Да ви питам още: Моята беба е на 1 м. и 15 дни, но още не може като бебе Шош да вдига стабилно глава. Като я сложа по корем, в повечето случаи мрънка и съвсем малко отлепя.
Ей това намерих скоро в Майки Бъдещи и Настоящи.Имам и продължение,който има желание,ще го получи

Полезно за уменията на бебето
« сряда, 14 февруари 2007, 10:52 »
Отговори с цитат
Ето момичета дано да ви бъде полезно.
Към края на първия месец вашето бебе
...........е нормално
-Да повдига леко главичка, като лежи по корем в/у равна повърхност;
-да съсредоточава поглед в лицето на друг човек.
...........възможно е
-да реагира на звук от звънче- например чрез стряскане, плач или внезапно притихване.
-да проследява поне до централната ос(отвесно над очите) дъгообразната траектория на предмет, издигнат на двадесетина см над лицето му.
...........вероятно ще умее още
-да повдига глава около 45 градуса, когато лежи по корем;
-да издава и други звуци освен стандартния плач(като например гукане);
-да проследява дори отвъд централната ос(отвесно над очите)дъгообразната траектория на предмет, издигнат на 20см над лицето му;
-да се усмихва в отговор на усмивка.
...........не е изключено даже
-да повдига глава на цели 90 градуса, когато лежи по корем;
-да държи стабилно глава, когато е в изправено положение;
-да си събира ръчичките без да се разминават;
-да се усмихва спонтанно;
-да се смее гласно;
-да писука в израз на удоволствие;
-да проследява цялата траектория (от единия до другия край) на предмет, движен непосредствено над лицето му в полукръг с обхват около 30см.
Към края на втория месец вашето бебе
..........е нормално
-да се усмихва в отговор на вашата усмивка;
-да проследява с поглед дъгообразната траектория на предмет- придвижван на около 15см над лицето му-до точката на централната ос( отвесно над очите).
-да реагира на звук от звънче- нпр. чрез стряскане, плач или притихване.(още през първите седмици на втория месец).
-да издава и други звуци освен плач(например гукане).
...........възможно е
-да вдига глава на 45 градуса, когато лежи по корем.
-да проследява с поглед дъгообразната траектория на предмет- придвижван на около 15см над лицето му- отвъд централната ос(отвесно над очите).
.........вероятно ще умее още
-да задържа стабилно глава, когато е в изправено положение;
-да подлага ръчички под гръдния си кош и да се надига, когато лежи по корем;
-да се обръща (на една страна);
-да хваща дрънкалка и да я държи с основата или върховете на пръстите;
-да се заглежда в предмет с големината на стафида.
-да протяга ръка за да хваща;
-да произнася "а-гуу" или други подобни комбинации от гласни и съгласни звукове.
.........не е изключено даже
-да се усмихва спонтанно;
-да събира длани(усвоява се към края на третия месец);
-да вдига глава на 90 градуса, когато лежи по корем (усвоява се в началото на 3ия месец);
-да се смее на глас;
-да врещи от удоволствие(усвоява се в началото на третия месец);
-да проследява дъгообразното движение на предмет- придвижван на около 15см над лицето му- по цялата му траектория от 180градуса(от единия до другия край)

Пия го когато усетя че гърдите ми са по-празни или когато беба постоянно ми виси на цицата
и нема ма бият
Научи се и да реве, и да не спи, и на ръце много й харесва, а майка й готви 1 леща по 3 дни и както не прави секс, нищо чудно да ме сменят в скоро време...
Твойта щерка се омаяла и заспала, а моята взе, че се събуди!

Лактогонен чай няма да ви предлагам, разбрах че не ви се харесва, въпреки че преди малко съм го запарила!!! 
Той има очи само за Ая 
Нимскиии, тая леща много трудно ти увира
Ей сега четох в красива мама за някаква диета с лимони. Всъщност нищо не ограничаваш, само пиеш и лимонов сок по схема. мисля да взема да я пробвам, че ей сега ще се стопли и ще се чудя какво да обличам.