Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 18 158
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Честито на класиралите се момичета и стискам палци на Бухти.
За съжаления или радост, тази серия не е моята Simple Smile

# 736
Браво, Бухтичка!

# 737
  • София, България
Този последният е да си прережеш вените с някое по-назъбено парче пъзел. Браво, Бухти!

# 738
Exotic bar - Black sea 1000
Отдавна исках да я пробвам тази Aimee Stewart и да видя какво толкова ѝ харесвате. По принцип такива шарении не са моето и изпадам в ужас откъде да го захвана, но пък вървеше изключително лесно, а крайния резултат е наистина впечатляващ. Благодаря, Хай!

# 739
  • София
Мона Лиза, не е от най лесните, но не е и труден. Единствено последните 70 зелени парчета ме по затрудниха. Едноцветни редя по лесно (оранжевото в случая), от  шарениите. Някак, като са едноцветни по лесно виждам, кое уше за коя дупка е.

# 740
Пъзела с прането на Heye толкова ми хареса, че дори виси вкъщи на стената. Имаш още един с макове, който бях наредила после някой друг го реди и сега ми се иска пак да си го наредя и да си го окача, може би разговора да стане причина за това.

Представянето на пъзелмания беше феноменално момичета, то това си го знаех, но е вдъхновяващо да се види.

Floral greeting 2000 Schmidt

От преди време, но се захванах с труден пъзел и като няма време ще се проточи.

# 741
  • София
Heye имат страхотни попадения на картини, затова са ми едни от любимците.

Момичета, утре е черен петък в Озон, да видим ще ни изненадат ли, или както последните им промоции ще е нищо и половина.

# 742
Заповядайте в новата тема и някой да пише, че да мога да си кажа каквото имам Joy

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт