Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 215
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Съвсем наскоро гледах някакъв пост мисля отново нови пъзели на Cherry Pazzi, но сега нямам време да го търся.
Бухтичка, обикновено като кажеш, че има нови пъзели на някоя марка и до няколко дена ми ги дават да ги описвам Joy Та сега погледнах и има регнати 44 нови пъзела на Cherry Pazzi. Усещам как другата седмица ще ми ги сервират, та не ме мислете Grin
Иначе последно наредих този пъзел, който една приятелка много хареса, та реших да ѝ го поръчам и на нея като подарък, но за да не пътува сам, си поръчах един и за мен. Joy

# 706
  • Тополовград
Много вкусен пъзел.

# 707
Cobble hill, 1000 части🐈
Мисля, че ми е последния с нестандартни части.

# 708
  • Русе
Adelka,успех в състезанието!
Къде може да се гледа състезанието?

# 709
Това е линкът - https://www.facebook.com/share/v/14h49yJ2k4Z/?mibextid=KsPBc6

Обаче съм навън и на малкия екран изобщо не мога да видя Аделка, ако някой пусне скрийншот ще съм благодарна.

# 710
Мисля, че ми е последния с нестандартни части.

Защо така? Макар че аз същото си мисля за Коледния Eurographics - че ако не стане някакво чудо много да ми хареса, ще е първият и последният ми с нестандартни части.

# 711
Имах предвид вкъщи последният😁 По принцип предпочитам със стандартни, но заради картини купувам и нестандартни.

# 712
  • Варна
Тююююю, трябваше да се запиша и аз. Като гледам една как дама реди, със сигурност нямаше да съм последна Smiley.

# 713
Изпуснах adelka, но чакам да пише в темата.

https://www.facebook.com/share/v/63BH4kyVMD4ayMwt/
Сега стискам палци на NalSi и mimok_l!
Редят Харли Куин

За участниците не знам, но аз съм във възторг от пъзелите от това състезание!!!

Утре, ако се падне жокера, ще съм с един перчем и пръсти напред. Grinning
Скрит текст:

# 714
Vox, все едно ти си го организирала това състезание Grinning Толкова е твой тип този пъзел. Успех на NalSi и mimok_l!

# 715
Благодаря за подкрепата, момичета!
За пъзела какво да кажа, не е мой тип, ама грам. Шокирах се като го видях, защото никак не ми се отдава да редя бързо картинка, която не харесвам. Нищо, че съм с момче вкъщи, не знам нито един марвелски герой, което според него било равнозначно на липса на основно образование Satisfied
Е, в крайна сметка успяхме с много мъки и пот на челото да се класираме за финал и го преборихме за 1:53ч

Marvel Iron Man
Trefl, 1000

Успех на NalSi и mimok_l!!!

# 716
Аделка, честито класиране Heart

# 717
Е, adelka, с този резултат, дори и да не знаеш нито един герой на марвел, служебно ти броим, че си завършила основно образование. Joy
Честито класиране за финал!

# 718
Благодаря момичета!
Хахахаха, Vox, ще предам на детето. Дано спре да ме подиграва, че съм викала на Железния човек - Спайдърмен SatisfiedScream

# 719
  • София
Ади много ти се радвах, особено и както почнаха да те дават. Едно пиленце те издаде на Виктор и го помоли да пусне да видим докъде си Simple Smile аз от децата ги назнайвам и нямам проблем. Да видим утре какво ще е за мен сутринта.
Ето и един Сънсаут

Общи условия

Активация на акаунт