахме за тази ситуация, гласуването вече беше започнало и признаваме, че бяхме взели под внимание гласуването на журито само за наградата „Най-добър актьор – телевизионен сериал“. гласуването и постави под съмнение нашия Kermesse и нашия екип. Ще работим още по-внимателно, за да гарантираме, че тази грешка няма да се повтори в бъдеще и да запазим доверието на нашата общественост, която ни подкрепя от години."

Доколкото разбирам, журито е избрало победителя, без да вземе предвид гласовете на феновете тъй като феновете не са  виждали името на Ибо  и е нямало как да гласуват за него...
Все пак се надявам, че той ще си получи наградата и ще се появи на церемонията!

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 11:29 от NeZ_9

# 72
Незииии,
Добре дошла на родна земя 🫠🫠🫠🫠

Хе хе хе,
Мъжете наистина оглупявят....те не осъзнават, че след определена възраст вместо украса им е нужна опора и жена с която да споделят.
 Моята баба казваше: - Да има с кой да си думаш ....

За Ибо,
Аз следвайки Жаки, гласувах и никъде не видях Ибо, а само сериала Чукурова.... и доста късно 😉

# 73
Нези, добре си се завърнала на родна земя.
За тези награди, случая е друг.
Ибо е награден за международен актьор, който няма общо за актьор в телевизионен сериал.
Наградата за международен актьор се присъжда на актьор от сериала, който печели в раздела международни сериали, затова няма раздел международни актьори. Явно сериала с негово участие Tera....., в раздела международни сериали, където бяха Терзито и сериала на Серенай е спечелил гласуването. Между другото този сериал на Ибо, в Италия имаше много висок рейтинг и не ме учудва, че за него се е гласувало най-много.
А наградата за "Актьор в телевизионен сериал" се присъжда за актьор от италиански сериал.
В този раздел печели безапелационно Джан с много голяма разлика и затова явно са скочили, че я печели друг, който даже разбрах, че го няма в номинациите, но не съм проверявала. Тук е грешката в обявяването.
То така и така, Джан нямаше да я спечели, защото е на снимки в Мадагаскар. А тези награди ги раздават само на присъстващи. При всички случаи много са се изложили.

# 74
Здравейте,

Добре си ни дошла, Нези!

Аз в този конкурс само едно не разбирам. Защо обявяват наградата преди самите награди? Не гласувахме ли до вчера? Нямампротив да не е моя избор, но поне да знам обективно ли е взето това решение.

Както и най-гледания турски сериал на платформа миналата година не получи награда. Поправетеме. Говоря за пеперудените награди.

Общи условия

Активация на акаунт