Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 852
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Vox, да се включа и аз със суперлативи за нещата, които правиш. Наистина са ти златни ръцете, много съм впечатлена.

И да покажа един нареден, който се оказа толкова лесен и приятен, колкото и красив.

Berries and Flowers
Schmidt, 1000

# 481
Hristina Zlatanova, много хубав избор на пъзел е направил синът ти. Eurographics е една от харесваните марки в темата, включително и на мен ми е любима. Нестандартните парченца са голямо удоволствие.
Имаш ли вече заплануван следващ пъзел за редене?

Да , имам. Дори вече го наредих:

Извинете ме, че е настрани, но още съм нова в снимането:) Пъзелът е Трефл, 1000 части, от Джъмбо. Обожавам котки, и се побърках от кеф, докато редих.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 15:58 от Hristina Zlatanova 767474

# 482
Люмият вкъщи Марино Дегано.

# 483
  • София
И аз се отчитам с наредени пъзели

И малко статистика, като не включва доста пъзели дето сме тренирали Simple Smile

# 484
  • София, България
Еве, много са хубави и цветни пъзелите.
Аз още го мъча това Клементони, не знам трудно ли е или аз съвсем съм се разкапала. Клоня към второто.

# 485
Евето, яко на вълна Дисни.
Мина Лиза и аз като теб, хич ме няма в реденето тази седмица. Никакви сили нямам вечер.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 10:57 от Ioana_g

# 486
  • София
Взех ги назаем и то преди световното и да взема да ги върна Simple Smile аз отворих и един градиент на Енджой тази вечер и е почти готов, но ми се доспа Simple Smile

# 487
Аз тази година съм наредила много по-малко пъзели от предишната. Не знам дали защото времето ми се топи както ми се струва или защото мисля наистина да ги направя 3Х13 000.

Disney 100
1000 части
Clemenotni

# 488
  • София, България
Никой нишо не казва за Пъзелманията? Кой ще участва?

# 489
Ох, иска ми се да се вълнувам, но като знам какво ще стане ми е доста по-безинтересно Laughing Даже не съм си направила труда да видя какви пъзели има на Трефл в озон. Иначе имам билет де, за неделя следобед.

# 490
  • София
Тогава нали е ваканция и сме на активен туризъм в околията на Габрово. Аз съм пас Simple Smile

# 491
  • София
Аз най-вероятно ще взема билет за събота сутринта

# 492
  • София
Аз още не съм мислила за кога, малкия иска да участваме двамата Simple Smile
Ето два завършени от мен тази сутрин

Благодаря на Ади за тях Simple Smile

# 493
И аз ще участвам, взела съм билет за събота сутрин.
Погледнах в озон пъзелите на Трефл и нито един не ми харесва, особено за състезание.
Искрено се надявам на пъзелманията да дадат такива, които ги няма в сайта и най-вече да са от Prime серията, но дълбоко се съмнявам.

# 494
Ее, две години бяха прайм, (с изключение на единия финален), а сега и цената на билета май е по-висока, така че аз предполагам по-скоро отново ще са прайм. Не ми се мисли какво мрънкане ще настане иначе Joy

Общи условия

Активация на акаунт